Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שלא תפתח לא תדע.

זה יכול לנוע מ1000 ולהגיע ל80000 תלוי מה קרה שם. ואינדיקציה אמיתית זה לאחר פתיחה.

כמובן שמשאבת מים, מותחנים, טימינג זה חובה.

וכשהראש למעלה שיפוץ מלא הכולל שטח שליף סופפים ומחזירי שמן שסתומים.

פורסם

מוסך 1 אמר 1300 שח מוסך אחר אמר 2500+- .ובכלל המליץ על החלפה של המנוע בכלל. כי יש מצב שגם רינגים הלכו

מה אתם אומרים? היה לי נסיון בעבר עם מוסך שנתן מחיר זול ואחרי שהתחיל לפרק באו התוספות שעלו פי כמה

אני רוצה לימכור את הרכב אבל אני לא אוהב לעשות חצי עבודה או שאמכור כמו שהוא והוריד את עלות התיקון או שאעשה את העבודה כמו שצריך ויוסיף את העלות של התיקון למחיר

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדין לא סימתי אבל המחירים שאמרו לי בכלל לא קשורים לכלום

עד עכשיו קניתי חלקים מעל 2500 שח וזה רק חלקים בלי עבודה על הראש

אני מאמין ומקווה מאוד לסיים ב4500 שח

פורסם
לא היה שווה להחליף מנוע למנוע מפירוק או מיבוא ?

+1

גם לדעתי להביא מנוע מפירוק / יבוא .

זה סימן שאלה לכמה זמן יחזיק השיפוץ (למרות שיש עבודות שמחזיקות שנים)

פורסם

יש מחסור במנוע 1600. על מנועים שמצאתי רצו 2500 שח לפני עבודה . פה החלפתי הכל כולל הכל. כל צינור או מיסב הוחלף למקורי. סט טימינג מקורי כולל משאבת מים. מקווה מאוד שהעבודה תחזיק מעמד . לא חיפשתי לחסוך, האוטו ישמש אותי לסופי שבוע ואני לא יכול להרשות לעצמי לעמוד איתו בצד

פורסם

לירוי אל תתקמצן שלח עוד תמונות.

כמובן יש עדיפות לשיפוץ מול ייבוא מנוע הרי לא ישוע מהיכן הגיע ומה עברו ושיפסיקו לספר סיפורים, זה היה רכב של בתולה קנדית שנסעה רק בסופש . דש רק 20 אלף קילומטר.

מזמן אמרתי כי דעתי היא אם רוצים להחזיק ברכב לאורך זמן, כדאיות השיפוץ משתלמת למרות שהיא יקרה פי 3 ממנוע מפירוק.

פורסם

-282-1.JPGDSCF5874.JPG01032010385.jpg01032010381.jpgאני מאוד אוהב את חלל המנוע ולכן משקיע הרבה מאוד כסף .אני גם לא אוהב לעשות קיצורי דרך ומעדיף לא לעשות כלום מאשר לחפף.

זאת הפורד XR3I שהיתה לי 01032010380.jpg

• תוכן חדש...