Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה חוזרת לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אם נותנים הנחה של 100 שקל, אהיה מוכן לוותר על האטראז'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז כמה לדעתך צריכה לעלות הווסטה במידה ואיכות ההרכבה דומה לשל דאצ'יה עם מנוע טורבו?

בכללי לדעתי הXRAY מיותרת במידה והיא תשווק עם מנוע טורבו ותמכר במכיר שקרוב סטפאווי.

פורסם

אף אחד כנראה לא זוכר, אבל בסוף 2009 הביאו לפה ארבע מכוניות לאדה (קאלינה, קאלינה סטיישן ושני פריורה).

הייבואן היה אוטו-חן מי שמייבא היום אוטובוסים סיניים של גולדן דרגון.

בסוף החליטו לא לייבא - אבל מעניין לדעת מה עלה בגורל ארבעת הרכבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אז כמה לדעתך צריכה לעלות הווסטה במידה ואיכות ההרכבה דומה לשל דאצ'יה עם מנוע טורבו?

לדעתי שישאירו את הגרוטאות שלהם ברוסיה, ושפוטין וחבורת הגנבים שלו ייסעו בזה. גם בחינם לא אקח את זה, עוד יתפוצץ בדרך מהסוכנות לפירוקיה.

בשביל לנסוע בדרעק כבר יש כאן פורד, פיאט ותוצרת צרפת.

מעניין לדעת מה עלה בגורל ארבעת הרכבים.

אני יודע שקאלינה נרקבת במגרש גרוטאות כלשהו בתל אביב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וואה עליך חביבי, אני מקווה שיש לך קסדה בשלוף

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תארוז גם לי קצת מה״דרעק״. בשבילי בבקשה סיטרואן סי 6 חדשה עם דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אולי יש לך בעיה.

רוב האנשים באמת לא צריכים הרבה.

אני מסתדר מעולה עם 90 ועד לפני חודשיים הסתדרתי עם 75.

לפני 4 שנים הסתדרתי עם 55.

לא רואה את זה בתור בעיה... רואה את זה בתור תקן איכות.

אני לא חושב שעל רכב שמשקיעים 90-100 אלך שקל צריך להילחם בעליות..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להילחם עם מי? לעלות ב60 קמ"ש במקום ב80 קמ"ש זה לא כזה סיפור.

בסוף כולם מגיעים ביחד לרמזור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אף אחד כנראה לא זוכר, אבל בסוף 2009 הביאו לפה ארבע מכוניות לאדה (קאלינה, קאלינה סטיישן ושני פריורה).

הייבואן היה אוטו-חן מי שמייבא היום אוטובוסים סיניים של גולדן דרגון.

בסוף החליטו לא לייבא - אבל מעניין לדעת מה עלה בגורל ארבעת הרכבים.

קאלינה הצ'בק נצפתה על ידי חבר פורום לפני כשנה - שנתיים עומדת במוסך אוטו חן בירושליים, לא נראתה במצב נסיעה. יש תמונות בפורום אבל לא מוצא.

קלינה סטיישן הייתה כנראה רכב צמוד של אחד העובדים, ראיתי אותה כמה פעמים חונה בחניון של אוטו חן ליד רחוב המסגר בתל אביב. מדובר על שנים 2012-2013 בערך. הייתה במצב נסיעה תקין ונראתה טוב.

שתיהן בצבע כסף.

תוכנית יבוא הופסקה אז בגלל חובת ESP שנכנסה לתוקף ב 2010.

פורסם
לא רואה את זה בתור בעיה... רואה את זה בתור תקן איכות.

אני לא חושב שעל רכב שמשקיעים 90-100 אלך שקל צריך להילחם בעליות..

אני חושב שזאת פחות פונקציה של כח סוס, ויותר פונקציה של מומנט ויחסי העברה בתיבת הילוכים.

דוגמא - היו לי לנסר 2007 ופוקוס 2005, בשתיהן מנוע 1.6 100 כ"ס וגיר אוטומטי 4 הילוכים, אבל ללנסר הייתה בעיה רצינית של סחיבה בעליות, בעוד הפוקוס הייתה בקלילות עולה את העליות של זכרון ובית אורן עם שלושה אנשים ומזגן.

פורסם

אצל בריטים פחות, בגלל ההגה הימני, אבל לאדות שיובאו ממדינות מערב אירופה היו להיט, וכונו בגאווה re-export, במיוחד כאלה שהורכבו בבלגיה ופינלנד (בשנות ה80 היו מפעלי הרכבה שם שהרכיבו לאדות).

• תוכן חדש...