Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
200 קמ"ש ממוצע. לאורך חצי שעה.

יצא לך נכון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מגיע לי לנהוג במרצדס חדשה כי אני גר אצל חמי וחמתי עם האישה והילדה כבר שנתיים וחצי בשביל לחסוך להון ראשוני.

בית אחד. אשתי, בתי בת השנתיים וחצי, חמי וחמתי, אני. בית. אחד. כולם. חמי וחמתי.

5 שעות במרצדס יעשו לי טוב.

הייתי בסרט הזה בעבר (למשך 3.5 שנים אבוייה!)

ניצחת.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הרגת אותי.

מהרחמים אני מוכן לתת לך את הפיאט פונטו שלי לסיבוב כמה שעות, תתפרק קצת

אני קודם כל מכוון גבוה, אם לא ילך עם ה-CLA אני לוקח לך את הפונטו.

תודה רבה על ההצעה!

:wink:

הייתי בסרט הזה בעבר (למשך 3.5 שנים אבוייה!)

ניצחת.

תומר, יוצאים שפויים לאחר מכן? זה היה שווה את זה?

תודה רבה לכולם על התמיכה שאתה נותנים פה,

זה מעודד לדעת שיש אנשים שמבינים את מצבך.

פורסם

נסעתי כול חיי במכוניות די ישנות חושב שמגיע לי פעם אחת לנסוע במרצדס.

אם לא אני אז מעדיף שkreios יזכה מבין בהחלט.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אני קודם כל מכוון גבוה, אם לא ילך עם ה-CLA אני לוקח לך את הפונטו.

תודה רבה על ההצעה!

:wink:

תומר, יוצאים שפויים לאחר מכן? זה היה שווה את זה?

תודה רבה לכולם על התמיכה שאתה נותנים פה,

זה מעודד לדעת שיש אנשים שמבינים את מצבך.

בסיבוב הראשון הייתי עם תינוקת ועד לפני חודש (בדיוק!) גרתי אצלהם במשך חצי שנה עם 2 ילדים גדולים(המתנה לדירה שרכשתי)

בסבב הראשון היה סביר אך בסבב האחרון היה קשה מאוד.

לשיפור מצב רוחך אני יכול לציין כי המגורים אצלהם חסכו לי הון! (שכירות,תשלומים חודשיים,קניות,בייביסיטר ועוד...)

אל תתייאש,אתה תברך אותם אח"כ!

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
לפני חודשיים פגשתי בחורה מדהימה בפאב בתל אביב. הלך לנו ממש טוב ומפה לשם נשארנו ודיברנו כל הלילה.

הלילה הפך ליום ולבסוף לשבוע.

אך כמובן, אליה וקוץ בה [emoji29]

הבחורה המדהימה הזאת בארץ רק לביקור קצרצר ואז במהרה חזרה לארה״ב בתום השבוע.

מאז, אנחנו מדברים כל יום כל היום. בוואטסאפ, בפייסטיים, בטלפון.. החיבור פשוט מושלם, וזה מתחיל להרגיש כמו קומדיה רומנטית.. שהרי אני פה, והיא שם...

נשימה עמוקה. לא הכל עבוד. בעוד חודשיים (4 חודשים מהרגע שנפגשנו) היא עולה לארץ באופן רשמי! [emoji16] אין מאושר ממני.

כבר מזמן הבטחתי שאאסוף אותה מהשדה כשתגיע. זה יכול להיות יותר נחמד במרצדס. כך או כך אהיה מאושר [emoji5]

לכל מי שתוהה, הסיפור באמת אמיתי, על אף שגם לי זה לפעמים מרגיש too good to be true....

כבר יש לך את הקול שלי בתחרות הזו - סיפור יפה ומחזיק לכם אצבעות!

פורסם
לפני חודשיים פגשתי בחורה מדהימה בפאב בתל אביב. הלך לנו ממש טוב ומפה לשם נשארנו ודיברנו כל הלילה.

הלילה הפך ליום ולבסוף לשבוע.

אך כמובן, אליה וקוץ בה [emoji29]

הבחורה המדהימה הזאת בארץ רק לביקור קצרצר ואז במהרה חזרה לארה״ב בתום השבוע.

מאז, אנחנו מדברים כל יום כל היום. בוואטסאפ, בפייסטיים, בטלפון.. החיבור פשוט מושלם, וזה מתחיל להרגיש כמו קומדיה רומנטית.. שהרי אני פה, והיא שם...

נשימה עמוקה. לא הכל עבוד. בעוד חודשיים (4 חודשים מהרגע שנפגשנו) היא עולה לארץ באופן רשמי! [emoji16] אין מאושר ממני.

כבר מזמן הבטחתי שאאסוף אותה מהשדה כשתגיע. זה יכול להיות יותר נחמד במרצדס. כך או כך אהיה מאושר [emoji5]

לכל מי שתוהה, הסיפור באמת אמיתי, על אף שגם לי זה לפעמים מרגיש too good to be true....

זו אופטימיות של אנשים צעירים.

בגלל זה במרצדס צריכים לנהוג רק אנשים מבוגרים, שיודעים איך זה נגמר (עם מזונות ובלי כסף).

אז לפחות תנו לנו סיבוב במרצדס, פיצוי, כי לצעירים שעוד מאמינים באהבה ושהחיים יפים, לא מגיע מרצדס!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אז הלכנו לראות מרצדס GLA מנוע 2000 ברמת גימור AMG ואני חייב לציין (אנשים פה ירימו גבה) שממש התאכזבתי שאין תא מיוחד למשקפי שמש איפה שמדליקים את האור.מבחינתי אם כך גם בCLA הלא נוחה שגם אותה בדקנו אך לא שמתי לב ממש אם זה קיים או לא אז מדובר באכזבה.

איך לעזאזל אין תא למשקפי שמש ברכבים מהסוג הזה.

אגב CLA זה ממש לא רכב יוקרה.

בכל אופן יוזמה מאוד נחמדה.

למה היה מגיע לי? האמת שלא מגיע לי, הייתי מביא אותה לחבר טוב שיוצא את אשתו לדייט. מאז שהם קנו דירה הם מאוד חנוקים ומאודי TT שהחזיק ואהב מאוד עד למעבר הדירה הוא עבר לפיגו ב 12 אלף שקל שמצא בנרות.

הייתי מוציא אותו ערב אחד ליציאה באווירה נחמדה יותר עם אשתו.

אם תרצו לתת את זה אני אשמח לקשר אותו איתכם ואביא לכם את המספר שלו.

עריכה אחרונה על ידי viper05
פורסם

אני חושב שאחרי 5 שעות במרצדס יהיה לי לפחות משהו שלילי אחד לכתוב על המיצובישי אאוטלנדר, ואז כולם פה יהיו שבעי רצון וילכו לישון רגועים. בשם כל יושבי הפורום - תנו לי את המרצדס 8)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...