Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני רוצה לשתף אתכם ולקבל עצה מה לעשות,

אני אספר בקצרה על החוויה ואגיע לעיקר בסוף.

בתחילת החודש קיבלתי את הספייבק החדשה מסוכנות בחיפה. היחס שקיבלתי שם היה נוראי, ברגע שהגעתי הייתי צריך לחכות חצי שעה בשביל שישימו אלי לב, לאחר מכן כל הנציגים היו עסוקים בטלפונים וקפה. עדיין זה לא הפריע לי, כבר רגיל, אנחנו בישראל.

לקחו אותי למוסך לביצוע המסירה, שם בלאגן חוגג, נתנו לי קופסת גלידה עם מלא מפתחות בפנים ואמרו לי לך לרכב. שוב לא הפריע לי. מי שעשה את המסירה היה כל 5 דק' על הטלפון, הוא היה מנומס והצטער על כל שיחה,

גם פה לא התרגשתי, הרי אני מקבל את הספייבק שלי שכל כך חיכיתי לה! גם העבוד שעבר על הרכב עם סמרטוט שחור, איתו לא הייתי שוטף את הריצפה, גם זה לא נורא. טעו לי ברשיון כשרשמו בו שיש לי חלון בגג ופועל אין. אבל גם בזה מטפלים עדיין. חיישנים טמוגרפיים לחניה בהרכבה מקומית פשוט נוראיים, בשילוב הילוך אחורי הם פעם עובדים ופעם לא ובנוסף יש הודעות שגיאה באופן רנדומאלי על הצג של OPS System is not ready. פעמיים החליפו את הבקר, הרמתי ידיים, אמרתי אני אחיה עם זה. לא רוצה לראות יותר פירוקים של פאנל רדיו באוטו החדש!

אומנם התלוננתי על כול זה ואף נתנו לי טיפול ראשון בחינם, שוב אני מוכן לחיות עם זה, אנחנו בישראל.

אבל היום פשוט נשברתי. אתמול ראיתי כי יש "גולה" על גלגל קדמי שמאל ברכב, הרכב 3 שבועות על הכביש ועבר 1500 ק"מ.

נסעתי למוסך סגול בכרמיאל, מוסך מורשה, שם הפנו אותי לפנצ'ריה מקומית בשביל שיבדקו את הגלגל,

לא היה שם שום אחראי וכמה עובדים שעבדו שם לא הבינו מה אני רוצה בכלל.

התקשרתי לשרות לקוחות צ'מפיון, לאחר אינפור נסיונות חזרו אלי והעלו את האחראי בדיקות צמיג dunlop מהיבואן.

בשיחה בלי לראות דבר כבר התחיל להאשים אותי ולהסביר לי שאני אשם והצמיג חטף מכה. הסברתי לו כי אף אחד לא ראה את הצמיג בכלל. הוא הסכים איתי וביקש שאני אחזור לפצ'ריה. כך עשיתי, שם פירקו את הצמיג צילמו והגיעו למסקנה שאני אשם. בשום שלב לא היבואן ולא צ'מפיון לא רצו לקחת שום אחריות.

אני לא מבין איך רכב שעבר 1500 ק"מ מקבל מכה והולך לו הצמיג? זה אינו הרכב הראשון שלי ונסעתי המון, בלי לדבר שאני מזגזג בכביש בשביל לא לפגוע באיזה בור בכול הרכבים שהיו לי.

אבל זה לא העניין, אמרתי די, אני אקנה צמיג פשוט תזמינו לי אחד כזה, אך גם פה הייתה בעיה.

אין צמיגים כאלה אצל היבואן במלאי ולפי דבריו הכול נימכר לצ'מפיון.

איך חברה שמוכרת רכבים חדשים לא מחזיקה מלאי של צמיגים תואמים?

אם מישה יודע היכן ניתן להשיג צמיג dunlop sport maxx 215/40/R17 87V בבקשה תעזרו לי

20160207_152307.jpg

20160207_152715.jpg

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין איך רכב שעבר 1500 ק"מ מקבל מכה והולך לו הצמיג?

אז הוא קיבל מכה או לא?

