Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחדשתי באוטו חדש (מזדה 2 דמיו 2015).

מישהו מכיר מקום באשדוד ששוטף רכבים בצורה ידנית ועדינה ולא מקרצף את האוטו עם מטאטא כביש?

אני לא מעוניין במכונות האוטומטיות, לקחת לדיטייליינג נראה לי קצת יקר בשביל סתם שטיפת סוף שבוע.

נ.ב

ברור לי שתמיד אפשר לשטוף בעצמי, אבל אם מישהו מכיר מקום שטיפה ראוי באשדוד אשמח לשמוע...

פורסם
אז התחדשתי באוטו חדש (מזדה 2 דמיו 2015).

מישהו מכיר מקום באשדוד ששוטף רכבים בצורה ידנית ועדינה ולא מקרצף את האוטו עם מטאטא כביש?

אני לא מעוניין במכונות האוטומטיות, לקחת לדיטייליינג נראה לי קצת יקר בשביל סתם שטיפת סוף שבוע.

נ.ב

ברור לי שתמיד אפשר לשטוף בעצמי, אבל אם מישהו מכיר מקום שטיפה ראוי באשדוד אשמח לשמוע...

יש בתחנת דלק איפה שהביג ,יש שם שטיפה ידנית טובה ,עושים גם שטיפה פנימית וגם עושים גאנטים מחירים נוחים יחסית

פורסם

תתחדש אחלה רכב

רצוי לעשות הגנה לרכב חדש זה תמיד ישמור עליו מפני נזקי הסביבה כמובן שצריך לחדש כל כמה חודשים אבל שווה את זה מניסיון .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
תתחדש אחלה רכב

רצוי לעשות הגנה לרכב חדש זה תמיד ישמור עליו מפני נזקי הסביבה כמובן שצריך לחדש כל כמה חודשים אבל שווה את זה מניסיון .

איזה הגנה עושים? ואקס? איטום? (סתם זורק מושגים שאני מכיר). האם הרכב לא מגיע עם הגנה כלשהיא ישירות מהיבואן?

פורסם

ליאור_פ, למרות שאתה מחפש מכון שטיפה.

אני עדיין אמליץ לך לשטוף ידני עם ציוד משלך.

אף אחד לא ישקיע כמוך, ואם חשוב לך שלא יהיה שריטות והרכב ישמר ממליץ לשטוף עצמאית.

יכול להיות שאפילו זה יהיה לך כיף :wink:

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

כן מדובר באוטם צבע , הוא כמו וקסים שאתה מכיר רק ברמה אחרת שנשארת ליותר זמן למשל אוטם של manzerna power lock מחזיק שלושה חודשים בערך ,ויש גם יותר חזקים תריץ חיפוש בפורום .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ליאור קודם כל בשעה טובה !

אם קנית באשדוד אז קנית אצלנו בסוכנות :)

יש לך את השטיפה של ניקולה מתחת לסימול הם שפיצים !!

• תוכן חדש...