Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אייגו 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם על הרכב הזה בגרסא הידנית או האוטומטית. בעיקר לנסיע בעיר ופעם בשבוע-שבועיים 30-40 קילומטר בין עירוני.

פורסם

הגירסה האוטומטית בעלת גיר רובוטי והרכב זהה לחלוטין לסיטרואן C1/פיג'ו 107 .

כדאי לעשות נסיעת מבחן בתנאי דרך שונים ולבדוק האם בכלל הגיר נוח לך ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם החלטת שזה הרכב המתאים לך, עדיף לקנות את הסיטרואן או הפיג'ו בגלל שמטומטם לשלם יותר על סמל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מכונית חסכונית צריכה משולבת נעה בין 1/13 הכי גרוע עד 1/17 הכי טוב. (אפשר להשיג יותר אם אתה מקפיד לסוע לאט)

גיר רובוטי קצת קופצני צריך להתרגל בעיר לא ממש נוח אבל אם אתה לומד להשתמש בו נכון, אז ההילוכים יעברו באופן חלק יותר.

תערוך חיפוש טחנו את הנושא.

פורסם

חיסכונית מאוד,אבל רועשת ומרגידה קשיחה בעיר,לא מאובזרת,תא מטען קטן,לא יקרה לאחזקה.

רכב בסיסי וזול לאחזקה וחיסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי עם הגירסאות הידניות (107 וc1) מעולם לא ירדתי מ1-15 והיו גם מיכלים של 1-20 ואפילו יותר.

0 תקלות, אכן לא מאובזרת והדבר הכי מרגיז באמת זה שאין תריס מזגן שאפשר לכוון במרכז.

חוץ מזה ושהיא מן הסתם חלשה - לא היתה לי שום בעיה גם לא בנסיעות ארוכות.

כמו שנאמר עדיף לקנות יותר בזול את הפיזו או הסיטרואן. זה בדיוק אותו אוטו חוץ מפגושים ופנסים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

וגם יש להם מד סלד שאין באייגו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקיץ המזגן טיפה חלש (המפוח מאוד חזק אבל מרעיש במהירויות גבוהות)

הדבר שהכי מציק לי היעדר מתג לחלון נוסע. (צריך להושיט יד)

• תוכן חדש...