Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוונסיס 2001 או גטס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מסגרת של תקציב שעומדת על 8 אלף

ההתלבטות היא כזו:

יש להורי רכב טויוטה אוונסיס 2001 שעמדה 3 שנים ומידי פעם פה ושם הותנעה.

בעבר היתה מטופלת באופן הדוק ולא היו בעיות.

באופן היפוטתי על מנת להשתמש בה יש להחליף גלגלים צינורות ואולי ברקסים (לא עולה לי עוד משהו שיכול להיות לא תקין)

מצד שני אני מצאתי רכב שעומד בתקציב 2006 יונדאי גטס אבל קשה להעריך רכב שלא מכירים.

השימוש של הרכב לא יהיה יומיומי ורק בסופ"שים.

השאלה היא האם שווה להשקיע בטויוטה (שלפי הבנתי הבנתי החלקים בה יקרים + 3טסטים שכנראה צריך להעביר וכל השיפוצים אבל *כנראה* לא יגיע מעל 5 אלף ומצד שני יש עלות של בדיקות הברקסים כל שנה מעכשיו שכן הרכב מעל 15 שנה) או לקנות רכב "חדש" מודל 2005 ומעלה של יונדאי (עם הוצאות אחזקה נמוכה) בתקציב ולקוות שהמוכר לא ידפוק אותי

תודה מראש!

פורסם

הייתי הולך על הטיויטה רכב טוב בהרבה מכל הבחינות לומרות פער הגילאים. לגבי מצב הרכב -אני בטוח שגטס 2005 לא תהיה במצב מזהיר ותדרוש השקעה גם כן.הייתי לוקח את טיוטה למוסך אמין לביקה מקיפה על מנת להעריך את מצב ולקבל הצעת מחיר כדי לבוק האם שווה לעשות את היישור קו. כמה קילומטרים הרכב עבר?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הטויוטה תהיה הרפתקה יקרה מאד, וידוע לי שבשנים האלה כבר יש בעיה של חלפים.

לפי התיאור שלך הטויוטה שווה בערך כמשקל הברזל שלה.

לך על הגטס - זו בחירה סולידית וטובה למצומצמים בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בנוסף למה ש ZVIT כתב - הגטס צעירה יותר ויש שפע של חלקי חילוף מה שאומר שהסיכוי לתחזוקה קלה וזולה יהיה גבוה יותר בגטס.

בתקציב כזה סוג הרכב כבר לא רלוונטי, מה שיותר חשוב בהרבה זה איך תחזקו את הרכב ומה שנת הייצור שלו.

פורסם

בטויוטה \,תצטרך להחליף: מצבר בסבירות גבוהה, שמ,מסנן שמן,פילטר אוויר,שמן גיר ,ואולי יהיו הפתעות נוספות. (בלמים ?) 3 טסטים זה בסביבות 4,000-4,500 לבד.

גטס זו מזללת דלק עד דגם מתיחת פנים באמצע 2006 (כל מנועי ה 1341 למיניהם אלכוהוליסטים מתנדנדים).

בנוסף,רכבים שהיו בליסינג -מנועיהם סיימו את חייהם מוקדם מהצפוי בגלל הזנחה פושעת ואי ביצוע החלפות שמן בזמן.

בקיצור- לא זו ולא זו.

הייתי מחפש במקומך רכב ידני,שיעשה את העבודה. אל תשכח שלכל רכב יש הוצאות ביטוח (ואם זה כלול בתוך ה8,000 או לא,אתה יודע).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

"מזללת הדלק" שותה כ-12 ק"מ לליטר בשימוש יומיומי אצל גיסי (שנת 2005 אוטומטית נתון משולב)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

האוונסיס מעולה. חלקים אין. בפרוקיות גם אין. יבואן פרסי מידוני טאמע - יש (מתז מים מקורי בודד לוישרים 180 ש"ח, חלופי באיביי 40 ש"ח לזוג) . אם הרכב עובר בדיקה טובה במוסך, ויש לך תחת להמתין לחלפים מאיביי אז לא חסר חלפים מאנגליה שם הוא יוצר ונמכרו הרבה יחידות. מנוע הבנזין דומה גם בראב-4 בחלפים אז לרכב שייסע רק בסןפש"ים, יכול להיות פינוק יחסית לכל רכב אחר. אני מתכוון למנוע ה 150 כ"ס הזרקה ישירה שמ 2001. אם יש לך סבלנות- אוטו מעולה

פורסם

או, לחילופין, תראה מה רוצים עבור אוונסיס שמורה במיוחד מאותה תקופה...

חפש מכונית כזו, יד שניה לכל היותר, עם היסטוריית טיפולים מלאה, קילומטראז' נמוך שנראית מצויין פנים וחוץ. אני נוטה להאמין שיש כאלה, ומחירן סביר. את זו תשמור לחלפים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, החלפים שחסרים ואו יקרים מאד הם לא חלקים שניתן להוריד ממכונית ישנה - אני מדבר על רפידות/צינורות בלם - וחלפים מהסוג הזה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...