Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מזל טוב לי! הזמנתי אופל מוקה כרגע בצבע שחור.. ואני מתלבטת אם להחליף ללבן.

מה שאהבתי בלבן זה שהבסיס שחור ולגג יש פס שחור עם כסף מעל מה שמעניק קונטרסט מעניין בצבעים.

בשחור לעומת זאת הקונטרסט הזה הולך לאיבוד אבל הרכב משדר יותר יוקרתיות.

איזה רכב יראה עדיף יותר לדעתכם? האם שחור "מרזה" רכבים גדולים? כי הייתי מעדיפה שהרכב יראה ויזואלית קטן יותר.

נושא הטמפרטורה לא נראה לי קריטי כי הבנתי שמדובר על הפרש של מעלה אחת, וכשיש מזגן זה בקטנה.

תודה לכל המייעצים מראש:-P

12.jpg

13.jpg

פורסם

לבן.

אבל מה זה משנה מה אנחנו אוהבים? תקבלי דעות לכאן ולאן. מה את אוהבת?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חד משמעי לבן, אלא אם בא לך להשתעבד לרכב ולנקות אותו כל יומיים. על צבעים כהים רואים כל גרגר אבק, שלא נדבר על שריטות.

מומלץ לרכוש רכב בעל צבע בהיר - לבן זה מצוין.

פורסם (נערך)

בתור בעלים של רכב שחור, אני אומר לך- לבן, לבן, ושוב פעם לבן (או כל צבע בהיר אחר).

יומיים אחרי השטיפה, כבר יש שכבת אבק שרק על רכב שחור רואים אותה, וכמובן שזה מחמיר עם כל יום שעובר. כל דלת שיפתחו עליך תשאיר סימנים בצבע, ועל חום אימים תמידי בקיץ אין מה להוסיף. אה, שכחתי את הנטיה של נשמות טובות להשאיר מזכרות על רכבים שחורים, סתם כי זה מאגניב.

יפה? כן, זה יפה מאד, אבל רק יום וחצי לאחר שטיפה. לשיקולך.

עריכה: הייתי רוכש רכב שחור שוב אך ורק אם הייתה לי חנייה תת-קרקעית פרטית בבית וגם בעבודה. לא שזה היה פותר את כל הבעיות שציינתי בנ"ל, אבל מצמצם אותן משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • תוכן חדש...