Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה האפשרויות לחיוב לקוחות באמצעות כרטיסי אשראי?

הבנתי שיש כל מיני פתרונות כמו מסוף נייח בבית העסק (לא רלוונטי לי) , אפשרויות דרך האינטרנט או הסלולרי וכו'

אלו פתרונות קיימים בשוק? מה השוני מבחינת הביצוע והעלויות?

אשמח לדעת ממי שמבין או שיש לו נסיון בזה.

תודה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

העמלה נקבעת לפי תחום העיסוק. תבדוק גם בכאל וגם בלאומי קראד.

אתה חותם איתם הסכם ואת המסוף אתה שוכר בנפרד. זה סכום לא גבוה של כמה עשרות עד מאות בודדות בחודש כתלות במסוף (קיימים גם מסופים עם סים שמבצעים תקשורת דרך אינטרנט סלולארי, שפתיים למחשב או לסלולאר ועוד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה! זה עוזר מאוד.

לפי העמוד הבא נראה שהם לוקחים הרבה יותר מ-1 אחוז לכל עסקה , או שלא כל הטבלה רלוונטית.

https://www.cal-online.co.il/he-IL/Business/CustomerService/Pages/Amlot.aspx

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה המשמעות של ביטוח עסקה? להבנתי (הדלה), אני שולח הוראה לאשראי לחייב כרטיס בסכום, ואם קיבלתי אישור אז הכסף מועבר אלי וזהו, לא?

פורסם

אני סולק דרך הסמארטפון - בעמלה של 2%

יש לכאל הסדר עם ארגון ביז (נטוורקינג לבעלי עסקים)

קיבלתי את הקורא שמתחבר לטלפון חינם - אין עלות חודשית, אין מינימום

יש פרטים באתר של ביז - ואם אתה בעניין אתה מוזמן לפרגן לי ולהרשם דרך הלינק הזה (חודש ראשון חינם):

http://www.bizmakebiz.co.il/SignUp/b316f6

אגב, ב7-9 יש כנס עסקים קטנים בדרום - אתה מזמן להגיע ולפגוש הרבה עצמאיים שבאים לעשות נטוורקינג.

• תוכן חדש...