Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מרצדס מודל '95 2500סמ"ק, בודי 124 דיזל , אוטומת, מונית לשעבר. החלפתי מנוע ב 2006 (יש שטר מכר) לחדש מיבוא. כבר שנתיים אין לו טסט, אבל אגרת רישוי רכב שולמה עד היום. יש תיקוני פח. במגזר הערבי הוא מבוקש (פניתי גם לשם אבל לא חזרו אלי). פניתי לסוחרים שקונים אחרי תאונה ולפירוק והם הנותנים 2000 ש"ח.

עכשיו האוטו דורש החלפת מצבר, החלפת שמשה אחורית ויתכן שנשרף חוט התנעה וסטרטר תקוע.

לפני כמה שבועות סובבתי ידנית את גל הארכובה מהצד של הפולי והכל הלך חלק מאוד.

מה אתם מציעים ?

פורסם

מה המחירון של הרכב ?

מה הוא הסכום שתצטרך להשקיע על מנת שהרכב יחזור לנסיעה על הכביש ?

כמה אתה חושב שתרוויח אם תשקיע את הסכום הנדרש ותמכור את הרכב במצב נסיעה ?

אם הסכום של השאלה האחרונה הוא בין 0 ל-2,000 ש"ח שמציעים הסוחרים מכור את הרכב לסוחרים. מעבר לזה כל שקל הוא רווח השאלה שאתה צריך לענות עליה היא האם הרווח התיאורטי שווה את הכאב ראש וההתעסקות.

בהצלחה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מחירון הו 10,000-12,000 ש"ח. עכשיו והלה אני יהיה הרבה זמן בשלילת רישיון נהיגה. יתכן שגם אם אני יחזיר אותו לכביש, לא מחירון ולא קרוב למחירון אני אף פעם לא יקבל. הרכב אחרי תאונה קלה מקדימה ומאחורה, .בגלל שהיה מונית מקובל להוריד 50%. שלוש שנים הו כבר עומד קרוב לים והחליד במקומות רבים (אני עצרתי את החלודה, אבל הבנתי שפח מחליד מבפנים ולעצור את הקורוזייה לגמרי אי אפשר)...

בתודה.

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה.

אתה מעוניין למכור את הרכב במצב נסיעה או שאתה רוצה למכור את הרכב איך שהוא ?

אם אתה מעוניין באופציה הראשונה תענה על השאלות כדי שנדע איך להתקדם. אם אתה מעוניין באופציה השנייה הרי שאין שאלה, תמכור למרבה במחיר ותסיים את הסיפור.

המחירון 10 או 12 ? לא עובדים עם בערך, עובדים עם נתוני אמת בלבד.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם אתה מעוניין למכור את הרכב איך שהוא איזה ייעוץ אתה צריך? מכור את הרכב לסוחר הראשון שייתן לך מחיר סביר. לדעתי 2,000 ש"ח זה הרבה כסף לרכב כזה.

fiat x1/9

• תוכן חדש...