Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לאחר הורדה מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הורד מהכביש משלושה סיבות לא הגיוניות: קסנון,השחרה מקדימה ועל כך שהאגזוז שלו מרעיש (לבחור יש צנרת ישירה). וכעת צריך לעבור טסט מחדש.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת,לאותו בחור יש גם הסבה לגיר ידני שלא כתובה ברישיון ואנחנו מפחדים שבגלל שזה טסט שבא בעקבות הורדה מהכביש הבוחנים יותר יקפידו ויבדקו לעומק גם את הגיר או שרק את אותם הסעיפים שהורידו אותו מהכביש בגללם ועם הגיר אפשר לעבור בקומבינה הרגילה?

פורסם

מה זה הקומבינה הרגילה?

כל שלושת הסיבות להורדה הגיוניות כי כנראה לא היו קומבינות.

לחבר - תוריד השחרה, קסנון, תחזיר אגזוז מקורי ותיגש לטסט. אולי לא יעלה בדעתם להשוות את הגיר לזה שברישיון הרכב.

יש בכלל רכב כזה בארץ עם גיר רגיל?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממש לא בדיחה, יש קיטים זולים של קסנון ואנשים שמגזימים ולבסוף מסנוורים נהגים.

אני משער שמדובר בהונדה סיוויק אוטומט שהוסבה לידני...

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אושריקו - ההורדה מוצדקת לגמרי.

קסנון מחייב מנגנון ניקוי ומנגנון הורדת אלומה אוטומטי לפי מנח הרכב, לא דברים שאפשר להתקין באפטרמרקט זול. בלעדיהם הוא מסנוור.

השחרת חלונות לא תקנית - פוגעת בראיה מהרכב.

אגזוז "פתוח" מהווה מטרד רעש.

אני שמח שהרכב הורד מהכביש, מקווה שבעליו וחבריו למדו את הלקח. מדבקת סאנרוף היא עניין מגוחך אבל לא מסוכן או מטריד אחרים. השינויים שעשה חברך בהחלט שכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חבר שלי הורד מהכביש משלושה סיבות לא הגיוניות: קסנון,השחרה מקדימה ועל כך שהאגזוז שלו מרעיש (לבחור יש צנרת ישירה).

כל הסיבות האלה הגיוניות מאוד ונכונות.

לגבי הגיר, קודם הייתי מסדר את אותן שלוש סיבות בגללן קיבל הורדה מהכביש, וניגש לטסט, כמו "ילד טוב כפר קאסם", אם לא עובר בגלל ההסבה, שבת'כלס לא באמת מעניינת, מנסה למצוא פתרונות יצירתיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אושריקו - מדבקת סאנרוף היא עניין מגוחך אבל לא מסוכן או מטריד אחרים. השינויים שעשה חברך בהחלט שכן.

מה אתה מחבר את פות"ש לאושריקו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן שידוך לא ראוי. . מתנצל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב שהורד מהכביש ! לפות"ש תבין דבר פשוט תוספות שאינן מקוריות לא יעשו את הרכב שווה או מיוחד אלה רק יפגע בסביבה כמו קסנון ב2 שקלים אגזוז זרימה חופשית שמרעיש וישמע כמו רכב עם חור באגזוז .

מה כן אפשר לעשות זה לטפח את הרכב לישר קו תיקני כמו טיפולים בזמן צמיגים פנסים חוקיים ברמה גבוה תאורת לד בסלון ועוד דברים שלא מזיקים או יסכנו את הסביבה כמו קסנון למשל .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)
.

קסנון מחייב מנגנון ניקוי ומנגנון הורדת אלומה אוטומטי לפי מנח הרכב, לא דברים שאפשר להתקין באפטרמרקט זול. בלעדיהם הוא מסנוור.

צא מזה.

לא לכל קסנון מקורי יש מנגנון ניקוי(לרובם יש) ולא לכולם יש מנגון אוטומט להנמכת אלומה(רק משנתון מסויים זה נכנס לתקן, כמדומני מ-2010).

ללא כל קשר לשני אביזרים אלו, רוב הקסנונים אפטר מרקט מסנוורים.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת,לאותו בחור יש גם הסבה לגיר ידני שלא כתובה ברישיון ואנחנו מפחדים שבגלל שזה טסט שבא בעקבות הורדה מהכביש הבוחנים יותר יקפידו ויבדקו לעומק גם את הגיר או שרק את אותם הסעיפים שהורידו אותו מהכביש בגללם ועם הגיר אפשר לעבור בקומבינה הרגילה?

האם סוג ת"ה רשומה ברשיון הרכב?

רשומה - יש סיכוי שהבוחנים יבחינו בכך ויפסלו עקב זאת.

לא רשומה - את מי זה מעניין.

בכל מקרה, בד' רכב עקב הודעת אי-שימוש(הורדה) הנה על כל מכלולי הרכב(טסט מחדש) ולא רק ממצאי ההורדה.

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קסנון לא מקורי+השחרה מקדימה+אגזוז מרעיש זה מתכון ל....= המבין יבין.

ההורדה מהכביש מוצדקת, פנסי קסנון לא מקוריים זה מגעיל ולעיתים גם מסנוור.

פורסם

אז שאני יבין אם מביאים פנסי קסנון קומפלט מקוריים הדבר עובד טסט?

בהחלט הורדה מוצדקת.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם
מה אתה מחבר את פות"ש לאושריקו

זה לא מדבקה, זה פלסטיק זכוכית.:lol:

אין קשר לדברים של פותח השרשור. מה שכן, התכוונתי שקסנון שמורכב היטב עם כל המנגוננים והכל כדי שלא יסנוור, זה עדיין לא חוקי גם ברכבים ממש חדשים, פה נראה לי קצת חוק לא תקין אבל שיהיה. ברור שגם אני סובל מאגזוזים מרעישים וחלונות שחורים מקדימה שמסתירים הם מסוכנים מאוד.

• תוכן חדש...