Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פאלו,

מסכים שהגדרתית, ובלא מעט מקרים גם מעשית, זה לא מונופול אלא יבואן בלעדי. צודק.

כל מה שאני אומר זה שיש לא מעט מקרים שבהם, מעשית וכלפי לקוחות מסוימים, הסיטואציה היא מונופול ויש פואנטה מסוימת במה שאותו בחור אמר.

היסטואציה איננה של מונופול, משום שיש הרבה יבואנים אחרים לקנות מהם.

הבעיה היא שאחרי שקנית, אתה שבוי.

שאתה לא מקבל את אחריות היצרן/יבואן ברמה הנדרשת.

שמנסים להכניס לך תיקונים שיש לגביהם ריקול, בשיטת מצליח (או סתם מחוסר ארגון).

שלא הולכים לטובת הלקוח, כשיש ספק.

אני חושב, וזו השערה מדומיינת בלבד, שהבעיה של צ'מפיון זה שהחברה היא מלכ"ר. כל רווחיה, למעשה, הולכים לצדקה. אולי זה משריש תרבות ארגונית שהיא מסודרת, אבל לא עם הפנים ללקוח. נמכור כמה שנמכור, אין בעלים עם תשומת לב גדולה מדי על השורה התחתונה, כל זמן שהדברים עובדים טוב.

ועם זאת, אני אומר שוב ושוב, צ'מפיון מוכרים מצויין, מוצר יקר.

הם בטח עושים משהו טוב, לא?!

הבעיה הקשה ביותר בשוק הרכב נפתרה חלקית כשצומצמה חגיגת הליסינג.

בהסתכלות לעבר, מחירי המכוניות יורדים, ההצע עולה (בייחוד בחלקו התחתון של השוק), תנאי המימון מתגמשים...

החולי העיקרי הוא בקשר בין המוסכים ליבואנים ובייבוא החלפים. שם שוחטים אותנו שחיטה כשרה, באישור בד"צ הרגולטור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חולק על דעתך,בפוקוס שהייתה לאישתי שני צמיגי קונטיננטל וטויו אחד נפגעו כך מבורות בכביש,נגרם ניפוח דומה ללא כל נזק לגנט.

לדעתי דווקא בתמונה נראה כי הנזק בצידו הפנימי של הצמיג מוכיח שזה נזק ממכה ולא קריעה פנימית של סיבי הצמיג כתוצאה מפגם.

טוב,אומרים שלאישה יש מגע של קסם.

פורסם
היסטואציה איננה של מונופול, משום שיש הרבה יבואנים אחרים לקנות מהם.

הבעיה היא שאחרי שקנית, אתה שבוי.

שאתה לא מקבל את אחריות היצרן/יבואן ברמה הנדרשת.

שמנסים להכניס לך תיקונים שיש לגביהם ריקול, בשיטת מצליח (או סתם מחוסר ארגון).

שלא הולכים לטובת הלקוח, כשיש ספק.

אני חושב, וזו השערה מדומיינת בלבד, שהבעיה של צ'מפיון זה שהחברה היא מלכ"ר. כל רווחיה, למעשה, הולכים לצדקה. אולי זה משריש תרבות ארגונית שהיא מסודרת, אבל לא עם הפנים ללקוח. נמכור כמה שנמכור, אין בעלים עם תשומת לב גדולה מדי על השורה התחתונה, כל זמן שהדברים עובדים טוב.

ועם זאת, אני אומר שוב ושוב, צ'מפיון מוכרים מצויין, מוצר יקר.

הם בטח עושים משהו טוב, לא?!

לא הבנתי אם צחקת או לא.

צ'מפיון היא מלכ"ר?

ולעניין המונופול - כפי שאמרתי, אם צ'מפיון הייתה מונופול, זה היה מתבטא במחירי המוצרים שלה.

בניגוד למה שאתה אומר, אני דווקא חושב שהמוצרים שלה לא כ"כ יקרים באופן כללי, ופעמים רבות הנקודה החזקה שלהם היא המחיר.

כך היה שנים עם סקודה (ועדיין בדגמים מסוימים), וכך עדיין עם סיאט.

אפילו עם אאודי זה כך (לעומת במוו ומרצדס).

פורסם

אני מכיר את מבנה הבעלות של אלייד.

היא אכן שייכת לחברת נאמנות, ועלולה הייתה להיווצר ״בעיית נציג״, אבל עדיין - הנאמנים צריכים לחלק דיווידנדים. מן הסתם גם הם עצמם מתוגמלים לפי הרווחים.

עובדה שרוב החברות של אלייד הן רווחיות ותחרותיות בשוק שלהן. לפחות במבחן התוצאה - כלל לא נראה שאין כאן ״בעל בית״.

פורסם

אני סתם העלתי השערה "פרועה" שהדחף שלהם הוא פחות, בגלל מבנה הבעלות, כי בטח שאי אפשר להאשים אותם בחמדנות יתר...

אחרת די קשה להסביר את ההתנהלות הפלגמטית של צ'מפיון בכל הקשור לטיפול בלקוחות.

אני משוכנע שברמת הטיפול השוטף הם מוצלחים (לראייה המכירות).

זה הטיפול בכשלים שנראה שוב ושוב כושל.

אבל אולי זה כמו אצל כולם, ובגלל שלתקלות של צ'מפיון יש נראות בפורום (ולכן בגוגל), כל מי שיש לו משהו מגיע בסוף לכאן להתלונן, ונוצר כדור שלג כזה, של תלונות שמביאות עוד מתלוננים.

לא יודע... השערות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צורת השירות של צמפיון לא מובנת שבעתיים כשקוראים,גם בפורום,גם בעיתונות הארצית,על תקלות חוזרות ונשנות ברכבי הקבוצה,ללקסוס יש חיים קלים בהרבה כנקודת התחלה,אבל עדיין,זה לא מוצדק.

• תוכן חדש...