Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי נעליים גבוהות של timberland מעור, שלא לבשתי בכלל במשך שנה ועכשיו התחלתי להשתמש בהן בחורף.

המים נכנסים לתוך הנעליים למרות שאני לא דורך בשלוליות עמוקות (אם בכלל). כנראה שהאיכות שלהן לא משהו.

אני מחפש נעליים גבוהות (לא מגפיים, לא אכפת לי שיהיו אפילו נעלי עבודה) שיהיו אטומות למים ונוחות בשימוש יומיומי.

תודה,

מתן.

פורסם

אני לא יודע מה ההגדרה שלך למגף, אבל ה Red Back היו הנעליים הכי נוחות שהיו לי. הבלנדסטון שהחליפו אותן פחות נוחות לי משמעותית.

אפשרויות אחרות תמצא בחנויות טיולים או אליטל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אכן רדבק נעליים מעולות וגם אטומות למים.עדיפות על בלנסטון בכל פרמטר.

לדעתי וניסיוני טימברלנד נעליים גרועות.( יקרות ללא הצדקה ומחליקות על מעט מים)

קרא כאו רשמתי כמה מותגים שיתאימו לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?590075-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%95-%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%93%D7%9D-%D7%9E%D7%93%D7%99-THE-NORTH-FACE-VERBERA

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

הרד נוחות יותר בגלל סוליה רכה יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לאבא שלי אבל קשה לי פסיכולוגית לקבל נעליים אטומות עם שרוכים :) לכן נשאר עם הרדבק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הmerrell נעלים מצוינות. מאוד מאסיביות, אטומות טוב, אך רוב הדגמים כבדים מאוד ולא נוחים לנעילה יומיומית.

בלאנדסטון / רדבק , לדעתי רדבק ובגדול. נוחות יותר, וגם העור וגם הסוליה מחזיקים מעמד יותר טוב מהבלאנדסטון.

רק לקחת בחשבון שהם אטומות טוב רק כחדשות, לאחר זמן מה חובה לטפל באופן קבוע עם ווקס כדי לשמור על האטימות. והכוונה באופן שבועי בערך.

Aprilia Shiver 750

פורסם

נעליים אטומות - תחפש נעליים בטכנולוגיית/ כוללות GORETEX - זה חומר שמונע חדירת מים.

בשימוש בנעליים המיועדות להליכה בשטח (למשל נעלי SALOMON וכו').

העלות - בהתאם.

פורסם

יש לי נעליים בשם hi tec, (אני חושב שזאת חברה ישראלית), שהם משהו כמו 8 שנים אצלי (הם בערך בגיל של האוטו שלי), עברו כמה כביסות, ועדיין מחזיקות.

עלו 300 ש"ח בזמנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבא שלי רכש טימברלנד הרים שעמדו שנה במגירה והיו חדשות ולא ננעלו בכלל.

כשהוצאתי אותן הסוליה הייתה מפורקת (וחדשה!)

אני רק עם בלנסטון 063 (עור שחור אלגנטי) מאוד נוח לעמידה ותנועה, עמידות למים ואין לי שום בעיה איתן כבר שנה. אמנם עלו 500 ש'ח אבל לא נורא בכלל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כל נעל עם סימון WP או שם יעודי לאטימות תהיה עמידה. בנעליים עם שרוכים ניתן לזהות לפי "כנפיים" בין לשונית לצדדית כדי שלא יכנסו מים במרווח הזה.

לי אישית ישASICS, TEVA, ROCKPORT, CATERPILLER וDCSHOES עם יכולות כאלה. כולן טובות עם ייתרון לTEVA מבחינת משקל, סוליה ונוחות.

פורסם

לי יש נעליים של caterpillar שנמכרות בגלי. מהדגמים שהם יותר אופנה מעבודה ולא נכנס לי מים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

היו לי caterpillar גבוהות שהחזיקו 5 שנים. אחרי זה אישתי קנתה לי נעליים שלהם שאחרי חצי שנה כבר דלפו. מאכזב.

אבדוק את הred back.

האם שווה לרכוש בארץ או בחו"ל או להשתמש בשירותי שילוח?

• תוכן חדש...