Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו למה אתה סתם? זה צמיג קיץ.

לפחות תן לו שמות של צמיגי חורף, ובהצלחה למצוא אותם בארץ -

מישלין פילוט אלפיין, ברידג'סטון בליזאק, קונטיננטל ווינטר קונטקט, דנלופ ווינטר ספורט, גודייר אולטרא גריפ וכו'.

פורסם

דווקא צמיגי חורף לא בהכרח ייתנו אחיזה טובה יותר בחורף הישראלי - הייחוד של צמיג חורף הוא התמודדות עם טמפרטורות נמוכות ושלג/קרח על הכביש. בחורף שלנו נדיר שהטמפטרטורות יורדות מתחת ל-0, והבעיה העיקרית היא מים על הכביש, דבר אשר ברוב העולם קורה גם (או אפילו רק) בקיץ.

יש לחפש צמיג עם אחיזה טובה על רטוב, ולא בהכרח הגדרה של קיץ/חורף/כל-העונות.

פורסם

"מספר הקסם" הוא 7 מעלות.

אם בכוונת ד"ר קליין (כן אני יודע שקוראים לו דב ולא גל), לסוע בבוקר מוקדם אי מתי בינואר לנתח איזו בימבו בקליניקה בחרמון, אולי כדאי לו להצטייד בצמיגי חורף ייעודיים או צמיגי כל העונות. אבל רק בתנאי שכשהוא חוזר להגדיל לה לקראת עונת הביקיני, הוא מחליף חזרה לצמיגי קיץ.

פורסם

ובכלל, בתנאי ארצנו מעשי יותר לרוב לבחור בצמיג בעל ביצועים יבשים גבוהים, ולהתפשר מעט בביצועים הרטובים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש לי 3 המלצות בשבילך:

מישלין

מישלין

מישלין

לפני חודש שמתי רביעיה חדשה לפני הטסט.

היום היה מבול, שטפונות ונחלים בירידות המטורפות מעספיא, ואני בדיוק טיפסתי את העלייה.

הצמיגים תפקדו מדהים. אף פעם לא ראיתי פינוי מים כזה יעיל!

ממליץ בחום. שלי מסוג "אנרג'י".

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

oferal, לי ברכב יש צמיגים שמוגדרים כEXTREME, כלומר צמיגי מסלול חוקיים לכביש, הם תכלס סבירים מינוס ברטוב, איכשהו ירדתי איתם את הירידות של עוספיא, ואת בית אורן כל החורף הקודם, גם כשהיה ספק שלג - והכל היה בסדר.

מה שאני בא להגיד הוא - שמישלן אנרג'י זה סך הכל צמיג בינוני ממותג איכותי (אך מעט יקר), ואין צורך להיסחף.

לבחור ההוא מהצפון שרוצה צמיגים טובים לחורף - בגלל שכבר הרסו פה את הבדיחה, אם לא תכתוב תקציב ומידה, אתה תחכה לתשובה עד החורף הבא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה שאני בא להגיד הוא - שמישלן אנרג'י זה סך הכל צמיג בינוני ממותג איכותי (אך מעט יקר), ואין צורך להיסחף.

כל כך נכון. +מיליון.

אנשים נוטים לחשוב שברגע שכתוב מישלין על הצמיג הוא אוטומטית מדהים, כאשר לא תמיד הקביעה הזו נכונה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הוא צמיג מצוין כי אתה קנית אותו?

הוא צמיג בינוני ואפילו אומר בינוני מינוס. זה צמיג שייעודו על פי היצרן הוא חיסכון בדלק. חיסכון בדלק *בדרך כלל* אומר "התנגדות נמוכה לגלגול" שזה בעצם אומר אחיזה מופחתת.

הייתי עם הצמיג הזה לתקופה של שבוע במהלכו עברתי איתו 500 ק"מ. החזרתי אותו לאדם שקניתי ממנו ולקחתי צמיגים אחרים - קונטי פרמיום קונטקט 2 שעשו עבודה נפלאה.

זה שהצמיג הזה מגיע מהיצרן ברכבים מסוימים לא אומר שהצמיג הזה טוב. היצרן לא תמיד שם את הצמיג הטוב ביותר לרכב שהוא משווק בגלל פרמטרים של רעש, חיסכון, עלות הצמיג, אורך חייו, מרחקי בלימה ועוד המון דברים אחרים שיצרן חושב עליהם וצרכן לא.

בקיצור, פות"ש, אני הייתי מתרחק מהצמיג שהומלץ פה על ידי עופר, והייתי הולך על משהו עם יותר אחיזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני התנסיתי עם פלקין שקיבלתי עם הרכב ואז נאלצתי להחליף ובגלל שיש מחסור בפלקין בארץ והייתי צריך צמיגים לאותו יום

אז הלכתי על משהו שנשמע לי איכותי באותו הזמן ובחרתי במישלין "אנרגי"

אחרי 400 ק"מ אני חושב שיש הבדל

לדעתי יש הבדל ואני לא יודע איך להסביר

אולי הפלקין יותר קופצני או בנוי לנסיעות שטח או כבישים קשים

פעם הבאה אחכה לפלקין

• תוכן חדש...