Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקחת בחשבון שאחרי שהיו מעורבים בעסקה כזו או אחרת עם מתווך, רוב האנשים (כמוני למשל) חושבים שהיטלר יכול להיות שלם יותר עם ההחלטות שלו בחיים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אל תבנה על ה 2% האלה, אני עכשיו סיימתי עסקה עסקת נדל"ן שבה גם אני וגם המוכר שילמנו בסביבות ה 1% כל אחד למרות שחתמנו על 2%.

חיים בסרט המתווכים האלה שחושבים שיקבלו את הסכומים האלה...

פורסם

אתה גם משלם כל חודש דמי רצינות למשרד (או שאיך שהם קוראים לזה), גם אם לא תיווכת אף עסקה

תעשה סקר שוק: כמה דירות נמכרות באזור הרלוונטי בשנה, כמה מתוכן עם תיווך, וכמה מתווכים יש שם. יפתיע אותי אם יש בשר ליותר מדירה בשנה בממוצע. תוריד מזה הוצאות עסקיות שיורדות כל חודש גם אם מכרת וגם אם לא.

יש חיות מכירות שיצליחו למכור כמה דירות בשנה - הרוב יתייאשו ויחפשו משהו אחר אחרי שהפסידו כמה אלפי שקלים מהכיס ולא מעט שעות.

פורסם
שכחו להגיד לך ש50% מכל עסקה שאתה עושה הולכת למשרד עצמו.

תעשה רשיון לבד בלי קורס, שלא תיהיה מחוייב אליהם ספציפית.

הרבה פחות, אפילו לא 1/4 מזה

אשמח לפירוט.

מאות בודדים של ש"ח, אל תשכח שהמתווך מקבל מהמשרד שירותי משרד שימוש במחשבים ובתוכנות, גם שם המשרד עצמו מוסיף אמינות (טוב, לא תמיד) ונותן רושם שהקונה/מוכר עובד מול חברה גדולה מקושרת.

פורסם

מעניין, גם אני מכיר מישהו שהתחיל לעבוד בריימקס, עצוב אך יתכן שכדאי להראות לי כמה הוא מוצלח הוא מספר על אחוזים שמשמעותית יותר נמוכים מהחמישים אחוז.

בהתחשב בעובדה שברור שלא בכל יום גם לא בכל שבוע מקבלים דמי תיווך ושמדמי התיווך הנ"ל עוד משלמים מיסים (המתווכים אומנם עובדים דרך רימקס אך הם נחשבים עצמאים), אינני מבין איך אפשר לתת מדמי התיווך עוד 50% למשרד ועדיין להרוויח שכר הוגן.

פורסם

אין לי מושג. הוא עובד באיזור השרון, על בתים יקרים יחסית, אולי יש הבדל בתמחור.

מעבר לכך, הוא צריך לממן לעצמו את כל הפרסום...

פורסם

מאות בודדים של ש"ח, אל תשכח שהמתווך מקבל מהמשרד שירותי משרד שימוש במחשבים ובתוכנות, גם שם המשרד עצמו מוסיף אמינות (טוב, לא תמיד) ונותן רושם שהקונה/מוכר עובד מול חברה גדולה מקושרת.

מהיכרותי עם הענף (באופן עקיף), זו פעם ראשונה שאני שומע על זה.

העמלה שאתה מפריש למשרד משכר הטרחה הינה עבור הפרסום, תוכנות, שירותי משרד וכיוצ"ב, שהמשרד מממן.

בעסק שלי אני מעסיק פרילנסרים אשר מקבלים אחוזים משכר הטרחה. הם משתמשים בכל שירותי המשרד באופן חופשי.

לגבי שכר הטרחה, אני מכיר לא מעט מתווכים שעוברים בקלות את מחסום 6 הספרות לחודש.

בלי זיכיון ובלי שותפים.

הם עובדים מאוד קשה, עם הרבה מרפקים ויכולת התמדה.

בנוסף, יש להם גם יכולת מכירה לא רעה בכלל.

פורסם (נערך)
nir, לא בדיוק הבנתי את כוונתך, מהי העמלה שאתה כן מודע אליה?

...כתבת בערך מה שאני כתבתי לגבי שרותי משרד.

העמלה שמשרד התיווך גובה הינה בין 40% ל-50% והיא כוללת בתוכה את שירותי המשרד.

לא משלמים כמה מאות ש"ח מדי חודש, בנוסף על העמלה, לשירותי משרד.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

הבנתי, לי מסרו מידע מסיבותיו של המוסר שכנראה רצה ליפות את מצבו, של מאות שקלים בודדים + עמלת אחוזים נמוכה משמעותית ממה שצויין עד כה.

• תוכן חדש...