Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התיאור שלך לא מדובר על סתם בן אדם ללא חינוך, אלא על מישהו שצריך טיפול רציני ומקצועי על ידי אנשי מקצוע בתחום הנפש.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי ואת אחי על הדברים האלה אבא שלי כנראה היה מפוצץ במכות עד שנחזור להיות בני אדם. בגלל שיש לי אופי כמו של אבא שלי אני מציע שההורים יביאו את זה למצב שתהיה לבן שלהם כמות בלתי חוקית של הסם עד כדי כך שתוביל למאסרו. ואז שיסגירו אותו.

אולי בכלא הוא יבין כמה החיים שלו חרא.

אין לי על הבן אדם טיפת רחמים,רק על ההורים שלו. ואני במקום ההורים שלו הייתי מעדיף לדעת שמזיינים את הבן שלי בכלא במקום שהוא יהיה זרוק באיזה פרדס עם גרון שסוף בגלל ריב עם איזה סוחר.

הכותב בן 20 ללא ילדים. אבל היה לו חבר במצב כזה שכרגע מאושפז בכפייה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

השינוי יכול לבוא רק מתוך הבנה של ההורים שהכניעה שלהם לכל רצון של הבחור גורמת בסופו של דבר ולאורך זמן נזק רב יותר. אחד העקרונות החינוכיים הוא שלכל מעשה יש תוצאה. אם הם מחפים על הבחור ונושאים בתוצאות מעשיו במקומו ( לדוגמא: משלמים את עלות הנזק שגרם בתאונה, מבלי שהוא נושא בעלות הכספית אפילו אם חלקית או מוגדרת כהלואה שעליו לפרוע). אחד הכלים שיש להורים הוא שליטה במימון שהם נותנים לו שחלקו ודאי מופנה לרכש סמים. אבל שימוש בכלי זה צריך להיות בתיאום והסכמה בין ההורים ומתוך עמידה מוצקה נגד מניפולציות צפויות של הבחור. מבחינתו כל שינוי יהיה "הרעת תנאים" של החוזה הבלתי כתוב.

סביר להניח כי הם יזדקקו ליעוץ מקצועי, כי שינוי כזה בהתנהגות לא "טבעי" להם.

יש לי 3 ילדים בוגרים .

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם (נערך)

כואב לי על המשפחה.

לגבי זה האם ביקשו ממני להתערב, היום הם רק משתפים אותי במצב. מספר פעמים עוד שכל הבלאגן היה בחיתולים ביקשו שאדבר איתו על בית הספר והכל.

עד היום סבא וסבתא מבקשים ממני לדבר איתו במחשבה שעוד יש לי השפעה עליו, אבל אין עם מי לדבר.

שכחתי לציין שלבחור אין טיפת כבוד להוריו, לפעמים ממש אנטיפט ועושה טובה שעונה שמדברים אליו.

בעבר ניסו טיפול פסיכולוגי הוא לא שיתף פעולה וההורים, כרגיל, לא לחצו.

גם שניסו לסגור לו את הברז אז הוא ניגש לארנקים ולקח מזומנים או אשראי. ועושה רושם שכרגע הם פשוט לא רוצים להתעמת איתו

האם כיום יש בן אדם כלשהו, שמתעסק במקרים כאלו? בן אדם שיוכל ללוות את המשפחה ולנסות לתקן את המצב?

אשמח אפילו להמלצה לאדם ספציפי.

עריכה אחרונה על ידי tamirh

תמיר.

פורסם

אני מציע להתקשר למכון אדלר ולבקש המלצה על מטפל מתאים. אני מציע שההורים יפנו בתחילה לטיפול ללא הבן ( סביר שגם לא ירצה לשתף פעולה עם טיפול ).

יש כמה גישות טיפולית לילדים סוררים. חלקן מאוד אגרסיביות ושנויות במחלוקת. אני חסיד של הגישה האמריקנית אבל צריך לראות מה יתאים למשפחה הספציפית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי קל להגיד שיסגרו לו את השיבר ויזרקו אותו לכלבים. אבל במציאות צריך להיות חסר לב לגמרי כדי לעשות כזה דבר לבן שלך, לא משנה כמה מסריח הוא גדל להיות.

