Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים הפורום שלום,

התקציב שלי לרכישת קומפוננט הוא סביבה ה-700 ש"ח עם עדיפות למוצרי יד שניה.

במסגרת תקציב זה הוצעו לי הקומפוננטים הבאים:

1. Audio development ad6

2. ETON POW 160

3. HAT IMAGINE

4.סדרת ARC AUDIO - XDI

5. ALPINE - סדרת כניסה

הסט יחובר למגבר JBL - GTO4060 (מקבל אותו במתנה, לא שמעתי אותו)

הבקשה היא לסאונד עם משקל, דינאמי ומאוזן, ללא הדגשת תדרים מסוימים, ללא טוויטר מנסר אוזניים, על חמימות קלה ויכולת לא להשמע אגריסבי ללא צורך.

תודה רבה לעוזרים,

DUPO

פורסם

לשניים הראשונים אתה צריך לפנות אל חבר הפורום SROOL - הוא היבואן של המותגים האלו.

אם יש לו אפשרות להשמיע לך מה טוב.

לXDI יש לך את ספונסר הפורום ארק אודיו ישראל ואת סדנאת ההתקנות עילית קאר אודיו - יוסי אלפיין - מציע ליצור איתו קשר ולבדוק אם אפשר לגשת לשמוע ולהתרשם.

לאלפיין תנסה את גיל קאר ותראה אם יש להם דוגמנית בה אתה יכול לשמוע סט.

לHAT יש לך את אליקו אבל מדובר סה"כ בחיסול מלאי וזהו.

אני מאוד אהבתי את האימג'ן - יש לי איתם נסיון ארוך טווח.

לגבי השאר תיגש תישמע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה LANOSFORCE,

את חלק מהמותגים אין אפשרות לשמוע, לגבי החלק האחר אבדוק. העניין הוא שרכב "דוגמנית" לא בהכרח ייצג את איך שהקומפוננט ישמע אצלי ברכב, האמת היא שכנראה זה ישמע רחוק מכך, במיוחד כאשר הרכב שונה, המקור אחר, ההגברה שונה ולבטח יקרה בהרבה ועוד משתנים שעלולים להשפיע באופן ניכר על התוצאה.

אשמח לשמוע חוות דעת מגולשים שיש להם ניסיון עם הקומפוננטים הללו באופן כללי, באם יש מישהו שהאזין לקומפננטים הללו עם מגבר בסיסי כזה או יהיה מצוין לשמוע חוויות. באם למישהו יש קומפוננט אחר ברמת המחיר שהצגתי פחות או יותר, יחד עם מגבר פחות או יותר באותה רמה והוא מוצא את השילוב דומה למה שאני מבקש, אשמח מאוד אם יחלוק את רשמיו.

תודה לעוזרים!

DUPO

פורסם

יש גבול גם לעד כמה ניתן לממש את יכולת השמיעה בתחום הזה.

עדיף לשמוע מדוגמנית מאשר לא לשמוע בכלל - זה לפחות יתן לך חוויה ומושג כלשהוא לגבי מה שאתה הולך לרכוש.

האופציה הנוספת היא לגשת למפגשי אודיו רבים ככל האפשר והמון סבלנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בפורום יד שניה יש גם מורל הייבריד קצת מעל התקציב (אולי ניתן להתגמש עם המוכר), אם כי אולי המגבר יהיה קצת חלש עבורם, למעט אם תעבוד איתו בגישור.

פורסם

תודה על התגובה תום, האם אתה חושב שההייבדריד טוב ומתאים עבורי, בשידוך עם המגבר הנ"ל יותר מאשר הקומפוננטים שהצגתי? , אם כן אשמח שתסביר ותשתף יותר איך הגעת למסקנות / מחשבות אלו

פורסם

אני חושב שההייבריד עונה לדרישותיך הבסיסיות. מצד שני, אני גם פאן-בויי של מורל.

איני יודע להעמיד אותו מול האפשרויות האחרות שלך ואיני יודע כיצד יתפקד בשיתוף עם המגבר הספציפי בתצורת גישור.

זו פשוט עוד אפשרות טובה בעיני שתאפשר לך להתקדם בתחום (אם יש כוונה כזו).

ובכל מקרה, כמו שאדי הזכיר, מוטב אם תמצא הזדמנויות להאזין לשלל האפשרויות וגם לאחרות.

שים לב בדביקים יש פרטים לגבי מפגש פורום צפון ומפגש מרכז בסופ"ש הקרוב.

• תוכן חדש...