Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אחרי 20 שנה של רכב חברה החלטתי לעבור לרכב פרטי תוך ניצול השתתפות המעסיק

למעשה אני אמור לקבל כ 2500 שקל נוספים לנטו ולנצל זאת לרכישת רכב.

וכאן מתחילה ההתלבטות.אני חושב על טוסון החדשה או מזדה cx5 בגרסה המאובזרת ביותר כולל מנוע 2000

עלות היא סביב 165 עד 175 אלף שקל

האם כדאי ללכת על ליסינג שבסופו אחליף רכב ? או שאולי לקנות רכב עם מימון בנקאי...

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ורק אזכיר שאין לי בעיה לשלם מקדמה אפילו בסכום של עד 40 אלף

תודה

פורסם

כל ליסינג לגופו.. כל חברה מציעה תנאים שונים. יש לי לא מעט חברים עם ליסינג שמאוד מרוצים..

מצד אחד אתה "משועבד", מצד שני כל תקופה מסוימת מחליף לאוטו חדש מהניילון..

פורסם
היי

אחרי 20 שנה של רכב חברה החלטתי לעבור לרכב פרטי תוך ניצול השתתפות המעסיק

למעשה אני אמור לקבל כ 2500 שקל נוספים לנטו ולנצל זאת לרכישת רכב.

וכאן מתחילה ההתלבטות.אני חושב על טוסון החדשה או מזדה cx5 בגרסה המאובזרת ביותר כולל מנוע 2000

עלות היא סביב 165 עד 175 אלף שקל

האם כדאי ללכת על ליסינג שבסופו אחליף רכב ? או שאולי לקנות רכב עם מימון בנקאי...

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ורק אזכיר שאין לי בעיה לשלם מקדמה אפילו בסכום של עד 40 אלף

תודה

מימון בנקאי יהיה כנראה זול יותר. הריבית נמוכה יותר, במיוחד אם אתה לקוח טוב עם הכנסה יציבה וטובה והמקדמה שאתה משלם גבוהה (40 אלף ש"ח מקדמה זה גבוה מספיק).

ליסינג פרטי ל-30 או 36 חודש יהיה קצת יותר יקר אבל יתן לך שקט נפשי. אחרי 36 חודש אתה מגיע למגרש של חברת הליסינג, משאיר את הרכב ומתרחק בדמעות. לא צריך להתווכח עם מוכרים פרטיים, לא צריך לבדוק מה המחירון של לוי יצחק ושל יד 2 ואז לפתוח שרשור בפורום "איזה מחירון קובע?", לא צריך להסביר לאנשים למה יש כתמים קטנים על המכסה מנוע. כלום.

כמובן שצריך לבדוק באופן ספציפי מה ההבדלים במחיר בדגמים שאתה מעוניין. יכול להיות שתגלה למשל שהמאזדה CX5 יקרה משמעותית בליסינג הפרטי מאשר רכישה פרטית שלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק לחדד את מה שצביקה אמר לעיל - במודל ליסינג פרטי אתה למעשה משלם עבור הרכב כשירות. כלומר אתה משלם עבור הזכות להשתמש ברכב לתקופה הנקובה ובסופה כאמור נפרדים דרכיכם לשלם (אגב, מה ההתניות והסייגים לאותה עזיבה אידילית?).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תמיד עדיף פרטי ולא דרך מתווכים שגוזרים קופון. בנוסף, לרוב ליסינג דרך סיקסט או שכמותם מגביל אותך לדגמים פופולרים בגרסאות בסיס. והכי חשוב, קניה פרטית אפשר לממש כשרוצים למכור בלי קנסות יציאה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם כך אני אלך על מימון בנקאי תוך רכישת הרכב. תודה .

ועכשיו השאלה החשובה.... מה לקנות ?

קראתי על הטיגואן החדשה שקיבל ביקורות טובות - מנוע טורבו 1.4

מה דעתכם ?

• תוכן חדש...