Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי כי חשבתי שאתה לומד משהו שיש לו זיקה לנדל"ן

אם החלטת ללכת לכיוון נדל"ן לשם מה ל"בזבז" 4 שנות לימוד על הנדסת מכונות = גם זמן וגם כסף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי אני רוצה תואר ביד, "רשת בטחון".

רשת בטחון תהיה לך אם תחפש עבודה במשרת סטודנט בתחום בו אתה לומד.

הניסיון המקצועי שתצבור במהלך הלימודים יהיה עדיף על עבודה בתיווך, ויעזור לך למצוא עבודה בסיום התואר.

פורסם

אני מחפש משרת סטודנט במקביל, זה לא שיש משרה לכל סטודנט.

גם משרת סטודנט זה לא פשוט כי בדרך כלל רוצים ממך 3 ימי עבודה, כרגע יש לי רק יום אחד "פנוי".

ואני אומר את זה במרכאות כי אומנם במערכת אין הרצאות ביום הזה אבל זה יום של לעשות שיעורים\עבודות\פרוייקטים ויש גם תגבורים עד הלילה.

They are trying to ban me...

פורסם

איפה קורס של רימקס עולה 3000??? פה בב"ש זה עולה 200.

הקורס מכין אותך לבחינה נטו ולא מעבר לזה.

קיבלתי קורס ברימקס בחינם וויתרתי עליו עקב הסמכה דרך משרד אחר וללא שום התחיבות.

מתעסק בדירות להשקעה בבאר שבע.

פורסם

אני חשבתי ללמוד, אבל ראיתי אדם שאני מכיר, נרקב ועוזב את המקצוע. השפיע עליי לא מעט..

יצא לי לדבר עם עמית לעבודה הקודמת שלי, בזמן שאשתו בדיוק הוציאה רשיון לנדל"ן. הוא טען שהיא כל הזמן יושבת במשרד, עוברת על מודעות ביד 2 ומציעה את שירותיה ( לא מעט הטרדות, אני מניח..).

מה שכן, אני מכיר אדם מסויים, לא באופן אישי, בן פחות מ-30, שמרוויח המון בתיווך וילות יוקרה בהרצליה פיתוח. הוא בא ממשפחה אמידה מאוד, אבל גם תותח בתפקיד.

המוסר השכל, הוא שצריכים להיות תותחים בכל מקרה :).

פורסם

לא קראתי את שאר העמודים אבל אענה על השאלה שלך בצורה כזו, ידידה שלי עובד באיזור חולון במקצוע הנ"ל, ובערך ב 8 חודשים "תפרה" משכורות של 140 אלף ש"ח, כנראה שזה תלוי גם עד כמה אתה נחוש למכור ועד כמה אתה מקצועי, והיא ללא ספק כזו.

אבל כסף יש שם.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...