Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה חוזרת לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שזאת פחות פונקציה של כח סוס, ויותר פונקציה של מומנט ויחסי העברה בתיבת הילוכים.

דוגמא - היו לי לנסר 2007 ופוקוס 2005, בשתיהן מנוע 1.6 100 כ"ס וגיר אוטומטי 4 הילוכים, אבל ללנסר הייתה בעיה רצינית של סחיבה בעליות, בעוד הפוקוס הייתה בקלילות עולה את העליות של זכרון ובית אורן עם שלושה אנשים ומזגן.

כן קשה לפוקוס עם מזגן בעליות כבדות (של ירושלים אבל). אם הכביש פנוי, אז אין בעיה להאיץ ולהחזיק 100 קמ"ש על הילוך שלישי, אבל אם היא מאבדת את המהירות, אז כבר אי אפשר לטפס חזרה. עוד מעט מסיימים את כביש 1 החדש, אז אולי זה פחות יורגש.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא רואה את זה בתור בעיה... רואה את זה בתור תקן איכות.

אני לא חושב שעל רכב שמשקיעים 90-100 אלך שקל צריך להילחם בעליות..

אתה לא נלחם בעליות ברכב של 100K ש"ח.

גם סלריו חדשה וגם שברולט ספארק שעולות פחות מ60 לא ייתאמצו יותר מדי.

• תוכן חדש...