Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לאחר הורדה מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז שאני יבין אם מביאים פנסי קסנון קומפלט מקוריים הדבר עובד טסט?

99.999% שכן.

תצטרך גם לסדר חיווט מתאים ושקע/תקע שיעמדו בחום/עומס.

אולי עוד דבר אחד או שניים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
חבר שלי הורד מהכביש משלושה סיבות לא הגיוניות: קסנון,השחרה מקדימה ועל כך שהאגזוז שלו מרעיש (לבחור יש צנרת ישירה). וכעת צריך לעבור טסט מחדש.

מזכיר את השרשור של אושריקו על זה שעוצרים אותו לביקורות בלי סיבה, או מסיבות לא הגיונית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתמול עצר אותי עוד פעם שוטר אבל הפעם לבדיקת ינשוף, יש לציין שלא הסתכל כלום על הרכב כולל המוזיקה והחלונות שחורים.

בעיר שלי יש יותר מדי פשע כך שאני די מבין, אבל בכללי שוטר צריך להוות דוגמה ולא להתנפל.

במקרה של הבחור כאן הוא עשה שתי דברים שידועים 200 אחוז שהם לא חוקיים שזה השחרה ואגזוז.

לגבי קסנון, אני מניח שאם יש התאמות ומנגנונים זה פחות מושך עיניים ומסנוור.

פורסם

איפה אתה גר שיש "יותר מדי פשע"?

באשר לקסנון כל פעם שאני נוסע ממול איזה רכב ישן וחבוט עם "אעלק קסנון" מאיביי בחמישה שקלים שמסנוור לי את החיים אני מאחל לו רק דברים רעים, והרבה מהם, בשפה שהוא ככל הנראה לא מבין.

כנ"ל האגזוזנים שעושים רעש כל סוף שבוע ולא נותנים לישון.

השחרה על כל האוטו לא מפריעה לי, בכיף, זה רק זרז לדרווין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עדיין לא מזהים אותך?

אחרי כל העצירות?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זו חצי צרה. בדרכון הקודם של אשתי היתה תמונה מלפני הדיאטה ועם שיער צבוע בלונד. מאז הפחיתה 20 ק"ג ומשאירה את השחור הטבעי. היו לה לא מעט צרות בכל מיני ביקורות דרכונים, אם כי אחרי הפעם השניה היא היתה מסבירה מראש את ההבדלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עדיין לא מזהים אותך?

אחרי כל העצירות?

במקרה שלו , באתי עם הפרונט קדימה ולא מאמין שהוא ראה משהו מיוחד מקדימה.

השוטר גם לא בדק שום דבר אתמול אלא רק ביקש רשיון נהיגה ואחר כך עשה לי ינשוף, עוד היה לי שירים עם באסים מולו.

מתי הרגשתי עבריין לצערי?כשהוצאתי שעה את הארנק מהכיס שהיה תקוע לי והוא האיר עם הפנס כאילו אני מוציא אולר.

ואיך יזהו? כל פעם שוטר אחר.:|

בכל מקרה, אני לא שם דברים שהם לא חוקיים עד כדי כמו פותח השרשור כי אז באמת הייתי חוטף התקף לב כל פעם שהייתי רואה שוטר.

• תוכן חדש...