Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

זה תלוי מאד באופי השימוש שלך. האם זה מיועד לאדם אחד/זוג/משפחה עם ילדים?

אצלי ספה פינתית הייתה אחת הפנטזיות, אבל אחרי שקניתי אותה גיליתי שה"פינה" נמצאת בשימוש אולי 20% מהזמן והשזלונג (החלק הארוך שאפשר למתוח לאורכו את הרגליים) משהו כמו 10%. בשאר הזמן פשוט ישבתי עליה כמו על ספה רגילה, בד"כ שעון על הדופן, ובמצב כזה כבר הייתי מעדיף שהיו לי דפנות בשני הצדדים.

אני מניח שלמשפחה שנהנית מערב משותף בסלון זה יתאים יותר, כנ"ל לזוגות שאוהבים את המרווח שלהם אבל לא רוצים לשבת על ספות נפרדות. ילדים קטנים אוהבים את הסידור הזה כי יש להם הרבה מקום לטפס ולשחק שם. לרווק זה נראה לי די מיותר.

פורסם

תלוי גם במבנה החדר. אם הוא יותר ריבועי עדיפות שתי ספות. אם יותר מאורך - שזלונג, שכן בדופן הקצרה לא יהיה מקום לספה השניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי מאוד תלוי במבנה החדר כפי שרשם החבר המלומד מעלי אבל לדעתי "2" זה גם תלוי ברצון/יכולת לתת משקל לעיצוב ואז נכנס עניין של טעם.

אני בדיוק בשלב של מעבר חזרה לספות 2+3 מפינתי בגלל עניין עיצובי.

פורסם

אני רכשתי משמרת-הזורע ספה פינתית ללא שזלונג, מדובר ב- 2 חלקים שאפשר להצמיד והם סוגרים צורה כמו של האות L.

היתרון בזה שגם ניתן להפריד בין החלקים במידת הצורך וגם אין את הפינה הלא מנוצלת כמו שהיה לי בסלון הקודם 2+3.

האופנה של השזלונג - גם אני וגם אשתי לא מתחברים לזה בכלל ומן הסתם עוד שנתיים-שלוש כבר תהיה אופנה אחרת אז מי שלא רואה בזה תועלת פרקטית - עדיף לדעתי לוותר על זה.

פורסם

לדעתי, אם מדובר בדירה שכורה אז עדיף ללכת על 2+3, כי אתה לא יודע איפה תהיה עוד שנה או שנתיים.

אם מדובר בדירה שהיא שלך אז זה כבר עניין של טעם אישי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

4 שנים עם שזלוג, לא יושב בשום מקום אחר כשאני רובץ מול הטלוויזיה בערב חוץ ממנו.

סוג של מיטה בסלון, נוח וכיף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

במקרה אני מוכר סלון כזה (מצטער, אני לא יודע אם אני עובר על החוק בפורום) "ר".

רכשתי אותו לפני שנתיים (מעור אמיתי) בהמון כסף.

כרגע אני נאלץ למכור אותו בגלל מעבר דירה והוא לא מתאים לדירה החדשה (הפינה לא בצד הנכון) במחיר מאוד טוב.

מה שמצחיק זה שאני אקנה סלון כזה רק עם פינה בצד השני.

אם תרצה, דבר איתי בפרטי

SALON.jpg

לא חותם

• תוכן חדש...