Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני לא רוצה רכב קטן וצריכת דלק ממוצעת של 10 זה סביר בשבילי הגדלתי תקציב ל12 עם חריגה במקרה מציאה, עכשיו ההתלבטות בין פוקוס ללנסר שלפוקוס יש קצת יותר מבחר שעומד בתקציב

פורסם

יש לנו בבית לנסר 06 ופוקוס 08 האצ'בק(דור 2 כמו שאתה מחפש)

הלנסר מרגישה קלילה יותר והפוקוס כבדה יותר מבחינת תגובות מנוע

אבל מבחינת הרגשה ברכב הפוקוס לוקחת בגדול(יש סיכוי כי היא עברה פחות, לא הייתה בליסינג, וקצת יותר חדשה)

פורסם

השאלה אם 2004-5 כמו הדגם של2008.. בנוסף התווספה האופציה של אימפרזה.. בכללי אני חולה על פוקוס היה לנו 2009 וגם 2012 מת לחזור לרכב כזה אבל המראה שלו פחות צעיר

פורסם

2004-5 זה פוקוס 1, והיא ההיפך הגמור, מעט יותר צפופה מהלנסר, אבל מרגישה קלה וזריזה יותר (כן, גם סדאן 1.6 אוטומט).

לדעתי שתיהן לא נוחות באותה מידה (לנסר ופוקוס), בנוחות פוקוס II עדיפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפוך גוטה הפוך - יש נסיגה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דגם 2005 מוצלח יותר מדגם 2006.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתה לי פוקוס ידנית 2002. נהגתי לא מעט גם באוטומטיות.

הדור השני השמין באיזה 150 קילו על אותו מנוע וגיר ולכן היה איטי וחלש מהמקובל. הדור הראשון בהחלט היה סביר.

היתה לך 2009 והיית מרוצה, אז כנראה מבחינת מנוע והגיר דור ראשון אף יפתיע לטובה.

אני מאוד ממליץ. רכב מוצלח ואמין. סוס עבודה. הרבה מכלולים דומים או זהים למזדה 323.

הפוקוס היתה מלכת המכירות אז ולכן יש חלפים בשפע. חדשים/משומשים/מפירוק/חלופיים.

בגלל ההיצע וריבוי הליסינג יש מצב לא רע למצוא אחת במצב סביר במחיר טוב.

אין בעיות ידועות למעט מנגנון סגירת תא מטען תקול בגרסת ה 5 דלתות.

מתלים והגה טובים מאוד. בטח בהשוואה למשפחתיות רגילות.

פורסם

לא יכולתי תדמיתית להשאר עם הרכב כי היה ישן מדי.

אם לא היה לי את האילוץ הזה הייתי ממשיך איתה בכיף.

היתה עם כמעט 200,000 ק"מ ונסעה בנחת לכל קצוות הארץ.

לתשומת לבך שגיליתי ברכב שלי שהמלצות היצרן מבחינת מועד ביצוע טיימינג לא עקביות בנהלי המוסך/באתר האינטרנט/בספר רכב.

טיפלתי במוסך היבואן קלעי (נהדרים והגונים) ופעלתי לפי הנחייתם אחרי שבדקו את הסתירה (לדעתי פנו ליצרן). אולי העניין קשור לכך שזה היה ידני ודי נדיר.

המזגן המקפיא זה בונוס

פורסם

כתבו לך ש 2005 עדיף על 2006.

אני חושב שההעדפה ל 2005 היא רק בהיבט של נמרצות המנוע. מעבר לכך לדעתי ל 2006 יתרונות רבים. זה מקריאה ולא מנסיון שלי. כאמור היית מרוצה מה 2009 (אותו דור כמו 2006) ולכן אם אתה יכול להרשות לעצמך והמנוע מספק אותך אז לך על ה 2006.

פורסם
כתבו לך ש 2005 עדיף על 2006.

אני חושב שההעדפה ל 2005 היא רק בהיבט של נמרצות המנוע. מעבר לכך לדעתי ל 2006 יתרונות רבים. זה מקריאה ולא מנסיון שלי. כאמור היית מרוצה מה 2009 (אותו דור כמו 2006) ולכן אם אתה יכול להרשות לעצמך והמנוע מספק אותך אז לך על ה 2006.

ה2009 היה הצורה החדשה יותר, בכל מקרה נראה לי אני אלך על ה2005 בכל זאת רכב ראשון ומספק לי את כל הצרכים.. כמה התקלה של הנעילה בדגם ההאצ'בק יקרה לתיקון? ראיתי אחת האצ'בק מאוד יפה לדעתי והייתי רוצה לשקול את זה

פורסם

אני יודע שה 2009 היתה דור 2. זו היתה כוונתי (שאם הוא היה מספיק זריז אז אין ביה. כי דור ראשון זריז יותר).

אני זוכר שהתיקון היה יקר מדי. לא זוכר כמה. מנחש ש 500-600...

ייתכן שבמוסך לא של היבואן היה יותר זול אם היה מוצא מפירוק.

אצל היבואן שמו לי חלופי כי יש הנחיה לא להשתמש במקורי כי הוא מחורבן ולמעשה לא מביאים אותו בכלל.

לדעתי הרכב היה אז בן בערך 6 ובמוסך התפלאו שהרכיב המקורי עדיין שרד אף שהיה מהסדרה התקולה. שלי היה 2002 (שבעצם יוצר ב 2001) וייתכן שתקנו את הפגם הזה.

כך שסביר להניח שברכב שאתה תמצא זה או תקין או כבר הוחלף. בכל מקרה זו לא סיבה לוותר על הרכב.

פוקוס דור ראשון זו דוגמא יפה להאצ'בק יפה במיוחד וסדאן מכוערת במיוחד.

אני לא מכיר את המיצובישי אבל קל להמליץ על הפוקוס.

פורסם
אני יודע שה 2009 היתה דור 2. זו היתה כוונתי (שאם הוא היה מספיק זריז אז אין ביה. כי דור ראשון זריז יותר).

אני זוכר שהתיקון היה יקר מדי. לא זוכר כמה. מנחש ש 500-600...

ייתכן שבמוסך לא של היבואן היה יותר זול אם היה מוצא מפירוק.

אצל היבואן שמו לי חלופי כי יש הנחיה לא להשתמש במקורי כי הוא מחורבן ולמעשה לא מביאים אותו בכלל.

לדעתי הרכב היה אז בן בערך 6 ובמוסך התפלאו שהרכיב המקורי עדיין שרד אף שהיה מהסדרה התקולה. שלי היה 2002 (שבעצם יוצר ב 2001) וייתכן שתקנו את הפגם הזה.

כך שסביר להניח שברכב שאתה תמצא זה או תקין או כבר הוחלף. בכל מקרה זו לא סיבה לוותר על הרכב.

פוקוס דור ראשון זו דוגמא יפה להאצ'בק יפה במיוחד וסדאן מכוערת במיוחד.

אני לא מכיר את המיצובישי אבל קל להמליץ על הפוקוס.

סבבה ועוד דבר מצאתי האצ'בק 2005 150אלף קמ ב15 אלף שקל אך הבעיה שהיא בבעלותו רק חצי שנה כתוב שנמכר בגלל קבלת רכב מהעבודה(תירוץ שראיתי בכמויות) לא יודע מה לעשות זאת ההאצ'בק היחידה השמורה

• תוכן חדש...