Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מה צריך להיות טווח המחיר לקניית חיישני חניה אחוריים שטוחים + התקנה?

אילו מקומות מומלצים באזור המרכז?

תודה,

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

חוץ מצ'מפיון שאני לא מת עליהם, יש מתקינים מומלצים באזור המרכז? לפי מה שהבנתי ההתקנה דורשת פרוק הפגוש,

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לשים שטוחים, הרגילים נראים בסדר גמור.

תחשוב שעל כל שפשוף או מכה בפגוש, חס וחלילה, אם יפגע חיישן, יהיה צורך לפרק כדי להחליף. את הרגילים פשוט משחילים.

אגב, למי הסקודה, לך? הייתה לך לפני כן הונדה?

פורסם (נערך)

תודה על האינפורמציה, כנראה אלך על רגילים, שמתי לב שבתחתית הפגוש באוקטביה יש פלסטיק שחור ששם אפשר לשים את החיישנים ואז הם לא יכערו את הפגוש (יש חיישנים בצבע שחור מט ולא מבריק?), הסקודה לי, אם תגיע אי פעם.... :wink: גם הונדה בריזומה אבל בלי נאון מתחת8)

אגב, מי יכול להמליץ על מתקינים מהמרכז?

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

אני דווקא כן ממליץ על החיישנים השקועים, נראה הרבה יותר טוב.

עולה בסביבות האלפייה.

לגביי מתקין אני ממליץ על יוסי מאור יהודה מסדנת ecaudio.co.il

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

יש באוטו דיפו חיישנים+התקנה ב130 ש"ח, וגם זה מחיר יקר.

זה שיש מקומות שרוצים 1000-2000 ש"ח על חיישנים שבמקרה הטוב עולים להם 50-200 ש"ח לא עושה את החיישנים יותר טובים, ובטח שלא מבטיח שההתקנה תהיה יותר טובה.

אני לא רואה שום ההבדל בין חיישנים "שטוחים" לרגילים, תחפש את המקום הכי זול ותתקין שם.

פורסם

החיישנים שעולים כמה מאות שקלים (הרגילים) הם מכוערים, דורשים קדיחה בפגוש, פירוק הפנס בו מותקנת נורת הרוורס והעברת חוטים לתוך הרכב ע"י פירוק פלסטיקים לעיתים באגרסיביות. אני הייתי ליד רכבי כשהמתקין עבד (התקנתי את הסט ב- 150 ש"ח באוטו דיפו) ולבי נצבט למרות שהוא השתדל לעשות עבודה טובה.

החיישנים מזייפים לעיתים ולוקח זמן עד שהם קולטים את העצם. לדוגמה עמדתי בחניה עם מנוע עובד ות"ה משולבת להילוך אחורי ועבר ילד - רק כשהגיע לאמצע הרכב הם התחילו לצפצף, ועל הצג הופיע "0.0". תיאורתית הייתי יכול לפגוע בו.

החיישנים השקועים עולים מעל 1000 ש"ח להתקנה (יכולים להגיע גם ל- 1700 ש"ח), וזאת בעיקר כי צריך לפרק את הפגוש ולבצע עבודה מורכבת יותר.

ברכבי החדש פשוט הזמנתי חיישנים מקוריים שקועים מהיצרן בהזמנה מיוחדת (קדמיים ואחוריים) עם חיבור למולטימדיה וכפתור מקורי בקונסולה תמורת 4000 ש"ח (בחישוב פשוט - 2000 ש"ח לכל צד). אני מניח שהם יהיו יותר יפים מהכפתורים המכוערים שיש לי עכשיו ויהיו אמינים יותר.

עוד בעיה שנתקלתי בה עם חיישני הכפתור הסיניים, היא שהם גניבים. למישהי מהעבודה יש מאזדה 2 וגנבו לה את אחד החיישנים - עכשיו כל פעם כשהיא משלבת להילוך אחורי זה מצפצף כאילו היא עומדת לפגוע בקיר (כיביתי את הצפצוף מהכפתור). יש לציין שעשו נזק לפגוש בעת ניסיון הגניבה וכל הצבע התקלף.

פורסם

ברכבי החדש פשוט הזמנתי חיישנים מקוריים שקועים מהיצרן בהזמנה מיוחדת (קדמיים ואחוריים) עם חיבור למולטימדיה וכפתור מקורי בקונסולה תמורת 4000 ש"ח (בחישוב פשוט - 2000 ש"ח לכל צד). אני מניח שהם יהיו יותר יפים מהכפתורים המכוערים שיש לי עכשיו ויהיו אמינים יותר.

קצת פרופורציה. אני קניתי מאביי ב30ש"ח והתקנתי בעצמי. עובדים היטב וממש לא מזייפים. גם אם יגנבו לי חיישן לא נורא.

לשים 4000ש"ח על שטות כזו לא נראה לי חכם. מה גם שלפי הרכב בסימלון אני מרשה לעצמי לנחש שלא קנית פרארי.

בכסף הזה יכלת לשדרג את האוטו הרבה יותר.

• תוכן חדש...