Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשמת 7 דרישות אבל לא התייחסת לדרישה החשובה ביותר - המקלדת.

המחשבים היום כל כך חזקים שכמעט כל מחשב יתאים לך מבחינת ביצועים. בשביל Visual Studio שיהיה פתוח אתה צריך הרבה פחות ממחשב ב 4000 שקל.

בכל מקרה, אתה הולך להקליד הרבה, הארגומוניה של המקלדת וההרגשה האישית שלך איתה הרבה יותר חשובים מאוד איזה מאפיין חומרתי.

ממליץ לך ללכת לחנות ולהקליד על מחשבים, אחרי זה תסנן לפי מאפייני חומרה. יש מצב שאפילו תחסוך כמה גרושים.

אני למשל לא סובל את המקלדות של asus, סביר להניח שהייתי פורש מלימודים אם הייתי צריך להקליד על asus :) . ל dell יש עדיין מקלדות בהן כל המקשים צמודים, יש לי אחד מהעבודה ואני אוהב מאוד את המקלדת. לא זוכר את הדגם, אפרסם אחרי זה (לא רוצה לעשות רעש ב 4 בבוקר).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני משתמש במחשב אסוס עם מקלדת צ'יקלטס, אבל נפח ההקלדה שלי לא גדול.

דור - ה-i7 לא מהווה אוברקיל שיחסל את הסוללה בקצב מהיר מדי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה i7 מהווה אוברקיל, הייתי יורד במעבד ומגדיל נפח ssd, זה יותר חשוב.

באופן כללי, הכי חשוב זה שיהיה ssd. לא הייתי לוקח מחשב עם קשיח רגיל, ללא קשר למעבד ולזכרון.

כבר מזמן צוואר הבקבוק הוא לא המעבד והזכרון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

העניין שההפרש בין מחשב עם I5 לI7 לרוב הוא לא גדול, וSSD מגיע היום כבר בהרבה מחשבי 13.3, הSSD בנפח 256GB, זה יספיק לי ללא בעיה לדעתי.

קאררה - נגמרו הטיסות (בנתיים), חזרתי שלשום מחו"ל כך שרכישה בחו"ל איננה רלוונטית, ובנוסף לכך אני לא מתחבר למערכת ההפעלה של אפל. (ובכללי לכל מוצר שלהם, לא תראה אותי ממליץ על אייפד או אייפון בשום מצב)

אלון - לגביי המקלדת זה אכן חשוב, אבל בעיה למצוא חנויות שמאפשרות לנסות דגמים מעבר לכמה דגמים ספציפיים. בכל מקרה אני מאמין שאתרגל. אני מגיע משולחני אז יהיה לי קצת קשה להתרגל אבל אסתגל לזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
פורסם (נערך)

אין צורך ביותר מ 14" מסך ,תוסיף לזה את הקלסר\מחברת , אוכל ,שתייה והנה הסטודנט החביב שלנו יצא למסע אלונקות בקמפוס .

העניין שההפרש בין מחשב עם I5 לI7 לרוב הוא לא גדול, וSSD מגיע היום כבר בהרבה מחשבי 13.3, הSSD בנפח 256GB, זה יספיק לי ללא בעיה לדעתי.

קאררה - נגמרו הטיסות (בנתיים), חזרתי שלשום מחו"ל כך שרכישה בחו"ל איננה רלוונטית, ובנוסף לכך אני לא מתחבר למערכת ההפעלה של אפל. (ובכללי לכל מוצר שלהם, לא תראה אותי ממליץ על אייפד או אייפון בשום מצב)

אלון - לגביי המקלדת זה אכן חשוב, אבל בעיה למצוא חנויות שמאפשרות לנסות דגמים מעבר לכמה דגמים ספציפיים. בכל מקרה אני מאמין שאתרגל. אני מגיע משולחני אז יהיה לי קצת קשה להתרגל אבל אסתגל לזה.

הפרש ב I7 ל I5 בכסף הוא לא משמעותי אבל בזמן סוללה יכול להיות גדול .

עדיף לעלות היום כבר ל 16GB זיכרון , או לפחות שתהיה הכנה...

נפח ה SSD עדיף ל 512 מאשר 256 .

מקלדת הכי טובה שחוויתי הייתה על ה ThinkPad T430 שהיה לי מהעבודה . by FAR !

היום יש את ה T460S אבל הוא מחוץ לתקציב מאוד ....

האמת , הייתי הולך על 12.5" עם מסך חיצוני עם מקלדת עכבר בבית .

עריכה אחרונה על ידי amisha

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם (נערך)

דור - העניין ב-i7 הוא צריכת חשמל מוגברת (עיבוד + קירור) שמקצרת את הזמן בין טעינות סוללה. השאלה היא האם זה שיקול אצלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין צורך ביותר מ 14" מסך ,תוסיף לזה את הקלסר\מחברת , אוכל ,שתייה והנה הסטודנט החביב שלנו יצא למסע אלונקות בקמפוס .

הפרש ב I7 ל I5 בכסף הוא לא משמעותי אבל בזמן סוללה יכול להיות גדול .

עדיף לעלות היום כבר ל 16GB זיכרון , או לפחות שתהיה הכנה...

נפח ה SSD עדיף ל 512 מאשר 256 .

