Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים הפורום שלום,

 

אבקש לקבל המלצה לקומפוננט לרכב פיג'ו 206. הקומפוננט יעבוד עם HU של פיוניר מדגם CXC5719, וללא מגבר חיצוני. הסכום שארצה להוציא הוא: 500-700 ש"ח פחות או יותר, יש שניה או חדש. ברור לי שהסכום שהוקצב הוא נמוך אך בכל זאתת הבקשה היא לסאונד חמים ודינאמי, ללא חריפות בגבוהים או ניסיון להבלטת תדרים כאלו או אחרים. עדיפות לרמקולים נצילים בשביל שיכלו להפיק צלילי ראוי בשילוב רק עם HU אך עם זאת בעלי "משקל" בסאונד ולא צפצפות למיניהם.

 

מי מכיר שילובים שעונים לדרישות אלו?

 

בברכה ותודה לעוזרים!

 

דופו

פורסם

אנחנו עסוקים בלקרוא את חוקי הפורום ולעשות חיפוש בשרשורים דומים, כפי שאולי אתה צריך לעשות.

 

אגב, מספר הדגם שנתת הוא של שלט למכשירי פיוניר ולא דגם של HU.

פורסם

שלום טום,

 

אני שמח שמצאת זמן להגיב למרות עיסוקך בקריאת חוקי הפורום. למען האמת, בצעתי חיפוש קודם אך ללא ממצאים לשאלתי, אבל תודה על ההמלצה, למרות שהיא לא ממש יעילה..

 

בעניין המספר של השלט, זה המספר היחיד שמצאתי, על ה-HU אין כיתוב כזה או אחר. במידת הצורך, ואם יגיע גולש שמוכן לעזור אשמח לצלם את המכשיר או לנסות לנדב פרטים רלוונטים בדרל אחרת.

פורסם

אתה מבין שהייתי סרקסטי, נכון?

הקפצת הודעות בפורום מותרת לאחר 24 שעות.

 

לא מצאת בחיפוש בפורום שום המלצה על קומפוננט בתקציב שלך?

לא מצאת בהסתכלות בזאפ כמה אפשרויות שנראות לטעמך?

לא קיבלת מספר הצעות ממספר מתקינים שעונים לקריטריונים שלך?

 

הנה דוגמה לשרשור שעלה בחיפוש שטחי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571343-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-2-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D

 

למרות שזה לא ממש משנה לעניינך, אתה מוזמן להעלות תמונה של המכשיר כדי שנוכל לפענח באיזה מדובר.

פורסם

האמת היא שאני ממש לא אוהב את הטון המתנשא של פותח השרשור כלפי חברים וותיקים. נסה שוב, הפעם אחרי שקראת את חוקי הפורום ואחרי שהורדת מהכתיבה שלך את כל המניירות והמטענים השליליים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...