Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

לאחר שנתיים ובערך 65,000 ק"מ, הקונטיננטל אקו 3 שלי כמעט גמורים.

האם שווה להשקיע שוב בצמיגי קונטיננטל דומים, או שגם פלקן ZE914 יגיעו לאותם ק"מ?

(השאלה שלי בעיקר לגבי אורך חיי הצמיג, אני מודע לשאר ההבדלים בנוחות ובאחיזה)

תודה,

דור

פורסם

החלפתי השבוע זוג קונטיננטל לאחר 3 שנים וחודשיים ו45000 ק"מ בגלל מכה בדופן ולקחתי גודייר אקסלנס. לי מאוד חשוב השקט ונשמע לי שהם יותר שקטים.

פורסם

לא ידוע לי . יש הרבה משתנים , תואי דרך , סגנון נהיגה , חנייה בשמש וגם מזל. בקורולה שלי מהעבודה היו ברידגסטון טוראנזה שהוחלפו לאחר 60000 קמ ו15 חודשים.אבל כמה ההבדל במחיר ? 100 עד 200 שקל ? בהבדל כזה אני לוקח את הבטוח הנוח והשקט ויחזיק כמה שיחזיק. היבוא הזול מסין הוריד את מחירי המותגים המובילים מ500 ל350 ואנחנו מרויחים

פורסם

אם ההחלפה לא בלחץ של פנצ'ר או אי מעבר טסט , אני מציע לך לבדוק באתרי הצמיגים את המלאי ולהתעקש על טריים ממותג טוב. שווה לחכות יום יומיים למלאי. מה שנאמר לי השבוע שמכיוון ש"היום הכל סיני" לא תמיד יש מלאי של המותגים המובילים

• תוכן חדש...