מקלדת הכי טובה שחוויתי הייתה על ה ThinkPad T430 שהיה לי מהעבודה . by FAR !

היום יש את ה T460S אבל הוא מחוץ לתקציב מאוד ....

האמת , הייתי הולך על 12.5" עם מסך חיצוני עם מקלדת עכבר בבית .

דווקא עדיפות למסך גדול אם יש עבודה מרובה על המחשב.

בשבילי אלה תוכנות כמו אוטוקאד ותוכנות נוספות לתכנון שלא נוח לעבוד על מסך קטן.

פורסם

הפתרון הוא מחשב קטן ("13.3-14) לצורך ניידות, עם מסך גדול ("21-24) על שולחן העבודה בבית. כך עובדים הבנים שלי.

פורסם

אז כמה דברים לגביי התגובות כאן:

1. כן, לזמן סוללה יש משמעות. לא בכל כיתה באוניברסיטה יש אפשרות להטעין, לפעמים מגיעים מהר משיעור לשיעור ואז מוצאים מקום בלי מטען. זה הסיבה שאני רוצה מסך קטן יחסית.

2. לא רוצה מסך גדול, אני גר כמה ק"מ מהאוניברסיטה, לא מעונות ולא נעליים אלא בבית, ככה שיש לי אפשרות להתחבר למסך או לעבוד על השולחני שלי. 13.3 או לכל היותר 14 אינץ' זה נראה לי סביר בהחלט.

3. היום הלפטופים לא נגישים במיוחד, כך שאני מעדיף שהכול יגיע מראש, לא בא לי להתחיל לפרק חלקים ממחשב באחריות, למרות שאני יודע ואצליח לעשות את העבודה בלי לגרום נזק, מעדיף לא לעשות את זה מחשש שבמקרה של תקלה היבואן ינסה להתחמק ממתן שירות ואחריות.

אין לי בעיה גם שיהיה SSD 128GB והרדיסק 500GB/1TB.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

סך הכל SSD זה הכי חשוב מכיוון שגם יש לו משמעות בנושא חיסכון בסוללה ויכולת "להעיר" את המחשב מהר בהדלקה.

אם נדרש נפח גדול של אחסון שלא בשימוש קבוע הייתי שוקל האדיסק חיצוני(אני יודע שרוב המחשבים החדשים עם מסך 13 מגיעים ללא אופציה להארדיסק שני מובנה).

ועיניין המקלדת הוא כ"כ נכון,

מקלדת של מחשב היא אחד הדברים החשובים ופה לרוב הסדרות העיסקיות מנצחות(סדרת Thinkpad של לנובו למרות שבמחשבים הישנים המקלדת שלהם הייתה יותר טוב לדעתי ,Letitude של DELL ו-PROBOOK של HP) - אבל ההפרשים במחיר משמועתיים לרוב ולכן כמו שאמרו כדאי לנסות לראות אם יש אופציה לגעת במקלדת לפני(אפילו מדגם עם מקלדת דומה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני יכול גם לקנות את זה:

http://ksp.co.il/?uin=33203

ויש לו מקום לSSD בחיבור M2, מה שאומר שאפשר להוסיף את זה נניח:

http://ksp.co.il/?uin=26611

מה שכן, זה יוצא כמו לרכוש את הI7 עם הSSD 256GB.

המחשב הזה תומך ב16GB RAM שזה יתרון אם ארצה לשדרג בעתיד.

הסדרות העסקיות הן אכן עדיפות, גם מבחינת איכות הבניה וגם מבחינת המקלדות ואופן השימוש, אבל דגם חדש יעלה המון כסף.

את היתרונות של SSD אני מכיר מהשולחני כבר 4 שנים כמעט, כך שאני לא מתכוון להתפשר בנושא הזה. מה גם שהוא לא רגיש למכות ונפילות כמו הרדיסק סטנדרטי שזה יתרון משמעותי לסטודנט שיטלטל את המחשב שלו כל יום.

הארדיסק חיצוני יש לי ממילא.

פורסם

דיסק עם 5400RPM ולעשות ממנו Boot למערכת ההפעלה זה זוועת עולם(גם אם לא ביום הראשון תוך כמה חודשים זה יהיה איטי וכואב).

ממליץ מחשב שהדיסק של מערכת ההפעלה הוא SSD(אפשר להעביר את המחיצה של המערכת הפעלה לדיסק ssd אבל זה כבר פרצדורה ובעסה למחשב חדש).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רכשתי לפני כמה ימים TOSHIBA KIRA 10Z מחנות במודיעין ב-4100 (מחיר התחלתי 4300, עם הנחת מזומן + "עיגול" כלפי מטה).

מעבד I5 עם כונן SSD של 256 GB, מקלדת מצוינת ומחשב ששוקל רק 1.1 ק"ג.

עובד מהר, מסך מט נעים לקריאה.

ממליץ להכניס לאופציות, אם מתיחת התקציב כלפי מעלה מאפשרת.

אחריות - 3 שנים, כולל שנת אחריות ראשונה "NO MATTER WHAT", כלומר אם המחשב נשבר חס וחלילה, בשנה הראשונה מחליפים.

http://www.toshiba.co.il/he/laptops/KIRA/KIRA-series/toshiba-kira-10z/

• תוכן חדש...