Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על חברת נדל"ן, עוד לא הלכתי לראיון.

בגדול מדברים על לעבוד רק באזור מגורים שלי, לפי השעות שמתאימות לי.

מממנים לי קורס של 3 חודש ואחריו אני יכול לעבוד.

לגבי משכורת- 2% על עסקה, שזה נראה לי המון יחסית למישהו שלא עושה הרבה, נגיד שאני סוגר עסקה אחת בחודש-חודשיים.

כי לפי מה שהם אומרים הם אלו שבעצם מקשרים אותי עם הקונים ואני רק נפגש איתם וסוגר עסקה, ככה שזה לא בדיוק כמו סוכן רגיל שעושה את כל העבודה בעצמו.

רק לי משהו נראה מוזר?

They are trying to ban me...

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני 7 שנים כולם חיפשו את הכסף הקל אחרי הצבא במכירות טלפוניות - נטוויז'ן , HOT וכו'. היום אותם אנשים עברו להיות מתווכים והחוק נשאר זהה-

חיות המכירה בהחלט יעשו המון כסף, הממוצע הוא לגרד את המינימום מלמעלה ולקוות לטוב. המלצה שלי אל תשים את כל כולך במקצוע ותשלב אותו עם לימודים מקצועיים בתחום יותר בטוח.

פורסם

לפני 7 שנים כולם חיפשו את הכסף הקל אחרי הצבא במכירות טלפוניות - נטוויז'ן , HOT וכו'. היום אותם אנשים עברו להיות מתווכים והחוק נשאר זהה-

חיות המכירה בהחלט יעשו המון כסף, הממוצע הוא לגרד את המינימום מלמעלה ולקוות לטוב. המלצה שלי אל תשים את כל כולך במקצוע ותשלב אותו עם לימודים מקצועיים בתחום יותר בטוח.

הייתי צריך לציין שאני סטודנט שנה שניה (מתוך 4).

בגדול אתה אומר שהסכומים לא נראים לך מוגזמים? אם יקבלו אותי אני כנראה אעבוד באזור אשדוד ושם אין כל כך בתים מתחת למיליון שקל ככה ש2% זה המון.

פורסם

שוק התיווך מיועד לחיות מכירות. מכיר כמה שניסו, רובם נכשלו, רק החיות הצליחו לשרוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לדעתי אם אתה לא נותן את כל כולך (בטח שלא סטודנט להנדסה), אין לך מה לחפש שם.

מה תגיד לבן אדם שרוצה לראות דירה? לא היום, מחר יש לי מבחן?

פורסם

2 אחוז על עסקה זה יפה מאוד כמקובל בתחום

מדובר בחברה מוכרת? יש איזה מדד לכמות העסקאות פר סוכן שם ?

אתה אוהב ו/או מתחבר לתחום?

אבי סוכן, הרשמים שלי הם שיש סוכנים בשוק כמו ז**, אז הותיקים והחזקים (חיות המכירות כמו שאמרו מעליי) עושים כסף רב, אחרים עושים פה ושם (לדוגמא יש כאלה שיכולים לעשות מעסקה 20K ולא לעשות עסקה נוספת חודשיים או יותר) ויש כאלה שלא עושים כלום.

אם אתה חושב שיש לך את זה , לך על זה חבר

Miata ND2

פורסם
הייתי צריך לציין שאני סטודנט שנה שניה (מתוך 4).

בגדול אתה אומר שהסכומים לא נראים לך מוגזמים? אם יקבלו אותי אני כנראה אעבוד באזור אשדוד ושם אין כל כך בתים מתחת למיליון שקל ככה ש2% זה המון.

א. 2% לעסקה נראה לי מוגזם , זה אמנם הסכום הרשמי בעולם התיווך אבל למיטב הבנתי רוב הלקוחות לא מוכנים לזה וזה נסגר איפשהו בין אחוז וחצי לאחוז מהם גם מופרש כסף לסוכנות שאתה עובד דרכה.

ב. כמו שאמרו לך כבר, שוק הנדל"ן זה שוק רווי בסוכנים ועסקאות בסדר גודל כזה לא נסגרות סתם ככה. צריך מאמץ והשקעה מאד גדולים מצד המתווך וקשה לי לראות אותך מתמרן בין זה לבין הלימודים שלך ומצליח בשניהם.

ג. בתור סטודנט הייתי ממליץ לך לעבוד בעבודה שתתגמל אותך פר השעות שאתה עובד גם אם זה אומר לעבוד במינימום. אני אישית לא הייתי מתקרב לתיווך במצבך.

פורסם

בזבוז זמן וכסף (תצטרך לממן רכב, ללכת להראות דירות לאנשים..), אלו שיצליחו בזה חייבים להיות מאלו שיכולים למכור קרח לאסקימואים.

חוץ מזה, באמת נראה לך שתסגור עסקה כל חודש-חודשיים? הישראלים לא אוהבים מתווכים ויעדיפו לחפש לבד.

אתה גם תהיה לפעמים חצי שנה ויותר בלי עסקאות.

חבר שלי בילה בתחום הזה שנה (הוא התחיל לעבוד עם אבא שלו כך שהיה לו מישהו שיעזור לו ויחפה עליו כשהוא לא יכול וכמובן מנטור), עד שהבין שזה בזבוז זמן ועזב.

פורסם

רכב יש לי (יש 2 בבית ואחד בדרך כלל איתי).

האמת שממש לא מפריע לי לסגור 3-4 עסקאות בשנה, השאלה היא אם לחברה זה לא יפריע :)

מדובר ב AC נכסים למי שמכיר.

נדל"ן תמיד עניין אותי והתכנון תמיד היה לשם, אבל רציתי קודם שיהיה לי מקצוע ביד ולכן הלכתי ללמוד, סוג של רשת בטחון, למרות שהיום שום דבר לא בטוח.

פורסם

http://www.ac1.co.il/lang_he/career.php

תעבור קורס אצלנו תעשה רשיון לתיווך ואז נדבר...

מתווך מקבל 2% בקושי

מזה אתה תצטרך להפריש ל חברת הנדל"ן

יש 18500 מתווכים בארץ עם רשיון

ברוך הבא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שכחו להגיד לך ש50% מכל עסקה שאתה עושה הולכת למשרד עצמו.

תעשה רשיון לבד בלי קורס, שלא תיהיה מחוייב אליהם ספציפית.

רציתי לעשות את הקורס של אילן מיכאלי, עוד מהמכינה, אבל זה תמיד נפל על ימים שאני לומד.

הקורס שלהם הוא בימי שישי ככה שזה אפשרי מבחינתי.

אני צריך לברר באמת אם ה2% הוא נטו רווח שלי (מה שלא נראה הגיוני ובגלל זה פתחתי את השרשור) או שאני מקבל רק חלק ממנו.

• תוכן חדש...