Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
כל מי שמציע פה עצות עם כלא הוא מציע, וצר לי על השם, עצת אחיתופל.

לילה במעצר יתקן מישהו ? הצחקתם אותי. לכו להיות ללילה במעצר ותגידו לי אם קרה לכם משהו - רמז - כלום. גם האדם הכי צנום והכי פחדן והכי חלש לא יפחד מכלום. די לראות OZ ולחשוב שזאת המציאות.

וואו. זה כאילו קראת רק את השורה הראשונה בפוסט שלי והתמקדת רק בה, למרות שסיבות רציונליות לעשות דבר כזה רשומות בהמשך.

מה הקשר ל OZ? ומה הקשר אלי ואליך?

אנחנו אנשים נורמטיביים לחלוטין, שמודעים לזה שלמעשה יש השלכות, לילה במעצר בשבילנו הוא לא יותר מחוויה לא נעימה- וסביר להניח ששנינו חווינו דברים הרבה יותר גרועים בחיים ממצב פעוט שכזה. זה לא משנה אם אתה אדם גדול או צנום, אמיץ או פחדן, הדבר שתמיד יהיה לאדם כלשהו הכי קשה להתמודד איתו הוא אי ודאות במצב שהוא לא מכיר. מפה באה ההמלצה הזו (וההערה לא לתת לו לדעת בשום מצב שזה לילה אחד, אלא להשאיר אותו "בחושך" לגבי מה יקרה הלאה)

כתבתי בפוסטים קודמים שאני מכיר מקרה דומה שזו הייתה הדרך בה נקטו- זה פתר בצורה מיידית לפחות את בעיית גניבת הכסף, אני לא יודע להגיד לגבי שינוי כלשהו בהתנהגות כי לא עקבתי אחרי המקרה לאורך זמן.

והנה, עובדתית, קרה משהו שנגע בדיוק בנקודה עליה דיברתי: לערער את הנחות הבסיס לחיים שלו שלמעשים אין השלכות. ברגע שראה שכן הוא הפסיק לעשן מיד בגלל הפחד ממה שעלול לקרות, זה קודם כל.

ההורים צריכים לקחת את ההזדמנות ולהמשיך ללמד אותו שזה תקף לגבי -כל- דבר בחיים, לא רק השטויות של גראס פה ושם. אחרת ברגע שהמקרה יסגר והפחד המיידי יחלוף הוא יחזור לסורו בלי שום שינוי.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על צריכת סמים קלים הוא לא יעבור לכלא רגיל, מקסימום תיק פלילי שירדוף אותו כמה שנים (אולי עד שיחזור מהודו בצורת חסה).

בסדיר אתה יכול בקלות לגמור עם חצי שנה דפוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
וואו. זה כאילו קראת רק את השורה הראשונה בפוסט שלי והתמקדת רק בה, למרות שסיבות רציונליות לעשות דבר כזה רשומות בהמשך.

מה הקשר ל OZ? ומה הקשר אלי ואליך?

אנחנו אנשים נורמטיביים לחלוטין, שמודעים לזה שלמעשה יש השלכות, לילה במעצר בשבילנו הוא לא יותר מחוויה לא נעימה- וסביר להניח ששנינו חווינו דברים הרבה יותר גרועים בחיים ממצב פעוט שכזה. זה לא משנה אם אתה אדם גדול או צנום, אמיץ או פחדן, הדבר שתמיד יהיה לאדם כלשהו הכי קשה להתמודד איתו הוא אי ודאות במצב שהוא לא מכיר. מפה באה ההמלצה הזו (וההערה לא לתת לו לדעת בשום מצב שזה לילה אחד, אלא להשאיר אותו "בחושך" לגבי מה יקרה הלאה)

כתבתי בפוסטים קודמים שאני מכיר מקרה דומה שזו הייתה הדרך בה נקטו- זה פתר בצורה מיידית לפחות את בעיית גניבת הכסף, אני לא יודע להגיד לגבי שינוי כלשהו בהתנהגות כי לא עקבתי אחרי המקרה לאורך זמן.

והנה, עובדתית, קרה משהו שנגע בדיוק בנקודה עליה דיברתי: לערער את הנחות הבסיס לחיים שלו שלמעשים אין השלכות. ברגע שראה שכן הוא הפסיק לעשן מיד בגלל הפחד ממה שעלול לקרות, זה קודם כל.

ההורים צריכים לקחת את ההזדמנות ולהמשיך ללמד אותו שזה תקף לגבי -כל- דבר בחיים, לא רק השטויות של גראס פה ושם. אחרת ברגע שהמקרה יסגר והפחד המיידי יחלוף הוא יחזור לסורו בלי שום שינוי.

קראתי עוד פעם את ההודעות שלך ואתה צודק במה שרשמת. לא הבנתי אותך נכון, מחילה.

על צריכת סמים קלים הוא לא יעבור לכלא רגיל, מקסימום תיק פלילי שירדוף אותו כמה שנים (אולי עד שיחזור מהודו בצורת חסה).

רק אם הוא ייתפס עם כמות מסחרית, אולי.

תתפלא. אתה מוזמן לבדוק מה קורה, לדוגמא, לחייל שנשפט לשנה כלא צבאי ונשאר לו חודש לשחרור.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...