Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה יש בעיות סחיבה ברכב מלווה בצריכת דלק גבוהה מהרגיל, כולל נורית בדוק מנוע דולקת.

לפני כ-3 שבועות הרכב הוכנס למוסך מורשה בעקבות אותה נורית שדלקה בעת ביצוע טסט, הרכב חובר למחשב, והוחלפו 4 כוילים מקוריים. לאחר מכן הנורית אופסה ולא נדלקה מאז. אך לאחרונה צצה לה הבעיה לעיל.

מה אתם מציעים לעשות?

פורסם

הוא כרגע במוסך, בחיבור למחשב זה אומר מראה תקלה בצילינדר אחד.

עברתי על השרשור, אמרתי לו שיבדקו האם הבעיה בפלאגים האחוריים (לפי מה שנאמר, אחראיים לסל"ד גבוהה והאצה ושם הבעיה).

מה הפלאגים המומלצים לדגם? מקורי או תחליפי מתאים?

תודה על העזרה, אעדכן כאן מה ההתפתחות.

פורסם

מאוחר יותר יהיה לי את הדגם של המנוע, לצערי אין לי זמינות לזה כרגע.

בכל מקרה, אבא שלי אמר לי שהוחלפו כל 8 הפלאגים לפני כ-4000 ק"מ לאותו סוג שהוחלפו בכל טיפול במשך כל השנים.

אגב, מתקן את הנקודה ממקודם - הבעיה היא במהירויות נמוכות. הוחלפו במוסך מורשה בזמנו 4 סלילים מקוריים אחוריים כך שהפעם היא כנראה בקדמיים. הוא ציין שהבעיה צצה מדי גם לפני וגם אחרי החלפת הפלאגים.

האוטו כבר עבר מעל 240,000 ק"מ... נראה לי שלא יהיה מנוס מהחלפת 4 סלילים קדמיים. חבל יהיה להחליף פלאגים לחינם כי הרי הוחלפו לא מזמן.

קיבלתי הצעה להיטאצ'י, יפני ב-385 לאחד. משתלם?

• תוכן חדש...