Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קנגו 1.5DCI 2005 מניע קשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי קנגו 2005 מנוע 1.5dci 80 כוח סוס

יש לי בעיה עם הנעה דווקא כשהאוטו חם. כשהוא קר הוא מניע בסדר גמור אבל אחרי נסיעה כשהאוטו מתחמם ל90 מעלות ועומד קצת הוא מניע מאד קשה, צריך לתת סטרטר איזה 15-20 שניות עד שהאוטו מניע.

האוטו אחרי ראש מנוע ומבחינת נסיעה והתנהגות של המנוע הכל תקין הוא סוחב טוב ואין עשן.

אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

סיבה אפשרית: מזרק אחד או יותר דולפים לעודפים כשהם בטמפ' עבודה.

דולפים לעודפים - הכוונה מעבירים לעודפים יותר דלק ממה שאמור להיות ובגלל זה לוקח לסטרטר הרבה זמן לבנות ברמפה של המסילה המשתפת לחץ דלק מספיק להתנעה.

מאבחנים את זה על ידי בדיקת כמויות העודפים של המזרקים, אם באחד (או בכמה) מהם כמות העודפים גדולה יותר מאשר באחרים - יכול להיות שהוא הגורם להתנעה ארוכה.

פורסם

מצאתי באינטרנט שאחת הסיבות שזה יכול להיות כשהמנוע חם זה או cam position sensor או crank position sensor.

האם זה הגיוני?

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי בוקי צודק, ככל הנראה מדובר במזרקים שמשתינים לעודפים.

יתכן ישנה בעיה בחיישן גלגל תנופה, אך פחות סביר.

בכל מקרה האבחון במוסך לתקלה הזו הוא קצר ומהיר.

אורן

• תוכן חדש...