Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיח כלים - האם באמת משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבית אני על הטכנולוגיה - מכונת כביסה, מייבש, מדיח, לקיחת הרכב למוסך.

אני המביא, אני המוציא, אשתי המסדרת. אני לא מסוגל להכניס את כל הקופסאות למקומן, יש לה טכניקה שאין דרך להתחרות בה.

לגבי סירים ומחבתות - אלה נרחצים אצלי ידנית. כם כך המדיח מתמלא בקצב מדהים. לגבי מחבתות יש בעיה נוספת - המדיח משתמש בחומרים אברזיביים והציפוי הפנימי נשחק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדיח רצפתי? אתה מתכוון חצי אינטגרלי או אינטגרלי, מן סתם הסוג הראשון, שכן הסוג שני מצריך התאמת חיפוי בצבע ריהוט המטבח.

למשפחה - רק "רצפתי" ברוחב 60 ס"מ. מדיח על השיש קטן ובקושי יספיק לארוחה. גם מדיח ברוחב 45 ס"מ יתמלא מהר מאד. מדיח ברוחב 60 ס"מ יספיק ל-2-3 ארוחות + כל כלי ארוחות הביניים, תה ערבית וכלי בישול.

אישית יש לי מדיח "בוש" כבר כ-11 שנים ואולי קצת יותר, עד כה תקלה אחת משמעותית (צורך בהחלפת איזה חלק פלסטיק שהוגדר כמשאבה, עניין של 400-500 ש"ח). גם תקלה זו כחודשיים אחרי מעבר דירה, יכול להיות שהנזק נגרם בהעברה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קודם אתה עושה להם תסביכי מיגדר ואח"כ עוד מתלונן אם הם נקיים או לא?

תגיד תודה שלא ברחו מהבית עם החבר/ה הטרנסג'נדר/ית [emoji38]

זה בגלל שהם ברחו מהמדיח עם המזלגים[emoji28]

פורסם
אצלנו בבית של ההורים, יש מדיח של סימנס בן 3-4 שנים.

תמיד אבל תמיד הסכינים יוצאים מלוכלכים, לא משנה על איזה תוכנית/אבקה/מלח/גל/סוג סכינים.

תמיד הם מלוכלכות.

אני אישית חושב שזה בגלל המים הקשים שיש אצלנו (ראשון לציון).

יש מספר דרכים לבדוק, חלקם כבר בצעת אבל ארשום את מה שאפשר בכל זאת בשביל אחרים:

1. לוודא כי ישנו מספיק מלח (בוא נוציא את אלמנט ההפתעה ונשתמש במלח של פיניש לדוגמא)

2. ניתן להתקין בנוסף, למרות המלח (לא בדיוק ישפר לך פלאים או יעזור בעשרות אחוזים) מתקן לסינון אבנית כמו ששמים במכונת הכביסה (סיפור של 80 שקלים עם סיליפוס)

3. לוודא שהסכו"ם מתאים למדיח ואינו עשוי ממתכות שונות

4. במידה ואתה מכניס סכו"ם מעורבב ממתכות שונות, הם נוגעים אחד בשני ובהחלט ייתכו כתמים שונים ומשונים - טפל בבעיה

5. הוצא את זרועות ההתזה ובדוק תחת מים שהחריצים לא סתומים, מה הכוונה? מלא את הזרוע באמצע במים ולאחר מכן הטה אותה ישר הציד וכך לכל צד ותראה שאין לכלוך שסותם את החריץ.

6. נקה את הפילטר בתחתית המדיח במידה ויש כולל פילטר פנימי וכו'

7. השתמש בטבליות של פיניש ALL IN ONE או QUANTUM בכדי לדעת במידה וזה החומר (רלוונטי במידה ואתה עושה שימוש בחומרים מחברות שונות)

8. בצע ניקוי פנימי למדיח עם אחד המתקנים של פיניש (מכניסים למדיח ריק ונקי ומפעילים על התוכנית הכי חמה וארוכה שיש)

פורסם

לגבי סעיף 8 חשוב להסיר את מדבקת הניר אבל להשאיר את פקק הג'ל, ולהניח עם המכסה כלפי מטה.

