Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית a2dp בנקסוס 4 (לוליפופ)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נקסוס 4 עם לוליפופ והבעיה שבדיבורית ברכב (בלוטות') אני לא מצליח לנגן שירים, אני כן יכול לבצע שיחות דרך הדיבורית אבל לא לנגן מדיה.

האם מישהו מכיר את הבעיה/ יכול לעזור?

תודה

פורסם (נערך)

בזמנו הנקסוס 4 שלי על לוליפופ ניגן מוזיקה דרך A2DP בלי בעיה עם המערכת ברכב (קלריון 703).

כשאתה עושה pair בין המכשיר לדיבורית מופיעה ישר לאחר מכן אופציה לשיתוף אודיו, תוודא שהחלון אכן מופיע לך.

סביר יותר שהבעיה היא בדיבורית ולא בנקסוס, תעשה שני ניסויים פשוטים לגלות את מקור הבעיה -

- נסה לנגן מוזיקה A2DP עם הנקסוס שלך בדיבורית רכב של חבר.

- לחליפין לנגן A2DP עם פלאפון אחר בדיבורית שלך.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם לי אותה בעיה, מכשיר חדש oneplus2 עם לוליפופ. רדיודיסק פיוניר עם דיבורים parot מובנית.

הזרמת המוזיקה עבדה נהדר עד לפני חודש עם מכשיר mi2s. עם המכשיר החדש רק שיחות עובדות. A2dp מת.

בנוסף הרדיודיסק לא מצליח לשלוח לפלאפון פקודות דוגמת פקודת חיוג מספר מספר טלפונים.

אשמח מאוד לדעת אם יש פתרון. ברשת לא מצאתי כלום

יום טוב גם לך

פורסם

ניסית למחוק את הפרופיל של החיבור גם מהנקסוס וגם מהמערכת, ולהתחבר מחדש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז הבעיה לא הייתה המכשיר?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אני לא יודע איך זה בIOS, אבל אם זה כמו סימביאן, אז אי אפשר לחבר התקן BT שתומך בשיחות ומדיה, רק לשיחות או מדיה בלבד, חייב שניהם.

ייתכן וזיווג (לא יודע איך להגיד PAIRING במילה אחרת בעברית) חירבש משהו בהגדרות ההתקן, והוא התחבר רק בשביל שיחות (שוב פעם, יש מערכות הפעלה ששם זה אותו ערוץ, ומאפשרות לנגן מדיה דרך משהו שמחובר בתצורה של שיחות, אולי גירסת BT ישנה יותר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

pairing = צימוד.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם (נערך)

בעיות עם בלוטות' עדיין קיימות ב 2015, וככל הנראה שתהינה קיימות גם ב 2016 ו 2017.

כפי שצויין כאן, מחיקה של ההתקן מרשימת ההתקנים במערכת/דיבורית (וההיפך, בטלפון) וזיווג מחדש עשוי לפתור אותן, לפחות עד לפעם הבאה שהן יצוצו. גם לא יזיק לבדוק פעם באיזה ככה אם קיים עדכון לטלפון/מערכת/דיבורית שעשוי לשפר את התאימות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
גם לי אותה בעיה, מכשיר חדש oneplus2 עם לוליפופ. רדיודיסק פיוניר עם דיבורים parot מובנית.

הזרמת המוזיקה עבדה נהדר עד לפני חודש עם מכשיר mi2s. עם המכשיר החדש רק שיחות עובדות. A2dp מת.

בנוסף הרדיודיסק לא מצליח לשלוח לפלאפון פקודות דוגמת פקודת חיוג מספר מספר טלפונים.

אשמח מאוד לדעת אם יש פתרון. ברשת לא מצאתי כלום

באופן מפתיע ומביך (בשבילי:oops:), מחיקה של הדיבורית בטלפון פתר את הבעיה.

:brickwall::brickwall::brickwall:

גם אני הולך להתבייש בפינה..

מחקתי את החיבור בפלאפון וברדיודיסק,

חיברתי מחדש והכל חזר לעבוד בצורה מושלמת.

תודה רבה לעוזרים

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...