Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שאף אחד לא יודע,המוכר בעצמו לא יודע כלום על תאונות אלא רק מה שסיפרו לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים.

שאלתי באופן תיאורטי, האם המומחים כאן חושבים שהכנף והטמבון זו בעיה מצד עצמה, או גורם מחשיד.

אין ספק שבלי דו"ח שמאי זה מחשיד. סיכוי גבוה מאוד לזרוק לפח 500 שקל של בדיקה.

פורסם

באופן תיאורטי, הכנף והטמבון לא מהווים בעיה למעט הורדת המחיר בהתאם.......................

אבל המקרה הזה זועק לשמיים: המוכר הוא שקרן.

מה הוא לא עשה שום בדיקה לפני שקנה מפרטי?! כאשר הרכב היה חדש יותר?!

אם יש לך מוסך שיכול לבדוק את הרכב ללא תשלום - אולי כן הייתי לוקח לשם, אבל לשלם 500 ש"ח סתם..... לא נראה לי כמעשה נבון.

פורסם
מסכים.

שאלתי באופן תיאורטי, האם המומחים כאן חושבים שהכנף והטמבון זו בעיה מצד עצמה, או גורם מחשיד.

אין ספק שבלי דו"ח שמאי זה מחשיד. סיכוי גבוה מאוד לזרוק לפח 500 שקל של בדיקה.

מה כוונה בעיה מצד עצמה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם קוקסינל ניראה כמו אישה כוסית,אבל מתחת יש בולבול.

משפט לחיים בכלל

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

תודה לכולם על התגובות ועל הרצון לעזור.

מדובר ברכב מסוג מאזדה 3 ומחר אני הולך לראות את הרכב שוב, הפעם בתנאים קצת יותר נוחים ולא כמו פעם שעברה על רגל אחת.

אני בטוח שאין דרך לבדוק אם נפגעה השילדה דרך עין בלתי מוסמכת (או שיש?)

חשבתי לקחת את הרכב למוסכניק שלי שבעלות סמלית יבדוק את אם באמת יש פגיעה בשילדה.

פורסם

מאזדה 3 חיפשת הרבה זמן...?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ספיריט עם קילומטרז' לא של חללית בצבע נורמלי ולא שמפניה, כסוף, תכלת עזאתי, או ירוק חמאסי, כן היה קצת קשה למצוא ועד שמצאתי הם היו של סוחרים.

פורסם

אתה קונה רכב משומש, הפשרה תצטרך להיות איפשהו. עדיף להתפשר על צבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תודה לכולם על התגובות ועל הרצון לעזור.

מדובר ברכב מסוג מאזדה 3 ומחר אני הולך לראות את הרכב שוב, הפעם בתנאים קצת יותר נוחים ולא כמו פעם שעברה על רגל אחת.

אני בטוח שאין דרך לבדוק אם נפגעה השילדה דרך עין בלתי מוסמכת (או שיש?)

חשבתי לקחת את הרכב למוסכניק שלי שבעלות סמלית יבדוק את אם באמת יש פגיעה בשילדה.

המינימום שאתה יכול לעשות זה לפתוח את תא המטען , להוציא את המגש , להוציא את הגלגל הרזרווי

ולבדוק שהאמבטיה (היכן ששכן הגלגל) לא מעוכה או מתוקנת . הפח שמעל האמבטיה לכיוון חלקו האחורי של האוטו

נקרא פח אחורי ותבדוק שגם הוא אינו מרותך או מעוקם או צבוע .

בנוסף , פתח מכסה מנוע ותבדוק שהפח הקדמי בין קורות האורך אינו מתוקן או צבוע או מעוקם או מרותך בקצותיו .

הסתכל על קורות האורך ותבדוק שאין שם פגיעות .

פורסם

את הבדיקה מאחורה אני עושה כמעט לכל אוטו שאני הולך לראות כי זאת הבדיקה שאני מכיר.

בקשר לפח מקדימה אני יעשה את מה שאמרת כי התאונה הייתה מקדימה ואני מקווה שהבנתי נכון את מה שרשמת, בכל מקרה עזרת לי מאוד חבר.

פורסם

בחלק ממכוני הבדיקה יש אפשרות לעשות רק בדיקת שלדה באזור ה250-300 שקל

אם שאר הנתונים של הרכב נראים לך אולי שווה לך לקחת רק לזה ,ובמידה ואין תאונת שלדה להמשיך לשאר הבדיקה.

במקרה הכי גרוע הפסדת כמה מאות,במקרה הטוב יותר מצאת אחלה רכב.

פורסם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...