פורסם (נערך)

אם היה אינטרנט בשנות ה-70 זה דיון שהייתי מצפה לקרוא.

לך תקנה מדיח, או שאולי אתה עוד מתלבט אם להתחבר לחשמל ומים זורמים...:roll:

עריכה אחרונה על ידי ariel-ro
פורסם

תודה על התגובות.

העניין עם הסילפוס בעיה כי הצינור מוביל גם מי שתיה.

ניסינו איזה 5 סוגי סכינים ובכולם זה קורה,

אולי לשים אותם בנפרד בסלסלה את זה אנסה.

שאר הדברים נבדקו כבר.

פורסם

מדיח תקנה רק בוש\סימנס\קונסטרוקטה, עדיפות נחרצת ל Made In Germany.

אל תתפתה לשום דבר זול אחר, לא של אלקטרע ולא של טיזי.

אצלנו בבית תמיד היה קונסטרוקטה (פצצה של מדיח) ואחריו סימנס, הם פשוט מעולים (מכל הבחינות).

לי בבית יש דלונגי ואין מה להשוות מבחינת *שקט* בזמן עבודה (תתפלא עד כמה זה קריטי) ואיכות כללית של המוצר ביחס לנ"ל. הוא אומנם מנקה טוב מאוד ואין לנו שום טענה כלפי איכות הניקיון שלו, אבל השקט בעבודה שיש בבוש\קונסטרוקטה\סימנס הם פשוט עולם אחר לחלוטין וגם איכות הגימור שלהם ברמה גבוהה.

תלמד מניסיונם של אחרים, תשקיע פעם אחת כמו שצריך 3000-4000 ש"ח ותהנה ממנו כמו שצריך.

תתפה לזול - תאכל לקרדה (עם עצמות) ותתבאס.

אני כבר שמתי עין על המדיח הבא שלי (סימנס. כנראה SN65N038IL - דירוג אנרגטי AAA, מכיל 13 מע' כלים, יש כזה לאמא שלי בבית והוא פ33ה *או* SN66N094IL דירוג אנרגטי A - שהוא דגם חדש יותר עם תכולה של 14 מערכות כלים). כמובן אבדוק גם מה יש לבוש וקונסטרוקטה להציע ובאיזה מחיר.

שוב, אל תתפתה למדיחים הזולים !!!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני קניתי מדיח של אלקטרולוקס אחרי שיש לי כבר 5 שנים מכונת כביסה שלהם

אחלה סחורה במחיר סביר.

המדיח שקט מאוד, כמעט ולא שומעים אותו.

פורסם

אני התאכזבתי קשות ממכונת כביסה של אלקטרולוקס\AEG, לא חוזר אליהם. רק קריסטל היתה יותר גרועה.

רוב הבית שלי כיום בוש. המדיח מצויין (ציינתי אתמול בשרשור זה), יש לי בעיה עם תנור אפיה שבו יש בריחת אויר חם סביב הדלת, אני חושב שנזק של העברת דירה. מכונת כביסה בת שנתיים דלפה, היה אתמול טכנאי שהסביר לאשתי שעשינו שימוש לא נכון במכונה ומשך שנתיים העמסנו עליה עומס לא סביר. מכל מקום - יש איזו חלודה בדלת של המכונה, תוחלף במסגרת האחריות.

פורסם

מת על טכנאים, איך עומס על המכונה מתבטא בחלודה? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^ חכה לדיון על אבקות כביסה ומרככים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא תמצא אותי קונה כאלה מוצרים.

אחרי שפעמים הבאתי את המרכך הלא נכון ונתקלתי באיזה משפט בילתי מפוענח בסגנון "אבל אמרתי לך את המיכל הורוד, מה הבאת את הפוקסיה" (או היה גם סגול ולוונדר) וזה עוד היה בשביל למנוע את הבילבול בין זה עם הניחוח חרציות לבין זה עם הריח של קורל ריף (איזה ריח לעזאזל יש לשונית אלמוגים) החלטתי להשכין שלום בית ואמרתי לה "באמש'ך, תעשי טובה, תקני את זה את" ומאז שקט ושלום שורר בביתי הקט. :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...