Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

'מבצעים אגרסיבים' בלעדי לסניף-יש דבר כזה?

fargo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ניסיתי להזמין בטלפון נסיעת מבחן לדגם שמעניין אותי מאחת הסניפים של לובינסקי.

הסוכן/מנהל העולם היה נחמד והודיע לי חגיגית שעומד לצאת בשבוע הבא "מבצע אגרסיבי בלעדי לסניף שטרם פורסם",ולכן כדאי לי לעשות את הנסיעת מבחן בהקדם האפשרי.

כאשר ניסיתי לדלות ממנו קצת מידע לגבי המבצעים,הוא טען שאפילו הוא עדיין לא יודע את כל הפרטים.

לי זה נשמע כמו טריק שיווקי בסגנון "רק היום ומחר", ו"מהר לפני שיגמר".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם מבצעים נקודתיים באולמות ספציפיים, אשר בהם אנשי המכירות מקבלים "כלי סגירה" חריגים לזמן מוגבל.

מבצעים אלו יכולים לנבוע מיוזמה מקומית של האולם, או דחיפה של מנהלי אזורים.

אז לשאלתך, לא, זה לא בהכרח טריק שיווקי וייתכן מאד שיש דברים בגו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי,מה גובה ההנחות המקובלות בסוג של מבצעים אגרסיבים או שזה יכול להתבטא בעיקר במתן אבזור?

עריכה אחרונה על ידי fargo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא היה רוצה לסגור איתך בהקדם הוא לא היה מספר לך על המבצע - אלא מנסה לשכנע אותך לקנות במחיר הנוכחי, כך שלדעתי הוא דווקא נשמע הגון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי להזמין בטלפון נסיעת מבחן לדגם שמעניין אותי מאחת הסניפים של לובינסקי.

הסוכן/מנהל העולם היה נחמד והודיע לי חגיגית שעומד לצאת בשבוע הבא "מבצע אגרסיבי בלעדי לסניף שטרם פורסם",ולכן כדאי לי לעשות את הנסיעת מבחן בהקדם האפשרי.

כאשר ניסיתי לדלות ממנו קצת מידע לגבי המבצעים,הוא טען שאפילו הוא עדיין לא יודע את כל הפרטים.

לי זה נשמע כמו טריק שיווקי בסגנון "רק היום ומחר", ו"מהר לפני שיגמר".

הלחץ נשמע מוכר...

באיזה סניף מדובר?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיע לסניף שבוע הבא, תשב עם נציג מכירות ותשמע במה מדובר. רכב לא קונים בטלפון, והנחות מקבלים פנים מול פנים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלחץ נשמע מוכר...

באיזה סניף מדובר?

אשדוד

פשוט אני אחד שלא אוהב לקנות בלחץ,אלא לקנות בצורה מחושבת ובטח שמדובר בהוצאה כספית כה גדולה...

מה גם שאני זקוק לרכב בסביבות יוני אז יש עוד זמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז מה אכפת לך בכלל ממבצע שיש? אתה הרי מתכוון להזמין רק ביוני...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא ההמלצה על נסיעת מבחן לפני המבצע לא נשמעת לי כמו משהו מלחיץ, ההפך. תיסע, תחשוב על זה ותקבל מידע עבור המבצע כשיתחיל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אז ככה, לאחר נסיעת מבחן על פיגו 308 אני ואשתי החלטנו שהיא מתאימה לנו מכל הבחינות.

ההצעה שקיבלנו: 125K(הנחה של 6000 ש"ח) על הכביש בנוסף מצלמת רוורס, חבילת אנדרויד+וויז.

כמו כן מציעים לנו פריים 0.15 אז יוצא שאני משלם 3000 ריבית על הלוואה של 65000.

האם ההצעה משתלמת?

כמו כן ההתלבטות האם לתת סכום נמוך יותר ואולי לקחת הלוואת בלון...

מה אתם אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה, לאחר נסיעת מבחן על פיגו 308 אני ואשתי החלטנו שהיא מתאימה לנו מכל הבחינות.

ההצעה שקיבלנו: 125K(הנחה של 6000 ש"ח) על הכביש בנוסף מצלמת רוורס, חבילת אנדרויד+וויז.

האם ההצעה משתלמת?

מה אתם אומרים?

אל תיגע בהלוואות בלון. אתה תשלם הרבה יותר מממה שיהיה שווי הרכב בתום התקופה. ההצעה שקיבלת סבירה בהחלט. תתחדש.

וכדברי אחד הכותבים, סע בדרכים טובות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם ההצעה משתלמת?

מה אתם אומרים?

tאם אני לא טועה, הם מפרסמים עכשיו מחיר של 122,900 ש"ח אז מדוע שילמת 125,000? יכול להיות שהמחיר הבסיסי לא כולל את ההטבות שציינת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...