Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור העובדה שאני עושה בניה עכשיו וקניתי גם מגבר חדש jbl gto75.4

עזרתי אומץ וקניתי גם דוטק לפני יומיים, עכשיו יש לי שאלה לגביו: בקרוס יש אפשרות למקם את הטויטר בשלוש מצבים שונים, מה אומר כל מצה?

פורסם

בקרוס אובר פסיבי אין את האפשרות של 3+, כי זה הגבר,ואם רשום שמה ככה זה טעות, וזה מראה על קרוס זול.

עכשיו בלאי זה גם עוצמה גבוהה בלי שום קשר לאיך כיוונת. את הכיוון שיש על הקרוס תכוון לפי איך שזה נישמע לך, אף אחד לא יכול להגיד לך איך לכוון בדיוק באופן מדוייק.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

חח, תאכלס תמיר צודק.. על רוב הקרוסים שאני ראיתי

היה כתוב -, 0 ..

בלי אופציה להגברה.. מן הסתם כי הוא לא עושה הגברה.

כניראה הם קוראים למצב "FLAT" כמצב עם הנחתה .. אז בשבילם ביטול ההנחתה זה בעצם ה+ :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני חושב שm.sherlingטעה,

אני חושב גם שעל הקרוס שלו יש 3 מצבים:

0, -3, -6

גם לי יש את שלושת המצבים הנ"ל, בMBQ,

ותמיר אם אני לא טועה, להנמיך אפשר??? כלומר מינוס?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

מה צריך בשביל + ? דבר ראשון צריך הגברה .. הגברה לא יכולה להיות פאסיבית .. חייבת להיות בעלת מקור כוח חיצוני ..

לא נראה לי שיש שום אפשרות בעולם שקרוס פאסיבי באמת ייצור הגברה במצב פאסיבי.

להנמיך אכן אפשר, פשוט יוצרים התנגדות "מדומה"..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בקרוסים של מורל יש -3, 0, +3 .

יכול להיות שה+3 פשוט מקצה יותר וולט לטוויטר במקום להנחית אותו כביכול ל-FLAT... שזה פחות או יותר מה שמיקמיק אמר... :)

פורסם

מאופן הפעולה של הקרוס הפאסיבי יהיה לנו peak של 3dB בנקודת החיתוך של הקרוס, קרוס פאסיבי מסוג Butterworth יגרום לפיק כזה.

קרוס פאסיבי מסוג Linkwitz Riley יתן לנו היענות שטוחה בתדר החיתוך ולכן פיזור שווה 30 ו60 מעלות offaxis מהרמקול (משתמשים בו לרוב בקולנוע ביתי ורמקולים גדולים לסטודיו וכאלה).

אצלי בקרוס לדוגמה יש אפשרות ל+1.5dB.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

תאכלס, נשמע לי קיצוני חבל על הזמן, 3 דיבי זה ממש הורדה בהספק בצורה מהותית ....

אם בשבילהם זה FLAT, כניראה הקומפוננט-טוויטר הזה צריך הרבה הספק בשביל להישמע כמו קומפוננט אחר, שבמצב "פלט" שלו, זה ללא הנחתה ...

זה בתנאי שהמספר שלהם מדוייק.. אפשרות שנייה... רגישות עד כדי טימטום :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק - הקומפוננט מוצהר שעומד ב-150 וואט RMS ומנסיון שלי (ב-FLAT) - הוא עומד בזה.

אם נחבר אותו על +3 כנראה הוא יעמוד בפחות... צריך לנסות בהזדמנות.

למישהו יש דוטק או הייבריד עם קרוסים במקום נגיש? :)

מצד שני - מורל ידועים בטוויטרים הרכים ונעימים שלהם. אם נחבר אותם על +3 הם עלולים להישמע כמו הטוויטרים האמריקאיים של רוקפורד או סרווין וגה :|

פורסם

אלון העלה פה נקודה נכונה.

אומנם קרוס אובר פאסיבי אינו יכול להוסיף עוצמה מכלום, אך הוא יכול לשנות את העינות ובכך ליצור לשני אלמנטים לשדר את אותם התדרים, ובכך בחיבור ביניהם, ליצור עליה של הכפלה ב CONE AREA, מה שבעצם יגרום ל 3DB.

אם זה ככה במורל, קשה לי להאמין .....אך אלון העלה נקודה נכונה ואפשרית ..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...