Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקשר הבחור ממוסך סגול בכרמיאל ואמר כי הצמיג יעלה לי 700שח והחברה משתתפת בהפרש. בהחלט זאת חוויה מתקנת. חבל שצריך לעבור כל כך הרבה סבל ועצבים בשביל לקבל יחס הולם

פורסם

בקיצור, בסוף הצמיג עליך, במחיר שוק.

נו, סביר.

היה הרבה יותר חכם אם לא היה מציקים לך קודם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עדכון, התקשר אלי הנציג ממוסך סגול בכרמיאל, אליו פניתי לראשונה, אמר לי לא לדאוג והוא מטפל בהכול ואמר כי צמיג יגיע אליו תוך כמה ימים. כששאלתי אותו לגבי המחיר של הצמיג הוא אמר לי "אל תדאג"..

הייתי כול כך שמח, שיש נקודת מפנה! אבל ברגעים שאני רושם כאן בפורום, הוא שוב התקשר ואמר שהצמיג יהיה מחר מחרתיים ועלותו תהיה 1400ש"ח.

[ATTACH=CONFIG]450944[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]450945[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]450946[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]450947[/ATTACH]

חבר, להערכתי הכנה אתה דפקת את הצמיג.

שים לב שבסמוך לגולה החיצונית שעל הצמיג החישוק גם קיבל שיפשוף על ההיקפו.

אז אחד משתיים, או שקיבלת רכב עם חישוק משופשף וצמיג פגום ולא הבחנת בכך.

או, ששיפשפת את הצמיג מול מדרכה בזמן חניה.

אגב, מכרי יודעים שאני האחרון שאצא להגן על היבואן הנוראי הזה, עדיין - במקרה הספציפי הזה לדעתי הצדק איתו

פורסם

צ'מע, הם מוכרים בכמויות. אף אחד לא בורח לשומקום, אבל משום מה הטיפול שלהם בתקלות ובעיות לוקה (לפחות ממה שעולה בפורום).

יש לי ניחוש שזה בגלל שהם מלכ"ר בבסיסם, אז חסרה להם תודעת תדמית ומכאן גם תודעת שירות.

פורסם
חבר, להערכתי הכנה אתה דפקת את הצמיג.

שים לב שבסמוך לגולה החיצונית שעל הצמיג החישוק גם קיבל שיפשוף על ההיקפו.ו

כבר התייחסו לזה בשרשור.

פורסם

לא התייחסו לזה, אבל לא ניסחתי את דברי באופן מספיק ברור.

ההתייחסות הייתה לכתם השחור שליד פיית מילוי האוויר ואילו אני מתייחס אל התמונה הראשונה ששם רואים בבירור שיפשוף על החישוק בסמוך לגןלה של הצמיג

פורסם
התקשר הבחור ממוסך סגול בכרמיאל ואמר כי הצמיג יעלה לי 700שח והחברה משתתפת בהפרש. בהחלט זאת חוויה מתקנת. חבל שצריך לעבור כל כך הרבה סבל ועצבים בשביל לקבל יחס הולם

חבוב, צר לי, אבל משתינים עליך ואתה בטוח שזה גשם...

החברה לא משתתפת בשום הפרש ושום בטיח, המחיר שאתה מציג כאן נשמע כמו מחיר השוק של הצמיג, ולא ממקום זול במיוחד.

זה שהיבואן הואיל בטובו "לדאוג" לך לקבלת צמיג במחיר שוק (ושוב, לא זול במיוחד) זה לא חוויה מתקנת, זה בקושי חוויה, זה השירות הכי בסיסי שאפשר לתת. וגם את זה קיבלת אחרי הרבה רדיפות ועוד איזה שרשור בקארס.

איזה ביזיון. אני עדיין בהלם מזה שנציג התקשר אליך ואמר שהוא דואג לך ואז סידר לך את הצמיג "רק ב"1400 שקלים. טוב שלא ביקש ממך לבוא על הדרך ולשחק לו במלאולאו.

אגב, ממליץ לך בחום רב לוודא את תאריך הייצור של הצמיג טרם/בעת הקבלה. עם ההתנהלות שאתה מתאר כאן זו לא תהיה הפתעת השנה אם יספקו לך צמיג מתאריך הייצור של רבקה מיכאלי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא, הוא הגיב על הסימן השחור ש- CEYAL סימן.

זה משהו אחר, מלפני הפירוק.

אני איתן בדעתי שפו"ש לא צודק והוא הגורם לנזק.

פורסם

נתקלתי במקרה דומה אצל יבואן שהס מלהזכיר את שמו...

אמרו לו שכנראה הוא גרם לנזק אבל אין באפשרותם להוכיח זאת (הרכב היה אצלו ימים ספורים) ושלחו אותו הביתה עם צמיג חדש ללא עלות.

אולי הם צודקים (והם כנראה צודקים) אבל זה ההבדל בין יבואן עם ובלי תודעת שירות.

• תוכן חדש...