Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסטנג הרבה יותר זולה מאשר פורשה 911 או TT. בארה"ב המוסטנג שלבי GT עולה כמה המאזדה CX5 שלי וזאת הגרסה השנייה הכי יקרה. הגרסאות הזולות עולות כמו סופר מיני, זה שבארץ הן יעלו 300 אלף זה סיפור אחר.

פורסם

ראיתי סרט שנקרא מכונית הפעלולים הכי טובה בעולם, של איזה פעלולן בריטי.

שם הוא בחר את המוסטנג בתור הרכב האולטימטיבי לפעלולים, לאחר שבחן מספר רכבי על.

כנראה שהמוסטנג באמת משאירה רושם.

פורסם (נערך)
המוסטנג הרבה יותר זולה מאשר פורשה 911 או TT. בארה"ב המוסטנג שלבי GT עולה כמה המאזדה CX5 שלי וזאת הגרסה השנייה הכי יקרה. הגרסאות הזולות עולות כמו סופר מיני, זה שבארץ הן יעלו 300 אלף זה סיפור אחר.

אתה כניראה צודק לגבי המחיר

ראיתי סרט שנקרא מכונית הפעלולים הכי טובה בעולם, של איזה פעלולן בריטי.

שם הוא בחר את המוסטנג בתור הרכב האולטימטיבי לפעלולים, לאחר שבחן מספר רכבי על.

כנראה שהמוסטנג באמת משאירה רושם.

וואו אתה צודק:

Ford Mustang Named Best Performance Car, Best Stunt Car and SEMA's Top Car

http://www.torquenews.com/106/ford-mustang-named-best-performance-car-best-stunt-car-and-semas-top-car

ומילה של הסטיג זו אכן מילה :)

Ex-Stig says Ford Mustang is best stunt car of all time

http://motorburn.com/2015/11/ex-stig-says-ford-mustang-best-stunt-car-time/

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

אם רק הייתם יודעים מי נוסע פה (בדרום ארהב) על הרבה מאוד מהמכוניות האלה כולל הקורבט z06 והמוסטנג gt.. אני אתן לכם רמז (השיניים שלהן זה אפטר מרקט)

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

רק קחו בחשבון שהמוסטנג החדשה טובה בהרבה מאשר הגרסאות הקודמות שלה.

בתור מי שהעביר כמה שעות עליה בכבישים מפותלים - רכב מהנה מאוד, גם בסיבובים, ואפילו לא הייתי עם הגרסא הבאמת מעניינת...

לגמרי על הכוונת לאחת הנסיעות הבאות :o

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שימו לב שהנתון מתייחס לחודש מרץ בלבד.

היא ממש לא "מכונית הספורט הנמכרת ביותר בגרמניה".

בואו ניכנס לפרופורציות, היא מכרה רק 28 יחידות יותר מ911 (בכל גרמניה כן?) ספציפית בחודש מרץ.

פורסם

הסיבה שהמוסטנג כ"כ מצליחה באירופה היא שהיא הפכה מאוד אירופאית באופיה ככה שתכלס, אין שום פליאה על זה שהגרמנים התחילו פתאום לרכוש מכוניות אמריקאיות.

FISH, קרא את הכתבה, היא ממוקמת במקום השני בסה"כ מכירות השנה.

מתחילת השנה נמצאת המוסטנג במקום השני בטבלת המסירות של הקטגוריה עם 1,811 יחידות, רק 488 פחות מאודי TT.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, קראתי שוב את הכתבה בYNET ולא מפורסם שם הנתון שהבאת פה.

ובכל מקרה, שמח לשמוע שהיא נמכרת היטב.

אני מאוד אוהב את המוסטנג ואמריקאיות בכללי ושמח על כל אחת שעולה על הכביש.

פורסם

אני די בטוח שהמוסטאנג בגרמניה זולה יותר מ-A5 או c קלאס קופה או סדרה 4 - בגלל זה המכירות גבוהות יחסית.

אין לה מתחרות במחיר שלה, רנו חתכו מההיצע את הלגונה קופה וגם פיג'ו כבר הפסיקו עם ייצור ה-RCZ (ואפילו לא ייצרו יורשת ל-407 קופה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

לא מזמן העלו פה סירטון השוואתי בין המוסטאנג ל ב.מ.וו M4, כאשר ההפרש ביניהן עמד על כ 36 אלף דולר (בארה"ב) והב.מ.וו ממש לא הצדיקה את זה.

עם המוסטאנג היה הרבה יותר קל להאיץ ולהתקרב לתוצאות של היצרן, הV8 של המוסטאנג נשמע והגיב הרבה יותר טוב מה 6 צילינדרים טורבו של ב.מ.וו וגם על המסלול הב.מ.וו ניצחה בשנייה בערך.

עם כל האהבה שלי לבמ.וו, היום לא הייתי קונה M מהדורות האחרונים, הם נרדמו בשמירה וממש איבדו את זה. הרסו את האות (M) ע"י הצמדה שלה ל 125M, 135M. ממש מזכיר את מה שפולקסווגן עשו עם הGTI בדור הרביעי.

עריכה אחרונה על ידי לאון
פורסם

גם השלישי לא היה מי יודע מה?

בכל מקרה, כן, ב.מ.וו לא מככבים כבר כמה שנים ופינו את הבמה למרצדס.

כל כמה שנים, המגמה משתנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הצלחת המוסטנג הולכת יד ביד עם הצלחת הדגמים הספורטיביים של פורד אירופה, שנמכרים היטב ומסייעים לתדמית של יצרן די אפרורי להיות Cool.

כמה חבל שהיבואן הישראלי מתרגש בעיקר ממכירת פוקוסים לליסינג ומהגעתו הקרובה של הטרנזיט האוטומטי...

מוסטנג? מי צריך את זה. אוטו לפלייבויס ופושטקים (הדעה הרווחת בארץ לפני 40 שנה...)

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...