Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיאטת תן ביס וסיבוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עובד בחברה שמשלמת לי על ארוחות צהריים בתצורה של סכום הטעון לשימוש חודשי בכרטיסים הנ"ל.

ההטבה הזאת מקלה עליי מאוד, אני לא צריך לבשל ערב לפני ולהביא איתי אוכל לעבודה.

הבעיה באורחות האלו (יש כאלו שיגידו שאלו צרות של עשירים) שכל המנות בצהריים מאוד גדולות ובד"כ משמינות.

ארוחות צהריים בד"כ מורכבות מ:פיצה, המבורגר, שווארמה ,חומוס (עם פיתות), תיאלנאדי (נודלס) או בקיצור ג'אנק. לא אוכל עוף או דגים.

יש כמובן סלטים שלא מחיזיקים אותי שבע עד הארוחת ערב בבית..

אני רץ 3-4 פעמים בשבוע, עושה תרגילי כוח וגולש בזמני הפנוי.

אני חושב שאם אני אמשיך ב"דיאטה" הנ"ל אני מהר מאוד אגיע למשקלים לא תקינים ואחוז שומן גבוהה בגוף.

אשמח לשמוע ממי שמכיר את ה"בעיה" ואשמח לקבל המלצות איך אפשר לנהל אורך חיים בריא ועדיין להמשיך לאכול לאכול 5 ארוחות צהריים בחוץ.

תודה.

פורסם

אולי אני לא דוגמא טובה מבחינת המשקל, לעומת זאת אשתי דוגמא מצויינת. הגישה שלנו היא לאכול בבית: כוס קפה, פרוסת לחם וסלט לפני היציאה מהבית, אימון בחדר הכושר בין 6-7, ארוחת צהריים ביתית כאשר אני חוזר הביתה (בד"כ בין 3-5 אחה"צ), ארוחת ערב קלה. לעבודה אני לוקח סנדביצ'ים קלים, אשתי לוקחת ירקות. וכמובן תרמוס קפה (אני עובד במספר משרדים, רק בחלקם יש פינת קפה).

תביא בחשבון שעל ה"הטבה" אתה משלם מס הכנסה, בדוק אם אפשר להעביר אותה למשכורת. מבחינת המעסיק לא אמורה להיות עלות גבוהה יותר אלא אם הוא משלם ל"תן ביס" הרבה פחות מהערך המוצהר של מה שאתה אוכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאילנדי אפשר גם עם אורז וירקות בלי רוטב מלא בסוכר.

אם החלבון מהחי היחיד שאתה אוכל זה בקר, אז תכין לעצמך איזו מנת חלבון ואת התוספת תקנה בתן ביס [סלט/פחמימה רנדומלית].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכרטיס והמימון לארוחה לא רלונטיים לשרשור.

אוכל בחוץ ודואג לתזונה נכונה? תמנע מג׳אנק.

כמה פשוט - ככה מזבוט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אולי אני לא דוגמא טובה מבחינת המשקל, לעומת זאת אשתי דוגמא מצויינת. הגישה שלנו היא לאכול בבית: כוס קפה, פרוסת לחם וסלט לפני היציאה מהבית, אימון בחדר הכושר בין 6-7, ארוחת צהריים ביתית כאשר אני חוזר הביתה (בד"כ בין 3-5 אחה"צ), ארוחת ערב קלה. לעבודה אני לוקח סנדביצ'ים קלים, אשתי לוקחת ירקות. וכמובן תרמוס קפה (אני עובד במספר משרדים, רק בחלקם יש פינת קפה).

תביא בחשבון שעל ה"הטבה" אתה משלם מס הכנסה, בדוק אם אפשר להעביר אותה למשכורת. מבחינת המעסיק לא אמורה להיות עלות גבוהה יותר אלא אם הוא משלם ל"תן ביס" הרבה פחות מהערך המוצהר של מה שאתה אוכל.

כל הכבוד לכם!

