Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי השבוע פולו GTI (יד שניה) וכשאני מאיץ ביציאה מהמקום אז ההגה מתחיל "לברוח" לי ואני צריך לאחוז בשתי ידיים חזק כדי לתמוך בו,זה מאד מרגיז אני חייב לציין.

האם זו תופעה נפוצה ברכב הזה או שמדובר כאן בבעיה כלשהי שצריך לבדוק?

אגב בדו"ח הבדיקה היה רשום בסעיף "העברת כח" - רעידות בתאוצה.

לפני שאני פונה למוסך,מישהו יכול לומר לי במה בדיוק מדובר - על איזה חלק?

פורסם

יש לכם פלוס מינוס האם הבעיה נחשבת לגדולה ומה הן העלויות לפני שאני ניגש למוסך?

כי במוסך תמיד יכולים לספר לי סיפורים

פורסם

על מה נהגת קודם? היה לי רכב זהה שלוש שנים ולוקח זמן להסתגל ל180 כוחות סוס בגלגלים הקידמיים בעיקר ביציאה מהמקום.בדכ שזה קורה מהבהבת לך גם הנורה הכתומה של בקרת האחיזה?

פורסם

נהגתי במאזדה 2.

בכל אופן אני לא יודע אם זה עניין של הרגל כי אפילו הבוחן רשם "רעידות בתאוצה".

לגבי בקרת אחיזה , איך אני יודע אם היא פועלת ? כשאני לוחץ על הכפתור של הבקרה אז אני לא רואה נורה כלשהי שמצביעה על ON/OFF.

פורסם

ככה זה שיש הרבה כוח... ( ביחס לרכבים רגילים כמובן) יכול להיות שהגלגלים מחליקים כל אחד בזמנו בגלל איכול הכביש( חול בוץ מים יובש)ועד שהמערכת לוקחת פיקוד ומתקנת.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אז לפי מה שאתם אומרים זו התנהגות נורמלית של הרכב? למרות שהבוחן רשם את זה כליקוי?

שורה תחתונה,לקחת לבדיקה במוסך או לא?

פורסם

לא הצלחתי להבין - ההגה מושך לכיוון מסוים, מה שהזכירו ונקרא Torque Steer או שהוא רועד (ואז יכול להיות שמדובר בפרפור גלגלים או בעיה אחרת)?

בכל מקרה לאור החלפת הצמיגים שביצעת (ועד שלא תעבור איתם כמה מאות ק"מים לא באמת ניתן לשפוט אותם), ממליץ גם לגשת לבדיקת כיוון אופנים ("כיוון פרונט") ומכון טוב ידע לבדוק אם יש חופשים נוספים לא רצויים.

פורסם

ההגה מושך באגרסיביות בתאוצה מהמקום (בלחיצה מכובדת אך לא עד הסוף).

אני לא יודע אם יש קשר לצמיגים כי הבעיה הייתה גם עם הצמיגים הישנים.

העיקר שזו לא הבעיה של המצמדים כי זה מה שמטריד אותי.

אגב הרכב 2013 ולפי מה שהבנתי הוחלפו ברכב סט מצמדים חדשים.

פורסם

אז מדובר בתופעה הראשונה.

בכל מקרה ההצעה לבדיקת כיוון פרונט (ועל הדרך מבט על חלקי מתלה אחרים) במקומה.

אגב, לא יודע אם רלוונטי לפולו שלך, אבל ראה כאן:

http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=36475

(לא שאני רואה סיבה למה פונקציה כזו תהיה מבוטלת)

פורסם

אוקיי אגש לכיוון פרונט ואראה אני ממשיך הלאה.

אגב בכל היסטוריית הטיפולים של הרכב מצויין בדו"ח רעידות בתאוצה. (מוזר).

• תוכן חדש...