Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מופיע ביד2 אוטו שאני מעוניין לקנות. אממה, המספר שמופיע במודעה תפוס תמידית. פניה בסמס לא עזרה, כך גם מייל שנשלח למפרסם המודעה. העדכון האחרון נעשה ב13/12, כך שאני מסיק שהמוכר עדיין מעוניין למכור. לפי המודעה האוטו נמצא בנתיבות, סקודה אוקטביה שחורה, לבעלים קוראים אביחי.

אשמח לעזרה בפרטי לאיתור בעל הרכב לפי מספר הרישוי.

למען הסר ספק, אין לי שום מטרה נסתרת או משהו בכיוון הזה.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מי שרוצה למכור רכב עונה לטלפונים ולא שולח אנשים לחפש את הטלפון שלו לפי מספר רכב, דבר שחוקית לא ניתן לקבל.

עבור לרכב אחר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מבין את מה שכתבת, יחד עם זאת לא בלתי סביר שמפרסם המודעה טעה במספר הטל' על אף רצונו למכור.

באשר ללהמשיך לרכב הבא, בשמחה, במידה והוא עונים על קריטוריוני החיפוש שלי. אבל לרוב אין כאלה, לכן אני מנסה להשיג את הפרטי בעליו של האקזמפלר הספציפי.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

אם אתה ממש נעול על הרכב אז סע לנתיבות, תמצא את הרכב ותשאיר לו מכתב מתחת לוישר...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם היית מדבר על רכב מיוחד שיש כמוהו בארץ בודדים , היה אולי שווה את המאמץ

אבל יש כל כך הרבה אוקטביות , תעבור לבאה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אם אתה ממש נעול על הרכב אז סע לנתיבות, תמצא את הרכב ותשאיר לו מכתב מתחת לוישר...

אתה צוחק, אבל אם היה מדובר באיזה מושב, או כפר הייתי נוסע. אבל זה נתיבות, 30.000 תושבים, כאילו..."סליחה, אתה מכיר אולי את הבחור עם האוקטביה השחורה?"

עוד נשארה בי מידה של שפיות :shock:.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...