גם רכב עם 10 ק"מ יכול לקבל מכה, מזה קשור בכלל?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אבא שלי פגע במדרכה ביום השני שלו עם מכונית חדשה (150 ק"מ על הספידומטר), והרס צמיג.

Shit happens.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צמיג הלך - מילא- קורה ומבעס.

אבל זה שאין ליבואן צמיג..זו בעיה.

בדיוק, לא קיבלתי שום מכה. אבל לא משנה! אני רוצה לקנות צמיג תואם ופשוט אין להשיג

פורסם

מסירה בהחלט מחפירה,עצוב לשמוע,אבל תהנה מהרכב.

בכרמיאל מול השוק העירוני יש פנצריית מ.מ סחר04-9983803, יכול להיות שהם משווקים של דנלופ יש על השלט שלהם מצוינת החברה.

אני החלפתי שם לספייס שצמיגים שגם לה מידה לא פופולרית,יחס נעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאמין שאם הייתה מכה כזאת חזקה שגרמה לעיוות מחוץ לצמיג וקרע בפנים אז היו עדויות למכה מבחוץ, שריטה, שפשוף או קרע.

ממליץ לך להשיג חוות דעת נוספת של מוסך מורשה אחר או פנצ'ריה שאתה סומך עליה.

בקשר ליחס של צ'מפיון שוב ושוב לא לומדים שלקוח מרוצה מספר ל-10 ולקוח לא מרוצה מספר ל-1000.

למרות שזה לא אמור להיות ככה צריך להילחם על הכל ולא לחיות ולהבליג על חיישני רוורס שלא עובדים, יחס לא הולם או צמיג תקול שאתה עומד מאחורי זה שזה פגם ולא באשמתך! שילמת להם מספיק כסף על הזכות הבסיסית הזאת.

פורסם

עד מתי תמשיכו להיות פראיירים של צ'מפיון

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לגבי הפנצ'ריה בכרמיאל, זה בדיוק המקום אליו הלכתי היום, הם עובדים עם היבואן איתו דיברתי וליבואן אין צמיגים כאלו.

לגבי יד 2, בהחלט עברתי על הרשימה, אך כול פעם שאני מתקשר לאחד מהם, הם בודקים מול אותו הספק ואין לו.

לגבי צ'מפיון, אכן המצב עצוב, אבל רציתי סקודה... לפני שנתיים הייתה לי פאביה, אני מאוד אוהב את הסקודות. אך היבואן פשוט שבר אותי.

לגבי המכה, לא זכור לי שהייתה מכה! הבחור במוסך סגול כאשר בדק את הצמיג ודיבר עם אותו יבואן בעצמו אמר אין שום סימן אחר על הצמיג או על הג'אנט.

אותי הרג "היבואן" הזה כאשר דיבר בשיחת ועידה עם צ'מפיון ישר התחיל במתקפה "אתה דפקת את הצמיג" עוד לפני שהוא נבדק בפנצ'ריה. באותו הרגע התחלתי לצעוק, כי לצערי רק ככה זה עובד פה. אחרי צעקות הוא התחיל לעזור לי.

אמרו לי שמחר יבדקו בצ'מפיון אם יש להם איפשהו צמיג כזה.

כל כך עצוב לי! רכב חדש! ואני עוד אדם מפגר שבודק כל שריטה על האוטו. הכי הזוי שאני מוכן לשלם ולקנות צמיג ואין מאיפה.

פורסם

אם הצמיג הרזרבי זהה פשוט הרכב אותו במקום הצמיג הפגוע וקנה צמיג נוסף פשוט שיהיה הרזרבי.

פורסם

רוב הדברים שתארת מקוממים ומרגיזים.

אני רוצה להתייחס לעניין הגולה בצמיג: זה קרה לי מספר פעמים עם רכבים שונים, ואני מאוד שומר על הרכב. צמיגים בחתך נמוך רגישים במיוחד וכל מכה הכי קטנה יכולה לגרום לגולה כזאת. לעולם אל תעלה על מדרכות, גם לא לאט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה זה OPS וחיישנים טמוגרפיים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...