Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 93-94 קצת מידע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושים שלי אחר רכב טוב , אמין יחסית, וצורך לא הרבה דלק.. נאמר לי מס' פעמים לנסות סיאט איביזה.. ואכן מצאתי כמה שמתאימות לתקציב..

מישהו (בעל איביזה? לא.. לא טורבו) יכול לשפוך קצת אור על צריכת הדלק? ואיך האמינות בכלליות? האם יש הבדל בין 93 ל 94 ? עם מה מגיע הרכב (נ"מ , ח"ח ..)

תודה מראש וסליחה שאני משגע את כולכם :)

פורסם

האוטו מרגיש ישן, אין לי דרך ממש טוב להגדיר את זה אבל איביזה שנת 94 מרגישה ישנה הרבה יותר מהונדה סיביק 94' או 106 XS, משהו בסגנון של ה205. בכל המובנים.

לגבי הצריכה שלו, היא טובה.

לגבי כוח\התנהגות. אין.

*אני כותב את זה מניסיון של חבר מהשכבה שלי בתיכון.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

היתה לי איביזה CLX 1400 במשך 4 שנים שנת 94.

דגמי 94 באו יחד עם הזרקה חד נקודתית וצורה חדשה העגולה, 93 ומטה מרובעות עם קרבורטור.

צריכת הדלק בסדר (נסיעה משולבת) יצא לי 1:10

רכב מאוד אמין אם נשמר היטב וטופל כראוי, הרכב בטיחותי מפיזו'

צודק הבחור- הרכב חלש וכבד,

גרם לי ללא מעט כאבי גב בנסיעות ארוכות

חלקי חילוף יקרים מהיפניות לא הכי זולים

המחירון נופל חזק ואולי זאת ההזדמנות שלך לקנות אחת במחיר ומצב מעולה

אם תתן לי אפילו היום לבחור בין פיז'ו 205, אונו, ZX, רובר 216, פיזו 306, רנו 9, הייתי הולך על האיביזה.

לרכב יש רק מזגן בהתקנה מקומית ואזעקה - ככה הגיעו לארץ

אין ח"ח ונ"מ אין הגה כח בעצם אין פינוקים לנהג

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

מישהו (בעל איביזה? לא.. לא טורבו) יכול לשפוך קצת אור על צריכת הדלק? ואיך האמינות בכלליות? האם יש הבדל בין 93 ל 94 ? עם מה מגיע הרכב (נ"מ , ח"ח ..)

כן, יש הבדל ענק בין מודל 93 למודל 94 - מדובר בדגם שונה לחלוטין!

בשנת 93 שווק הדור הראשון של האיביזה, שהיה "פיתוח" עצמאי של סיאט.

משנת 94 - הגיע הדור השני של האיביזה, המסובב על שלדה של פוולסוואגן.

הרכב שלי (דור ראשון, מודל 93) הגיע עם מנוע 1500 סמ"ק קרבורטור, חלונות חשמל מלפנים, נעילה מרכזית ומזגן. זהו בערך :smile:

צריכת דלק - לאחר ניקוי קרבורטור טוב - 1 ל 12 בנסיעה בין עירונית ללא מזגן.

אמינות - סבירה. מכניקה פשוטה בדרך כלל שעושה את שלה. לא רכב של "תדלק ושכח", אבל לא רכב שיעשה יותר מדי בעיות בבוקר יותר מדי חשוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...