Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טאץ' עוזר מאוד כשאתה משתמש במחשב ללא שולחן מסודר או ללא אפשרות להשתמש בעכבר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתה באמת מדמיין מישהו עובד או מקשיב להרצאה בצורה רצינית כשהוא עם המחשב מונח על הרגליים והוא מתעסק ב touch.

הייתי מקדיש את צומת הלב להגיע מוקדם ולתפוס שולחן טוב, הרבה יותר חשוב.

שוב, ההנאה שלו מהמחשב תיקבע בפועל מהמסך, המקלדת המשקל והסוללה. בהנחה והוא קונה מחשב חדש עם ssd עניין הביצועים לא צריך כמעט כלל להכנס לשיקול - גם מעבד לפני 4 שנים יעשה את העבודה.

ושוב עניין ה touch... תסלחו לי אבל לדעתי זה לא מעבר לגימיק (למחשב לצרכי לימודים ועבודה, לצרכי פנאי זה יכול להיות נחמד).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, לא תמיד אתה יכול להספיק לשולחן טוב, בעיקר אם זמן המעבר מכיתה לכיתה הוא קצר, וזה לא יעזור אם מדובר בכיתה עם כיסא סטודנט הידוע לשמצה.

בכל מקרה המחשב ירכש עם SSD.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפעמים אני פותח הרצאה במקביל למרצה וכן משתמש בטאץ' כדי לגלול בין השקופיות, להגיד לך שזה MUST ברור שלא, אבל זה נחמד.

במקרה שלי העלות של מסך ברזולוציה גבוהה יותר וטאץ' היתה תוספת של 200 ש"ח אל מול מחשב מקביל ללא טאץ' אז בחרתי כן לקנות אותו, ואני יכול להגיד לך שאני כן משתמש בו כשאין לי עכבר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ושוב עניין ה touch... תסלחו לי אבל לדעתי זה לא מעבר לגימיק (למחשב לצרכי לימודים ועבודה, לצרכי פנאי זה יכול להיות נחמד).

הטופ גיר הוא לא טופ גיר כי החליפו מנחים, והמחשב אינו מחשב כי הכניסו טעטשפאד... מה יהיה עם כל הפרוגרעס הזה?!

שמת לב שאתה הופך לזקן נרגן בשנים האחרונות? :wink:

פורסם

מסך מגע במחשב PC זה אכן דבר מיותר.

זה נחמד בתור גימיק שימכור, אבל במחשב שישמש לעבודה אין צורך בזה, סתם גורם לו להיות יקר וכבד יותר.

מצטרף להמלצה על דל לטיטיוד. מחשב חזק, אמין וקל, לדעתי שווה את הכסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלי זה דווקא די נוח.

גם אני הייתי אנטי בתחילה, אבל נותר רק דגם עם מסך מגע באותה עלות. זה לא מחליף עכבר בשום צורה - אבל זה נוח לפעולות מסויימות כשהמחשב מונח על השולחן.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

שיהיה ברור - אני לא נגד מסך מגע. פשוט מדובר בתכונה שנראית לי בעלת קדימות נמוכה כאשר צריכים לבחור בהרכב בתקציב נתון. עדיפות לגודל ומשקל, לאיכות הצפיה (ואאל"ט מסך מגע הוא תמיד מבריק, למי שזה מפריע לו), ל-SSD, לנפח הזכרון, למעבד, למקלדת. הטאצ' נכנס אי שם בסוף העשיריה הראשונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטח פעם אמרו את אותו דבר על סמארטפונים.

גם אני הייתי סקפטי, נכון לעכשיו הייתי מעדיף מחשב כזה.

בעתיד כנראה היישומים יהיו מותאמים הרבה יותר למסכי מגע.

פורסם

בסמארטפונים הבעיה היתה שבירות, לא לשכוח שטלפון נופל מהיד הרבה יותר ממחשב. הטכנולוגיה די התגברה על הבעיה.

