Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - אודי A4 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכמה עולה סופרב עם מנוע 1.4?

ההבדל של 50 אלף שקלים (או 75 אלף, כי יש סופרב שעולה 160 אלף שקלים) מתבטא רק בטבעות על הגריל של אודי?

כן. זה ההבדל היחיד. יפה ששמת לב

A3

A4

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וכמה עולה סופרב עם מנוע 1.4?

ההבדל של 50 אלף שקלים (או 75 אלף, כי יש סופרב שעולה 160 אלף שקלים) מתבטא רק בטבעות על הגריל של אודי?

זה ממש לא ההבדל היחיד! יש טבעות גם על המכסה של הבגאז'.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
עכשיו תענו לי מה עדיף באותו המחיר (235K) - גרסת הבסיס של ה A4 עם מנוע 1.4 ו-150 כ"ס, או קאדילק ATS מאובזרת פי כמה עם 272 כ"ס?

באותו מחיר בדיוק יש סופרב 2 ליטר עם 220 כ"ס ואבזור נדיב יותר.

כן. זה ההבדל היחיד. יפה ששמת לב

ברור שיש עוד הבדלים: הסופרב מאובזרת עד השיניים והיא גם מרווחת יותר.

-------

מבחינה עיצובית הרכב סתמי ביותר. הפנים עמוס מידי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לוח השעונים הדיגיטלי אינו במפרט.

חבל מאוד.

אתמול התקשרו אלי מאולם התצוגה של Audi בבני ברק כדי להציע לי מחיר השקה או שקר כלשהו. כל הייחוד של הרכב הוא בחידושים והתוספות האלה, בלעדיהם אין שום סיכוי שארכוש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רק אני לא סובל את העיצוב שלה? פרונט גס ומוחצן אל מול קווי פרופיל ותחת משעממים עד פיהוק, מזכיר קצת אוקטביה ישנה. עיצוב הפנים בכלל ולוח השעונים בפרט נראים מעולה ובהחלט מהווים קפיצת מדרגה גדולה בהשוואה לדור הקודם.

בכל מקרה, לא רואה אף סיבה אחת מוצדקת לרכוש A4 במקום סופרב, מלבד ארבעה עיגולים יפהפיים בחזית הרכב כמובן.

פורסם

רק אותי אאודי לא מלהיבה? אם נשים רגע בצד את גרסאות הקיצון (RS3 RS4 וכו'), הרכבים האלה תמיד נתפסו אצלי כרכבים של בנקאים זקנים. לא יודע מה מתלהבים מהם, במיוחד כשיש את מרצדס וBMW כמתחרים ישירים.

כמו כן, לדעתי, התמחור שלה לא הגיוני בעליל! גרסה בסיסית ב235 אלף ש"ח?!

פורסם

הייחוד של אודי ואולי סוד הפופולאריות שלה זה שהיא מצליחה להיות מכונית פרימיום מבלי לנקר עיניים. סולידיות במיטבה. יש כאלה שחייבים שידעו שיש להם ויש כאלה שרוצים להתפנק בלי להוציא את זה החוצה. לכל אחד מה שמתאים לו.

פורסם
הייחוד של אודי ואולי סוד הפופולאריות שלה זה שהיא מצליחה להיות מכונית פרימיום מבלי לנקר עיניים. סולידיות במיטבה. יש כאלה שחייבים שידעו שיש להם ויש כאלה שרוצים להתפנק בלי להוציא את זה החוצה. לכל אחד מה שמתאים לו.

לדעתי ההפך הוא הנכון. אם לא המוניטין שמלווה באחזקת אאודי, אין לA4 שום יתרון למול המתחרות הישירות שלו בסגמנט המנהלים.

פורסם (נערך)
לא יאומן המחיר המופלץ שלה.

רק אותי אאודי לא מלהיבה? אם נשים רגע בצד את גרסאות הקיצון (RS3 RS4 וכו'), הרכבים האלה תמיד נתפסו אצלי כרכבים של בנקאים זקנים. לא יודע מה מתלהבים מהם, במיוחד כשיש את מרצדס וBMW כמתחרים ישירים.

כמו כן, לדעתי, התמחור שלה לא הגיוני בעליל! גרסה בסיסית ב235 אלף ש"ח?!

אצלך אולי אאודי אולי נתפסת כמכונית של בנקאים זקנים אבל אני יכול לספר לך שלפחות עד לפני מספר שנים מועטות למרצדס תדמית הרבה יותר ״מבוגרת״ מאאודי (לפחות באנגליה) .

לגבי התמחור, למרות שהמחירים בארץ הזויים (ואני חוזר ואומר את זה על הזמן פה) המחיר הגיוני לחלוטין ובטח לא מופלץ כאשר המתחרה שלה מבית ב.מ.וו מתחילה ב 240 ל318i בסיסית, ומרצדס C180 מתומחרת במחיר הזוי של כ300,000 ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
נתוני התאוצה נראים אופטימיים באופן מחשיד.

למה? נתונים הגיוניים מאוד ממנוע טורבו מודרני ו150 כ״ס.

• תוכן חדש...