Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם המערכת תהיה זמינה בארץ? ממש עיצבנו אותי ברנו שבארץ אין את מערכת הR-LINK.

במידה ותבצעו נסיעת מבחן, האם יש וואגית מהנה בסיבובים?

מאמין שגם בקופרה ימשיכו עם DSG7 ו25.4 קג"מ בניגוד ל32.6 בשילוב עם הגיר הידני.

זה לא 24.5?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין אם הדגם הידני יגיע לישראל או ששוב פעם הלקוחות שיחפצו בה יצטרכו לפתוח במלחמת עולם מול צ'מפיון.

בכל אופן אשמח שתבררו האם אופציית השיקוף של הטלפונים החכמים למסכי המולטימדיה של המכוניות הללו תהיה אפשרית בישראל? תודה.

קודם כל זה צריך להיות "בו" (הדגם). שגיאת הקלדה. אופס.

לגבי השיקוף (לפחות ללאון fr) עובד מעולה עם תוכנת אנדרואיד auto.

לחבר שיש את אותו הרכב ואייפון גם עובד מעולה עם apple car play.

רק חסר שיתמכו בוויז.

בפולו אין את האופציה במולטימדיה בכלל של המירור לינק - כאילו מחקו אותה לגמרי, אולי שיחקו עם החומרה. אם זו בעיית תוכנה נוכל לפרוץ, אם שיחקו בחומרה זו בעיה ואני מאמין שבקופרה אותו סיפור.

חיובי רק עם טיוינג ל192 כ"ס ו32קג"מ.

נסעתי על היחידה הזו בדיוק בפולו GTI ידנית , רכב חזק מאוד ביחס לסגמנט וביחס למחיר.

אני חושב שהקופרה תתן תמורה טובה יותר לכסף מבחינת איבזור.. בוא נראה בכמה יתמחרו אותה.

נסעת או נהגת? זה רכב של לקוח? הרכב מרגיש יותר חזק בהשוואה לאוטומט? יש הפרש משמעותי במומנט, אבל התאוצה למאה זהה. לא מסתדר לי.

איזה גיר רובוטי הולך להיות לרכב הזה? האם הDSG6 הטוב והישן?

הרי DSG7 מוגבל ל25קג"מ.

ככל הנראה DSG7.

על פי המפרט באתר של פולקסווגן זה 25.4

באוטומט.

פורסם
חיובי רק עם טיוינג ל192 כ"ס ו32קג"מ.

נסעתי על היחידה הזו בדיוק בפולו GTI ידנית , רכב חזק מאוד ביחס לסגמנט וביחס למחיר.

אני חושב שהקופרה תתן תמורה טובה יותר לכסף מבחינת איבזור.. בוא נראה בכמה יתמחרו אותה.

אם היא תהייה זולה יותר מהפולו, או תעלה סכום דומה אבל תציע אבזור נוסף, זו בהחלט תהייה עסקה מאוד משתלמת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ובדיוק ברגעים כאלו אני חושב על פיאסטה ST ביבוא סדיר, שהיתה עושה בית ספר לכולן - ובמחיר זול מהן.

כנראה שבקרוב גם קורסה OPC החדשה תעשה עליה ואל תשכחו את 208GTI מתוחת הפנים והזולה, עם לא פחות מ-208 כ"ס.

בקיצור, שמח בסגמנט הזה - וטוב שכך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
קודם כל זה צריך להיות "בו" (הדגם). שגיאת הקלדה. אופס.

בפולו אין את האופציה במולטימדיה בכלל של המירור לינק - כאילו מחקו אותה לגמרי, אולי שיחקו עם החומרה. אם זו בעיית תוכנה נוכל לפרוץ, אם שיחקו בחומרה זו בעיה ואני מאמין שבקופרה אותו סיפור.

נסעת או נהגת? זה רכב של לקוח? הרכב מרגיש יותר חזק בהשוואה לאוטומט? יש הפרש משמעותי במומנט, אבל התאוצה למאה זהה. לא מסתדר לי.

ככל הנראה DSG7.

באוטומט.

נהגתי נהיגה של כ15 ק״מ ברכב של לקוח. (שינעתי את רכבו לבקשתו)

הרכב מרגיש חזק באופן מורגש מגרסת התיבה הרובוטית.

תאוצות ביניים היו מפתיעות. אהבתי.

לכל השואלים לגבי גרסאת גיר. DSG6 לא יכול להכנס פיזית בשלדה של הפולו/איביזה/פאביה כך שזה מיותר לשאול כל פעם מחדש.

פורסם

הקורסה OPC החדשה תציע משהו מעניין רק עם חבילת הביצועים שאני מאמין לא תגיע ארצה. ובכל אופן, היא והפיז'ו שונות מהקופרה במהותן כנ"ל גם הפיאסטה.

פורסם

- בולמי הזעזועים כוילו מחדש ויציעו פעולה אדפטיבית וניתנת לבחירה על ידי הנהג. כמו כן שופרו הבלמים בעוצמתם וברגש.

מה שבפולו GTI עולה 4000ש"ח ודורש הזמנה מיוחדת והמתנת אי-אילו חודשים,כאן יגיע כסטנדרט? סחטיין.

מצטרף לקהל הסקרנים לגבי מחיר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מבקש להתעכב על עניין התמחור, הרי ברור ומתבקש שהיא תעלה פחות מהפולו GTI.

אך אם פולו GTI חדשה, 3 דלתות, אפשר לרכוש בכ-145K, הגיוני שאת האיביזה קופרה הזו נוכל לרכוש ב-135K פלוס מינוס?

אם כן זו חתיכת בשורה.

פורסם
הנהיגה תתבצע כאן בישראל ?

NICE.

נשמע שזאת השקה בינלאומית בחו"ל כי הם כתבו שיפגשו עם נציגי היצרן ממחלקות הפיתוח והיצור השונות. כשיש השקות בארץ מגיע איזה נציג אחד או שניים גג בדרך כלל ממחלקת השיווק.

פורסם

ההשקה היא בינלאומית ותערך בברצלונה.

בשורה נוספת, תחליטו אתם אם היא טובה או לא:

כל האיביזה קופרה החדשות בעולם יהיו בדגם ידני בלבד !!

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
ההשקה היא בינלאומית ותערך בברצלונה.

בשורה נוספת, תחליטו אתם אם היא טובה או לא:

כל האיביזה קופרה החדשות בעולם יהיו בדגם ידני בלבד !!

אז אני כבר רואה מה יקרה - צ'מפיון תפסיק את הייבוא של הפולו GTI עם גיר ידני (גם לא בהזמנות מיוחדות), ותפנה את הלקוחות שירצו ידני אל האיביזה קופרה עם המנוע הזהה והאבזור העדיף. כ"כ שקוף.

לגבי האבזור - תקנו אותי אם אני טועה, אבל הקופרה הנוכחית מיובאת עם לדים מלאים ולכן ניתן לשער שגם בחדשה הרכב יגיע עם לדים בניגוד לפולו.

• תוכן חדש...