Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני חבר חדש בפורום ויש לי שאלה שבעלי רכב אחרים נתקלו בה בפורום.

האם ניתן לבצע שיקוף של הסמרטפון לצג במכונית מאזדה 3 2015 ? אני שואל זאת מאחר ואני מעונין להציג את ה-WAZE בצג המכונית. בחברת קוברה דורשים סכום גבוה 2700 ש"ח להתקנה. ראיתי לינק מחו"ל ביוטיוב שכן ניתן לבצע זאת באמצעות חיבור פשוט בין AUX במכונית ל-AUX בסמרטפון. שאלתי במוסך מורשה מאזדה ונאמר לי שחיבור ה-AUX במכונית מיועד רק למוזיקה. השבתי להם שיש סרטון המראה איך להציג השיקוף. נאמר לי שהם לא יודעים מזה ולא היתה תשובה למה בחו"ל כן ניתן לבצע שיקוף. האם בעלי רכב מאזדה נתקלו בבעיה זו ואיך הבעיה נפתרה ? להלן הלינק

תודה

פורסם
זה לא דרך הaux זה באמצעות

מירור בוקס זה חיבור למסך הרכב .שמאפשר לך ליראות את השיקוף של המסך דרך wifi

תודה על ההיענות.

אני מבין שיש צורך בפירוק צג המכונית והתקנת כבל מיוחד שמתחבר לנייד לצורך השיקוף ?

פורסם

2 דקות של התעמקות והיית מוצא את התשובות.

בתחתית הסרטון יש לינק למכירה באיביי של המתאם, באותה מכירה יש סרטון נוסף שמתייחס להתקנת המתאם - להבנתי מדובר ב"פותח מסך" בלבד. אליו תוכל לחבר מתאמים נוספים (ברכישה נפרדת כמובן), בין אם מירור בוקס או מקור וידאו/אודיו אחר.

לפי דף המכירה, המוכר הוא ישראלי מחולון (אבל לא שולח לישראל). נסה ליצור איתו קשר להסברים נוספים.

פורסם

מעניין שבפירסומים החדשים, המאזדה 3 מוצעת עם אופציה ל WAZE מובנת. השאלה אם פתחו משהוא בתוכנה שמאפשר את זה או שיש התקנה מקומית של מודול חומרה שמאפשר את זה

פורסם

קוברה מוכרים את כל הפתרון ב2700 שקל?

מצד שני הבחור מחולון מוכר רק את הפתרון שיוצר כניסת קומפוזיט ב450 שקל עליו צריך להוסיף לעלות גם את פתרון המירורלינק.

והפתרון מירור לינק הזה נשלט רק ע"י הטאצ של הפלאפון ולא ע"י הטאצ של המערכת עצמה.

מצד שני ראיתי ביוטיוב פתרון של אנדרואיד מלא שמוצג על גבי המערכת במאזדה כולל שימוש בטאצ' של המערכת, אבל מצד שני אני יודע שבנסיעה המערכת המקורית לא מאפשרת טאצ יותר לכן לא ברור מה יקרה במצב הזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצד שני ראיתי ביוטיוב פתרון של אנדרואיד מלא שמוצג על גבי המערכת במאזדה כולל שימוש בטאצ' של המערכת, אבל מצד שני אני יודע שבנסיעה המערכת המקורית לא מאפשרת טאצ יותר לכן לא ברור מה יקרה במצב הזה.

יש כבר מזמן אפשרות לביטול נעילת מסך בזמן הנסיעה, עושים את זה בעזרת מניפולציה יחסית לא מסובכת בעזרת תוכנת מחשב.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...