ההבדל הגדול הוא שטלפון נועד לצרוך תוכן, מחשב כדי לייצר אותו, ולכן דרושה מקלדת, וכשיש מקלדת והתקן הצבעה חשיבות הטאצ' פוחתת מאד, והוא גם הרבה פחות נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שמת לב שאתה הופך לזקן נרגן בשנים האחרונות? :wink:

זו הירידה בשעות השינה כנראה :)

היום לקחתי יום חופש וישנתי שנת צהריים, כבר שנה וחצי לא עשיתי את זה... :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

דיברתי עם סטודנט שמסיים עכשיו שנה שניה (גם בבן גוריון), הוא ממליץ על מחשב קל (כצפוי) והמליץ על משהו עם מעבד i7.

מעניין, אבל עלו לי עדיין כמה אופציות.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16600

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18548

http://ksp.co.il/?uin=29877

http://ksp.co.il/?uin=32967

http://ksp.co.il/?uin=32968

http://ksp.co.il/?uin=33196

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

אין לי כל כך זמן לבדוק מפרטים אבל אתן לך הטיפ שלי בנושא:

- קודם כל תתרחק מAsus, כל הניידי Asus שיצא לי לראות לאחרונה הייתי בשוק מאיכות החומרים וההרכבה המאוד זולה.

(דוג׳ קטנה, בחלק ממחשבי הניידים שיצאו בשנה האחרונה במקום חומר מבודד בין המקלדת ללוח-אם הם החליטו להשתמש בסוג של נילון קשיח שבדיעבד אינו עמיד בפני חום והתוצאה שהוא נמס ונדבק ללוח אם)

- מבחינה טכנית SSD, i7 ולפחות 8gb ram. (אין הבדל משמעותי במעבדי ניידים-U בין i5 לi7, אז i5 זה גם אחלה. שים לב שאתה לוקח ssd של לפחות 240gb)

- מבחינת גודל לדעתי 13.3 מושלם למחשב נייד לסטודנט בגלל שהוא קל, קטן ונכנס לכל תיק. החיסרון זה העבודה בבית על מסך קטן פחות נוחה אבל אם יש לך מסך נוסף בבית הבעיה נפתרה.

- שים לב לרזולציה של המסך, לדעתי המנימום זה 1920x1080 (FullHD) בשביל איכות תמונה טובה.

- לגבי מסך טאץ׳, הרבה עפים על זה, אני לא מתחבר - זה עניין סוביקטיבי של נוחות.

- יצרנים מומלצים 1. Lenovo(לאחרונה אני מאוד מופתע מהם) 2. Dell ו3. HP - הסדרות העיסקיות

(כל השאר הייתי מציע לך להתרחק, הניידים של טושיבה וAsus הם לא מה שהם היו פעם, היום תהליך היצור הוא שונה והם עושים הכל בשביל להוריד עלויות..)

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

טאימורס - 13.3 זה הכיוון, אולי 12.5. בבית יש שולחני, יש מסך 23 אינץ' שאפשר להתחבר אליו כך שאין בעיה. על אסוס שמעתי הרבה תלונות. טושיבה זה די בסימן שאלה והעדיפות שלי זה DELL, מתוך ניסיון במעבדת לפטופים. לנובו רק ט'ינקפאד, לא אוהב את הסדרות הרגילות שלהם.

HP היה לאבא שלי בעבר הרחוק, הציג אמינות טובה מאוד. העניין שלא מצאתי מחשב אטרקטיבי שלהם במחיר סביר.

חרנזה (?) - אני מניח שאתה מתכוון לפוג'יטסו, ולא, הם לא עומדים בדרישות. יש להם רק שנה אחריות. בכל מקרה לא ארכוש מוצר שלהם כי תהיה בעיה בעתיד להשיג חלקים אם מתקלקלת מקלדת. (לא שאי אפשר להשיג, אבל הרבה יותר קשה להשיג לו חלקים מאשר לנובו או דל)

• תוכן חדש...