Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז אני כבר רואה מה יקרה - צ'מפיון תפסיק את הייבוא של הפולו GTI עם גיר ידני (גם לא בהזמנות מיוחדות), ותפנה את הלקוחות שירצו ידני אל האיביזה קופרה עם המנוע הזהה והאבזור העדיף. כ"כ שקוף.

למה? אין במה שאמרת שום הגיון מסחרי.

לקוחות של פולו אינם לקוחות של איביזה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אז אני כבר רואה מה יקרה - צ'מפיון תפסיק את הייבוא של הפולו GTI עם גיר ידני (גם לא בהזמנות מיוחדות), ותפנה את הלקוחות שירצו ידני אל האיביזה קופרה עם המנוע הזהה והאבזור העדיף. כ"כ שקוף.

לגבי האבזור - תקנו אותי אם אני טועה, אבל הקופרה הנוכחית מיובאת עם לדים מלאים ולכן ניתן לשער שגם בחדשה הרכב יגיע עם לדים בניגוד לפולו.

יווווווו אולי די כבר?!?! אנסת אותנו עם סיפורי רשימת שינדלר האלה שלך! סבבה. הזמנת פולו ידנית. כולם כבר יודעים. חלאס. חלאאאאאס!!!!!!

אם היה לך חצי מושג על איך עובדות חטיבות המותגים השונים בתוך צ'מפיון היית יודע שהמנהלי החטיבות כולם מתים ועושים כל (אבל ממש ממש כ-ל) מה שהם יכולים כדי למכור יותר מהקולגות שלהם. אחרת הם לא היו משווקים בכלל דגמים מקבילים או זהים. שילכו נקסט דור.

בבקשה ממך. תפסיק לבלבל את הביצים. טוב? תודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
למה? אין במה שאמרת שום הגיון מסחרי.

לקוחות של פולו אינם לקוחות של איביזה...

ממידע פנימי שהיה לי בזמנו ניכר היה שהם ממש לא רוצים לייבא את הדגם הידני, הם סלדו מזה. בכוונה תחילה לא רצו להעביר את הדגם הזה תקינה בכלל.

מכיוון שראו שיש ביקוש, התרצו וביצעו תקינה. שים לב שתקינה לאוטומט ביצעו בדצמבר 2014, ולידני רק ביוני 2015.

אני יוצא מנקודת הנחה שהם אישרו את ייבוא הידני משום שאין להם מה להציע ללקוחות שמעוניינים בהזמנת סופר מיני חמה ידנית ולכן לא רצו להפסיד לקוחות לטובת ה- 208 למשל, אולם כאשר תגיע האיביזה קופרה הידנית הם יוכלו לומר ללקוחות שיש אלטרנטיבה - הרי אותו מנוע, אותו גיר, אותו גודל פיזי (סופר מיני) בפחות כסף ויותר אבזור. אם כך, למה רוב המוחלט של הלקוחות שרצו פעם פולו לא ירכשו איביזה בעצם?

אגב, האיביזה קופרה תהיה רק עם 3 דלתות או גם עם 5?

פורסם

אתה ממש לא מבין, אה?

פולקסווגן וסיאט עובדות כשתי יחידות רווח נפרדות לחלוטין.

כמו שהם לא רצו לאבד לקוחות ל-208, ככה הם גם לא ירצו לאבד לקוחות לאיביזה. זה שמעל הראש של כולם יושב צ'מפיון אחד, זה לא משנה. הם עדיין מתחרים ביניהם. וגם זה ממה שאתה אוהב לכנות "מידע פנימי".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סטיו, אם הייתי מתעניין בשני הרכבים האלה, הייתי מעוניין לרכוש את הפולו, ולו בשל איך שהיא נראית.

אישיתי אינני מתחבר לעיצוב של האיביזה.

אז הנה, הם היו יכולים להרוויח, או לא להפסיד לקוח פוטנציאלי.

!AWDSOME

פורסם

spire, בשלב הזה אתה כבר מסתכן בלקבל אקסל נפרד משלך.

אם כך, למה רוב המוחלט של הלקוחות שרצו פעם פולו לא ירכשו איביזה בעצם?

סיבה אחת?

תדמית. גם תדמית כללית של פולקסווגן מול סיאט, וגם תדמית מקומית של הקופרה.

אולי זה לא הרוב. אפילו די בטוח שזה הרוב, ובכל זאת.

אגב, צ'מפיון כבר עכשיו מייבאים רכבים מתחרים בסגמנטים שונים, והם עשו את זה גם בעבר. כשאני קניתי פולו, זכור לי שיכלתי לקנות גם איביזה FR וגם קופרה, שנתנה ביצועים טובים יותר מהgti במחיר די דומה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ממידע פנימי שהיה לי בזמנו ניכר היה שהם ממש לא רוצים לייבא את הדגם הידני, הם סלדו מזה.

סלדו?

אתה בטוח?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צמפיון לא תשלח אף אחד לקנות איביזה ידנית במקום פולו ידנית.

אסור לה לעשות את זה.

יש מלחמה מאוד חזקה בין המותגים בבית. אחד ״גונב״ לשני לקוחות כי בסופו של דבר לכל חטיבה יש מנכל שצריך להראות מספר מכירות בסוף השנה.

ואגב כרגע יש יבוא סדיר לפולו ידנית.

פורסם
אתה ממש לא מבין, אה?

פולקסווגן וסיאט עובדות כשתי יחידות רווח נפרדות לחלוטין.

כמו שהם לא רצו לאבד לקוחות ל-208, ככה הם גם לא ירצו לאבד לקוחות לאיביזה. זה שמעל הראש של כולם יושב צ'מפיון אחד, זה לא משנה. הם עדיין מתחרים ביניהם. וגם זה ממה שאתה אוהב לכנות "מידע פנימי".

מה חשבת שהגייארדו הידנית זה בשביל מכירות? זה סתם כדי להפסיק להביא פולו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חבוב אני כבר 2 עמודות מעליך :lol:

אני גם תהיתי לגבי הלחצנים על ההגה. אשמח אם מישהו יסביר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...