Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז הלכנו לראות מרצדס GLA מנוע 2000 ברמת גימור AMG ואני חייב לציין (אנשים פה ירימו גבה) שממש התאכזבתי שאין תא מיוחד למשקפי שמש איפה שמדליקים את האור.מבחינתי אם כך גם בCLA הלא נוחה שגם אותה בדקנו אך לא שמתי לב ממש אם זה קיים או לא אז מדובר באכזבה.

איך לעזאזל אין תא למשקפי שמש ברכבים מהסוג הזה.

אגב CLA זה ממש לא רכב יוקרה.

בכל אופן יוזמה מאוד נחמדה.

למה היה מגיע לי? האמת שלא מגיע לי, הייתי מביא אותה לחבר טוב שיוצא את אשתו לדייט. מאז שהם קנו דירה הם מאוד חנוקים ומאודי TT שהחזיק ואהב מאוד עד למעבר הדירה הוא עבר לפיגו ב 12 אלף שקל שמצא בנרות.

הייתי מוציא אותו ערב אחד ליציאה באווירה נחמדה יותר עם אשתו.

אם תרצו לתת את זה אני אשמח לקשר אותו איתכם ואביא לכם את המספר שלו.

אתה אמיתי? תא למשקפיים זה מה שהפיל עסקה? בממילא להשאיר את המשקפיים ברכב זב סכנה בשמש הישראלית.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז הלכנו לראות מרצדס GLA מנוע 2000 ברמת גימור AMG ואני חייב לציין (אנשים פה ירימו גבה) שממש התאכזבתי שאין תא מיוחד למשקפי שמש איפה שמדליקים את האור.מבחינתי אם כך גם בCLA הלא נוחה שגם אותה בדקנו אך לא שמתי לב ממש אם זה קיים או לא אז מדובר באכזבה.

איך לעזאזל אין תא למשקפי שמש ברכבים מהסוג הזה.

אגב CLA זה ממש לא רכב יוקרה.

בכל אופן יוזמה מאוד נחמדה.

למה היה מגיע לי? האמת שלא מגיע לי, הייתי מביא אותה לחבר טוב שיוצא את אשתו לדייט. מאז שהם קנו דירה הם מאוד חנוקים ומאודי TT שהחזיק ואהב מאוד עד למעבר הדירה הוא עבר לפיגו ב 12 אלף שקל שמצא בנרות.

הייתי מוציא אותו ערב אחד ליציאה באווירה נחמדה יותר עם אשתו.

אם תרצו לתת את זה אני אשמח לקשר אותו איתכם ואביא לכם את המספר שלו.

מפתיע מאוד. לי יש תא למשקפיים ויש הרבה הדברים שלאט לאט אני מגלה שלא נותנים בארץ עם הרכב שפה זה סטנדארט..

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אני מוכן לתת CLA250 ליום שלם למי שבא לבקר אותי מהארץ ומביא לי בצידנית באגט עם שניצל מ"יעקב סנדביצ'ים" בבת-ים.

רגע, סופ"ש עם הCLA.

Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk

haters will hate

פורסם
אני מוכן לתת CLA250 ליום שלם למי שבא לבקר אותי מהארץ ומביא לי בצידנית באגט עם שניצל מ"יעקב סנדביצ'ים" בבת-ים.

רגע, סופ"ש עם הCLA.

בהצלחה עם השניצל שעבר טיולים של 18 שעות לפחות ורחרוח של כלב משטרה...

פורסם

אין בעיה, יש לי קיבה מנירוסטה, בשבת אכלתי 3 קערות קורנפלקס עם חלב שפג תוקפו כשבוע קודם.

לא נרשמו בעיות בישיבת הבוקר.

בכל מקרה, אני לא חושב שזה שרשור שבו צריך לתת דעה לגבי הCLA, כן רכב יוקרה לא רכב יוקרה, נותנים לכם בחינם, קחו.

haters will hate

פורסם

מקבלים את הרכב ל-5 שעות, לא יעזור לאושריקו במקרה של הבחורה, ייקח לו לפחות שבועיים עד שיסיים להדביק על ה-CLA מדבקות, מגני רוח, שפריצרים מוארים, חלונות מושחרים ואם ה-CLA מצוידת בחלון שמש זה בכלל יהפך לסיפור ארוך כי לך תדע כמה זמן יעבור עד שיקבל גג חדש ללא חלון שמש שעליו יוכל להדביק את הדמוי סאנרוף, הרי זה בלתי אפשרי להדביק את הדמוי כשאין על מה להדביק אותו וזה גם יראה מגוחך....

;)

אושריקו נשמה של ברבור בר אתיופי לבקני, הכל בהומור, תגיע עם הבחורה להונג קונג ויש לך את הרכב הקשיש שלי+נהג לדייט עם הבחורה.

אבל דיר באלק שאני אראה אצלך מדבקות, אני ישר מעביר אתכם לת"א המטען ומשם ישר למחלקת מחזור בקבוקים וטיפוח פינות אפלות ביער...

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשביל לסוע במונית אין טעם לקנות כרטיס להונג קונג.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
:roflmao:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כי יש לי חבר שתמיד חלם על מרצדס, ועכשיו קנה 2, ורק אני נשארתי עם הסיטרואן...

יוסיק.... חולה עליך :)

פורסם

אשמח לקבל את הרכב, כי אם כבר להיתקע בפקקים של רמת גן, אז לפחות לעשות את זה בסטייל ;)

ובחמש שעות, אעשה הרבה פחות מ-100 ק"מ...

• תוכן חדש...