Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיח כלים - האם באמת משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו כבר מעל 4 שנים (לפחות) מפעילים את המדיח באופן קבוע פעם אחת בסוף כל יום.

הכלל אצבע אומר ש-5 פעמים בשבוע על תוכנית קצרה (חציש שעה), פעמיים בשבוע על תוכנית מלאה (שעה וחצי).

תפקיד הילדים לרוקן את המדיח. ההורים ממלאים.

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהתכנית קצרה לא הופך אותה בהכרח לחסכונית יותר. אצלי התוכנית החסכונית ביותר במים היא דווקא הארוכה בת כמעט שעתיים וחצי.

פורסם
מדיח כלים של בוש. לא עושה 'ויש' ולא נעליים. מכניס לו הכל. הוא משאיר כלים נקיים ומבריקים. אם הוא מתקלקל היום תוך שעתיים יהיה מדיח חדש. שטיפת כלים ביד היא היא כלכך שנות ה 70'.

כמובן שכשאישתי שורפת סירים, וזה קורה בתדירות של פעם/ פעמיים בשבוע אני משפשף כמו עבד נרצע.

+1

אצלנו גם בוש. עובד כל ערב ובסופ"שים גם פעמיים ביום.

זה פשוט נוח בטירוף.

אין ויש ואין נעליים.

אם יש צורך, מומלץ בחום. זה מקל על החיים ברמות מדהימות.

אני יודע שכשאני חוזר עייף מהעבודה אני לא צריך לחשוב אם לבשל לעצמי ארוחה חמה [כי למי יש כוח לשטוף אחרי זה] או סתם לחתוך ירקות עם קוטג'.

מסיים ושם הכל במדיח. לפני השינה מפעיל ובבוקר מסדר את כל הכלים הנקיים. תענוג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה שהתכנית קצרה לא הופך אותה בהכרח לחסכונית יותר. אצלי התוכנית החסכונית ביותר במים היא דווקא הארוכה בת כמעט שעתיים וחצי.

חוסך בזמן :wink:.

כנראה גם בחשמל.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לא בהכרח נכון.

תקרא בספר המדיח או בהוראות, התוכנית הקצרה צורכת לרוב יותר חשמל/או כמות זהה ומים לעומת התוכניות החסכוניות.

פורסם

הכוונה שהתוכנית הארוכה חוסכת יותר מים וחשמל? איך?

יש תוכניות שמיועדות ל"חצי מדיח?"

איך עובד כל העניין של הלכלוך? מתאסף בקופסה ייעודית? שקית? אחת לכמה מרוקנים?

פורסם

מה קורה ללכלוך שאתה שוטף בכיור?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא יודע בקשר לחשמל, אבל בהוראות היה מצויין בפירוש שהתוכנית הארוכה היא החסכונית. אולי ממחזרת מים ושוטפת כמה פעמים אין לי מושג.

פורסם
שמיים וארץ. אם יש מכשיר שיוריד ממך עוד מטלה, הרי זה מבורך.

כנ"ל עם מכונת ומייבש כביסה.

כנ"ל שואב אבק ושוטף רצפה רובוטי (עדיין אין לי כאלה, אבל רוצה לקנות)

לא מדויק. גם הורדת לכלוך, איסוף,.סידור, מילוי חומרי ניקוי, ובסוף איסוף אלה גם מטלות. כך שזמן ההתעסקות אולי מעט התקצר אך התהליך לא לגמרי אוטומטי'...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אין פה בכלל שאלה - מדיח כלים זה מוצר צריכה בסיסי, לא הרבה פחות ממכונת כביסה.

שדרוגים לאיכות (=עצלות) החיים לפי רמת השדרוג:

מכונת כביסה, מדיח כלים, רובוט שואב, מייבש כביסה, בר מים, טוחן אשפה, רובוט שוטף, מחמם גז ביתי, מכונת קפה אוטומטית, רובוט שמעביר סמרטוט.

פורסם
בנוגע למים, אפשר להבין, בנוגע לחשמל, לא נשמע סביר.

צריכת החשמל מושפעת בעיקר מהפעלת החימום של המיים. כל השאר (משאבות להמטרה וריקון מים, ברז חשמלי, בקרה וכו' פחות משמעותיים). ולכן תתכן תוכנית קצרה שמחממת הרבה זמן/פעמים, ומולה תכנית ארוכה שמחממת פחות. ולכן זמן וצריכת חשמל לא בהכרח הולכים יחד.

:turn-l:

• תוכן חדש...