Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בראיון היום, התקבלי, אבל לא חתמתי על כלום עדיין.

הקורס נפתח ביום שישי הקרוב, ואומנם הוא נעשה אצלם אבל בתשלום (8000 ש"ח) ובסופו מבחן לקבלת רישיון תיווך במקקרקעין מטעם משרד המשפטים.

במידה ואני סוגר עסקה (מכירת נכס) הם מחזירים לי את הסכום של הקורס בנוסף לעמלה שאני מקבל.

שדרך אגב, מדובר על 2% נטו, 2 לי ו2 להם.

בנוסף יש דמי חבר של 350 שקל בחודש.

הם טוענים שבדרך כלל יש עסקה אחת בחודש אם בכל שבוע יזמת 5-8 פגישות.

אחרי הכל, אני עדיין לא סגור על זה.

אני קצת חושש מזה שאחרי שאסיים את הקורס לא יהיו לקוחות, למרות שעדיין יוצא לי מזה רישיון שאולי אשתמש בו אחרי שאסיים את התואר.

They are trying to ban me...

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

*לא יכול לערוך.

דיברתי עכשיו עם מישהו ששירת איתי ומתעסק בזה.

הוא אומר שהסכומים באמת גדולים (2% עמלה) אבל העבודה לא פשוטה וצריך להשקיע זמן.

מה שמדאיג אותי זה שהקורס שלו עלה 3000 אצל רימקס לעומת 8000 אצל AC.

קצת נראה כמו איזה תרגיל עקיצה, אני באמת מתלבט.

פורסם

הקורס נפתח ביום שישי הקרוב, ואומנם הוא נעשה אצלם אבל בתשלום (8000 ש"ח) ובסופו מבחן לקבלת רישיון תיווך במקקרקעין מטעם משרד המשפטים.

במידה ואני סוגר עסקה (מכירת נכס) הם מחזירים לי את הסכום של הקורס בנוסף לעמלה שאני מקבל.

אני קצת חושש מזה שאחרי שאסיים את הקורס לא יהיו לקוחות, למרות שעדיין יוצא לי מזה רישיון שאולי אשתמש בו אחרי שאסיים את התואר.

לא יודע אם לצחוק או לבכות

ראשית עלות קורס של 8000 ש"ח לעומת 3000 ש"ח אצל רימקס. טוב הצלחת לקבל רישיון.

תראה לי לקוח שמשלם 4% על עיסקה , 2% אנשים לא משלמים !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמע אם לא ילך לך איתם, אני רוצה להציע לך חוזה דוגמנות:

אתה משלם לי 8000 שח עבור בוק ועוד 350 שח לחודש, אבל תעשה מליונים כשהעבודות יזרמו.

אתה מוזמן לראיון מחר אם זה אקטואלי (אם יש לך דופק אז כנראה שאתה תעבור)

* נאמר בציניות, ואם בכל זאת תלך אליהם ותעשה בוחטות אני אתנצל *

פורסם

2% משלם המוכר, 2% משלם הקונה.

אני מקבל את ה2% של הקונה.

הסיפור נשמע קצת כמו פתיח של כלבוטק, בגלל זה אני לא עושה את הצעד.

פורסם
שמע אם לא ילך לך איתם, אני רוצה להציע לך חוזה דוגמנות:

אתה משלם לי 8000 שח עבור בוק ועוד 350 שח לחודש, אבל תעשה מליונים כשהעבודות יזרמו.

אתה מוזמן לראיון מחר אם זה אקטואלי (אם יש לך דופק אז כנראה שאתה תעבור)

* נאמר בציניות, ואם בכל זאת תלך אליהם ותעשה בוחטות אני אתנצל *

אכבר סטרטאפ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

8,000 ש"ח? סכום מופרז וחסר פרופורציה.

זה אפשרי ללמוד לבד.

אם תרצה, אתן לך מספר טלפון של העובד שלי - מהנדס ושמאי מקרקעין.

יעזור לך בשמחה ללמוד את החומר הנלמד.

פורסם

משיחה אם חבר שעובד בתחום, 4 % זה לא ריאלי . בשביל 4 % אתה תצטרך לסגור בלעדיות אם מוכר הנכס(בלעדיות=2 % מהמכירה מהמוכר) להשיג בלעדיות זה משהו כמו 1 מכל 10 נכסים שתגייס יסכים לבלעדיות הרוב יסכימו שתשווק להם את הדירה אבל לא יהיו מוכנים לשם לך על זה, אז מה שנשאר לך זה לקחת 2% רק מהצד של הקונה שגם רוב הקונים מורידים בעמלה לאחר משא או מתן זה נשאר משהוא כמו 1.5 % שלא הולך ישירות אלך אלה למשרד עצמו ומתוך זה אתה מקבל 50% במקרה הטוב מכיוון שלמשרד יש הוצאות פרסום .... אז בסופו של דבר מסגירת עסקה של כ 1.3 מליון נשאר לך9750 שח בכל זאת זה לא רע. אבל על תצפה לסגור עסקה כל חודש , גם שיקול נוסף שאלך לשקול זה שאתה לא עובד כעובד של משרד תיווך אלה כפרילנסר כלומר לא משלמים לך פנסייה ואת כל התנאים...

פורסם

לא הגיוני.

איך 2% לך ו 2% למשרד, אם הלקוח משלם רק 2% במקרה הטוב, לא חושב שיש הרבה מקרים שבהם גם הקונה וגם המוכר חתמו הסכמים עם אותו משרד.

בדר"כ את המוכר "דגים" מתוך מודעות העיתון/אינטרנט ומציעים לו תנאים הרבה יותר טובים מה 2%.

גם אם נקבל את עניין ה 2%, איך אפשר לתת לך אותם נטו, מה קרה למע"מ (נכון שבדר"כ מעמיסים אותו כבר לעמלה) ולמס הכנסה?

עד עכשיו ממה שאני קורא ומבין כאן, אם עד עכשיו חשבתי שרק אנו הקונים/מוכרים מרגישים שמשרדי התיווך פושטים את עורנו, אזי משרדי התיווך נוהגים בדרך דומה כלפי המתווכים/עובדים שלהם.

מה הפלא שבסוף כולם אומנם מחייכים אך בלב יש הרגשת חמיצות.

פורסם
שיקול נוסף שאלך לשקול זה שאתה לא עובד כעובד של משרד תיווך אלה כפרילנסר כלומר לא משלמים לך פנסייה ואת כל התנאים...

רק לידיעה, אם ניתן להוכיח כי מתקיימים יחסי עובד מעביד בין בעל המשרד לפרילנסר (עובד), העובד יכול לתבוע פיצויי פיטורים במקרה של פיטורים, ואפילו את כל התנאים הנלווים.

פורסם

חבר'ה, חשבתי על זה אתמול והחלטתי שכרגע זה לא מתאים.

זה ג'וב של פול טיים, צריך להיות זמין כל הזמן וזה משהו שלא יקרה כל עוד אני סטודנט.

בשביל שיהיו פגישות (גם אם זה ביום\זמן חופשי) צריך לקבוע אותן מתישהו, ואם אין לי זמן לזה אז פשוט לא יהיו פגישות.

צריך לתאם בין 3 אנשים פה- אני, המוכר והקונה. לא פשוט בכלל.

גם צריך להכיר את הנכס ואת הסביבה וזה עוד משהו שלוקח זמן.

בקיצור, אולי אחרי שאסיים את התואר, מי יודע.

פורסם

לא יודע לאיזה תואר אתה לומד?

מה הקשר שלו לתיווך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...