אחרי הכל, כהורה אתה אשם בזה ולא הוא.

מעבר לזה שניתוק הקשר יכול לגרום לילד כזה שגדל בלי חינוך להתדרדר לפשע כדי לאפשר לעצמו את סגנון החיים שהוא התרגל אליו ואז הנזק למשפחה יהיה גדול יותר מסתם בטלן שמכור לגראס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם שניסו לסגור לו את הברז אז הוא ניגש לארנקים ולקח מזומנים או אשראי. ועושה רושם שכרגע הם פשוט לא רוצים להתעמת איתו

הוא בגיר, וזו גניבה לכל דבר.

אני מכיר מקרה דומה שבו ההורים הקליטו את הילד הסורר מודה שהוא לקח כסף מהארנקים בלי רשות אחרי שנאמר לו במפורש שהם יחשיבו את זה לגניבה, קראו למשטרה, ושלחו אותו לבלות לילה במעצר.

לא כלא, לא משפט ובלי תיק פלילי עדיין- רק לילה במעצר. לפי מה שהבנתי בכסף הוא לא נגע יותר לעולם בלי רשות, אני לא יודע אם המצב בכללי השתפר אחרי זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההורים צריכים לגרום לו לקבל את המרות שלהם, כלומר להמחיש לו שבלי להקשיב להם ולהתנהג בהתאם החיים שלו יהיו בזבל. אחרי 20 שנה של חיים משוגעים על חשבון הברון זה כנראה יהיה קשה מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני זוכר שקראתי כתבה בעבר על ילדים עברינים/בעיות משמעת ודברים מהסוג הזה.

אחת השיטות לטפל ביהירות שלהם היתה לקחת אותם לטיול של שבוע במדבר עם הקצבה של מים ומזון וממילא שם גם אין מה לעשות עם כסף. בכתבה דיברו על בני עשרה, האחיין שלך קצת יותר מבוגר מזה, אבל כנראה שהוא צריך משהו בסגנון.

לא יודע איך מוציאים דבר כזה אל הפועל ולפי מה שאתה מספר הוא כנראה צריך טיול של חודש ולא שבוע.

הייתי מתייעץ עם מישהו שמכיר את החומר, אולי אפילו קצין מבחן או קרימינולוג.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לפני הרבה שנים הכרתי בחור מהשכונות הקשות של הרצליה. ערב אחד הבן שלו היה עם החבר'ה, ואחד מהם החליט לגנוב אופנוע.

המשטרה בעקבותיהם. הבן נכנס לאיזה חור, והתחבא שם כשהמשטרה מחפשת אותם. התקשר בשושו לאבא שיבוא להציל אותו. האבא אמר לו להישאר שם ושהוא כבר בא. אחרי שלוש שעות שהבן מתחבא באיזה פח אשפה, האבא התקשר למשטרה, סגר עם הבלשים מה שסגר, ושלח אותם במדוייק למקום המחבוא של הבן.

למחרת הוא סיפר לי את הסיפור הזה ואמר לי שהיה חייב ללמד את הילד שיעור חשוב בחיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני הרבה שנים הכרתי בחור מהשכונות הקשות של הרצליה.

זה עוד כלום, חכה שתראה מה הולך בשכונות הקשות של סביון :wink:

פות"ש, אני כאמור ממליץ להורים להתייעץ עם איש מקצוע. אני שולח לך הודעה לפרטי אם תרצה תקרא.

כל הפתרונות של לזרוק לכלא עלולים להיות הרסניים. אנחנו לא יודעים את הסיבות להתנהגות הזו, את הדינמיקה במשפחה של ההורים אל מול האח הבכור והצעיר. כאמור ממליץ מהתחלה של ההורים שיפגשו עם איש מקצוע לגבי עצמם. בשלב מסוים הם יצרפו גם את הנער.

אין ספק שהשרשור הזה הזכיר הרבה שיט שקיוויתי לשכוח. לא קל לקרוא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...