לצערי הלו"ז שלי לא מאפשר את זה.

נוסע כל יום 1:15 לעבודה. כך שלא מסתדר לי להתאמן בבוקר.

razmel כל העניין הוא להמשיך להשתמש בכרטיס ועדיין לאכול בריא.

נראה שרוב המסעדות הן מהסגמנט של אוכל עטור קלוריות על פני אוכל בריא ודיאטטי.

פורסם

אני אוכל כל יום שניצל בצלחת ב"קריספי" בכפ"ס, בגלל שזה הכי קרוב אליי לעבודה.

כל יום.

גם אני כמוך מתאמן במקביל, והכל פיקס, אז אין לך מה לדאוג. רק תקפיד לקחת מנות בצלחת ושיהיה גם איזה סלט בצד.

Stay Dirty

פורסם

מכיר את הבעיה.

הפיתרון שלי היה ארוחות קלות בארומה (בסניפים כמובן מקבלים סיבוס) או ארוחת צהריים מהבית. כשאתה יוצא פעם בתקופה מהעבודה לשווארמיה או חומוסיה לארוחת צהריים זה בסדר, כשזה הופך לעניין יומיומי אז זו דרך סלולה לעלייה במשקל.

פורסם

אפשר להזמין באופן מרוכז לבית אחת חשבוע מה שמתחשק לך בכמויות גדולות, ולחמם בהתאם לצורך, סתם כדי לחסוך בישולים.

לעבטדה עצמה תביא את הכמויות והיחסים המתאימים לך.

זה מה שאני עושה לפעמים כדי להקל על אשתי.

חוץ מזה, בכל מקום תמצא גם מנות סבירות מבחינת אחוזי שומן, ובישראל נהוג לבקש ולקבל שינויים בתפריט (אורז מלא/בלי טחינה/חזה במקום שניצל וכיו"ב)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

הכלל הראשון בתזונה בריאה זה לאכול כמה שפחות מזון מעובד.

הרעיון בסדביצים קלים (גם חיטה צלאה וכל שקר אחר) זה עדיין מעובד ולא בריא אך עדיף ממזון מעובד שיש בחוץ.

תנסה למצא במקומות הללו את המזונות שמגיעים בצלחת ולא ארוזים במאפה, אם אתה לא אוכל עוף ודגים זו בעיה כי זה משאיר אותך עם בשר וביצים שזה דיי נדיר במסעדות שמכבדות סיבוס/תן ביס

אני בזמנו פשוט ביטלתי את הכרטיס מהעבודה וקיבלתי את השתתפות החברה בשכר, ההייתי לוקח סלט ירקות, טחינה ו 4 ביצים קשות ובנוסף פירות שיהיה לי בין הארוחות, ככה כל יום במשך 4 שנים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני עד היום כמו האדון שמעליי, רק שבמקום ביצים קשות אני לוקח ב-99% מהמקרים חתיכת סלמון אפוי. לרוב בתוך הסלט.

כשנמאס טחינה אפשר לגוון. אני מאוד אוהב עם שמן זית ולימון ושם קצת אגוזים בסלט [שקדים, מלך, ברזיל, מקדמיה].

אפשר להכין שמן זית מתובל עם קצת שום ועשבי תיבול. אין גבול בקיצור.

קינוחים או נשנושים: אני מכין חטיף חלבה ביתי עם טחינה ותמרים. לעתים דבש עם חתיכות כוורת שטעים מאוד כשלעצמו אבל מתוק מאוד.

אם אתה בקטע של מריר קנה לך מטבעות של עיסת קקאו או פולי קקאו, 1-2 כאלו סוגרים לך את הפינה לקינוח כנשנוש מעולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני עם תן ביס.

מנסה להשמין ולא מצליח.

כל צהריים, בשר + 2 פחמימות + סלט.

וזה עדיין לא חדרי אוכל מוסדיים שבהם הייתי מעלה מסה בקלות :?

כל אחד והצרות שלו.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...